Eleştirilicek şeyler var ama benim için bunların şimdi hiçbir önemi yok. Böyle bir takımla gurur duyuyorum. ilk senemizde Euroleague'in en renkli takımlarından biriyiz. Oyuncumuzla, taraftarımızla.
Yıllar sonra çocuklarıma anlatacağım en büyük aşk hikayesi romanlaşmaya başladı şimdiden : How I Meet your love...
Bu hikayenin içinde Oktay Mahmudi olacak, Tutku Açık olacak, Preston Shumpert olacak, Caner Topaloğlu alacak, Zaza olacak, Shipp olacak, Gordon olacak, Furkan,Ender ve Cevher olacak, Haluk Yıldırım olacak, Lucka Andric olacak kısacası tüm emekçiler olacak ama tribünlerde şov yapan, kendini Galatasaray'dan daha çok öne çıkaran sen olmayacaksın Abdurrahim Albayrak!..
Beyler bu takımı yalnız bırakmayın hangi sonucu alırsak alalım çünkü bu takımın bireyleri bizim efsanevi romanımızın baş aktörleri.
Yürüyedurun Aslan Yürekliler...
arkadaşım ne yaptı sence aldülkadir albayrak? kameralar gösteriyor diyemi yapıyor sanıyorsun o hareketleri felan? senin gibi mi bilmiyorum ama benim gibi galatasaraylı o.
arkadaşım ne yaptı sence aldülkadir albayrak? kameralar gösteriyor diyemi yapıyor sanıyorsun o hareketleri felan? senin gibi mi bilmiyorum ama benim gibi galatasaraylı o.
Tutku-Andric Pick n Roll oynayacağını Amazon yerlileri biliyor artık neden hala bu kadar zorluyoruz?
Bir takımın istisnasız tüm fertlerinin gününde olmadığı bir maçı kazanmasındada bir hayır vardır
Taraftar müthişti sayı hiç önemli değil tv den 20 bin gibi ses geliyordu nitelikli taraftar vardı
Hakemler maçın içine ettiler 3. çeyrekte,4. çeyrekte de sıvadılar resmen Euroleague e şikayet etmemiz lazım bir -iki pozisyonda görmemesi imkansızdı hayır adamların son hücumunda da bence faul yaptık ama o kadar maçı çığrından çıkardılar ki çalmaya yemedi