EL 6. Hafta | Galatasaray MP 78 - 76 Asseco Prokom

Eleştirilicek şeyler var ama benim için bunların şimdi hiçbir önemi yok. Böyle bir takımla gurur duyuyorum. ilk senemizde Euroleague'in en renkli takımlarından biriyiz. Oyuncumuzla, taraftarımızla.

Ben Manisa AKHİSAR'lıyım.İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki heyecan beni yerlere yumruk atmaya itti ve şu anda komşulardan özür dilemek zorundayım.O tribündekileri düşünemiyorum :)

Maçı şu anda teknik-taktik olarak incelemeye lüzum yok istesem de yapamam zaten.Bu sevinci bu akam kutlayalım teknik taktiğe yarın bakarız :)

Maç için söylenecek çok şey var; ama şu canlı yayın başlıklarına yazılan bazı yazılara anlam veremiyorum.

Bu maçta iyi oynamamış olabiliriz, bazı oyuncularımız sene başından bu yana beklenen katkıyı vermemiş olabilir; ama öyle yazılar görüyorum ki, maç anında yapılan yanlışlar, tüm her şeye mal edilebiliyor. Oktay Mahmuti iyi hoca değil, grubu sonuncu tamamlarız, şu zaten kötü oyuncu...

Kaç oldu, dönmez denen maçları çevirdik (Barcelona maçı dahil). Yapılan yanlışları da biraz doğru görmek gerekiyor sanırım.

İyisiyle kötüsüyle, kazanmamız gereken maçı olmaz denen yerden çevirdik ve kazandık.

Yıllar sonra çocuklarıma anlatacağım en büyük aşk hikayesi romanlaşmaya başladı şimdiden : How I Meet your love...

Bu hikayenin içinde Oktay Mahmudi olacak, Tutku Açık olacak, Preston Shumpert olacak, Caner Topaloğlu alacak, Zaza olacak, Shipp olacak, Gordon olacak, Furkan,Ender ve Cevher olacak, Haluk Yıldırım olacak, Lucka Andric olacak kısacası tüm emekçiler olacak ama tribünlerde şov yapan, kendini Galatasaray'dan daha çok öne çıkaran sen olmayacaksın Abdurrahim Albayrak!..

Beyler bu takımı yalnız bırakmayın hangi sonucu alırsak alalım çünkü bu takımın bireyleri bizim efsanevi romanımızın baş aktörleri.

Yürüyedurun Aslan Yürekliler...

arkadaşım ne yaptı sence aldülkadir albayrak? kameralar gösteriyor diyemi yapıyor sanıyorsun o hareketleri felan? senin gibi mi bilmiyorum ama benim gibi galatasaraylı o.

sıkı maç oldu zorlanacağımız belliydi 3. periyod tam bir faciaydı neyseki 4.periyodun son 4 dakikasında çok güzel bir geri dönüş yaşadık inanılmaz bir galibiyet aldık Aslan yüreklilere teşekkürler

oyun içinde istikrarla ilgili sabıkalıyız resmen. her maçta 10 sayı civarı seri yeyip sonrasında gene bir o kadarlık seriyle geri dönüşlerimiz oluyor. barcelona maçında da yediğimiz 11-0'lık serinin (sanırım hemen ardından bulduğumuz) bir o kadarlık seriyle geri dönüşü vardı. sanırım konsantrasyonla ilgili bir durum. bu sorun hallolursa çok farklı bir takım oluruz.

Yıllar sonra çocuklarıma anlatacağım en büyük aşk hikayesi romanlaşmaya başladı şimdiden : How I Meet your love...

Bu hikayenin içinde Oktay Mahmudi olacak, Tutku Açık olacak, Preston Shumpert olacak, Caner Topaloğlu alacak, Zaza olacak, Shipp olacak, Gordon olacak, Furkan,Ender ve Cevher olacak, Haluk Yıldırım olacak, Lucka Andric olacak kısacası tüm emekçiler olacak ama tribünlerde şov yapan, kendini Galatasaray'dan daha çok öne çıkaran sen olmayacaksın Abdurrahim Albayrak!..

Beyler bu takımı yalnız bırakmayın hangi sonucu alırsak alalım çünkü bu takımın bireyleri bizim efsanevi romanımızın baş aktörleri.

Yürüyedurun Aslan Yürekliler...

arkadaşım ne yaptı sence aldülkadir albayrak? kameralar gösteriyor diyemi yapıyor sanıyorsun o hareketleri felan? senin gibi mi bilmiyorum ama benim gibi galatasaraylı o.

Abdurrahim Albayrak'ı eskiden beri basketbolla ilgilenen arkadaşların ağzından dinlemeni tavsiye ederim. Saygı çerçevesinde eleştirini yapsan daha memnun olurdum. Kimse kimsenin taraftarlığına laf söylememeli. Bazılarında maalesef Galatasaray sevdasından çok reklam sevdası, şöhret sevdası var. Yada neyse sustum ben. Devam Abdurrahim Albayrak. Gıpa ile izliyorum seni...

maci kazandik ama bu kadar zorlanmamaliydik.shipp potaya bakmiyor bile biraz cesur olmali.cok kritik hatalar yapmamiza ragmen ucuz atlattik diyebilirim.istikrar konusunda da mesafe katedebilirsek cok daha iyi bi takim olabiliriz.

hakemin gözü önünde üç kere çizgiye basışı görmeyişi ve ispanyol hakemin neredeyse tüm kritik kararları rakip lehine kullanması çok ilginçti. art niyetli olduklarını düşündürdü bana. taraftarın sahaya bişeyler fırlatmaması inanın çok sevindirdi beni.

Maç için söylenenler söylenmiş ben sadece burdan Murat Kosova'ya kişisel bir teşekkür iletmek istiyorum. Bu ülkenin yetiştirdiği benim gördüğüm en kaliteli spiker.. bunu bu maçı anlatarak değil yaşatarak bir kez daha kanıtladı.

NTV gibi bir yancı kanala çok büyük geliyorsun Murat.

Rahat geçmesini beklediğimiz maçta ecel terleri dökmek hoş değil ama kazanmak ayrı bir keyif.

Alen güzel bir noktaya değinmiş. Yeri gelince eleştiriyoruz sunucuları, bugün övgüyü hak etti sonuna kadar Murat Kosova. Tabiri yerindeyse TV başından maçı izleyenlere yaşattı.

Evet, o da bizim gibi heyecanlanıyor, kameraya bağlı değil heyecanı ama zamanında neler yaşandığını bu şubeyi az çok takip edenler biliyor. Neyse, kazanmanın keyfini çıkaralım..

Tutku-Andric Pick n Roll oynayacağını Amazon yerlileri biliyor artık neden hala bu kadar zorluyoruz?

Bir takımın istisnasız tüm fertlerinin gününde olmadığı bir maçı kazanmasındada bir hayır vardır

Taraftar müthişti sayı hiç önemli değil tv den 20 bin gibi ses geliyordu nitelikli taraftar vardı

Hakemler maçın içine ettiler 3. çeyrekte,4. çeyrekte de sıvadılar resmen Euroleague e şikayet etmemiz lazım bir -iki pozisyonda görmemesi imkansızdı hayır adamların son hücumunda da bence faul yaptık ama o kadar maçı çığrından çıkardılar ki çalmaya yemedi

bu maç da takım övgüden çok yergiyi hak etti malesef ama umuyorum bu zaferden sonra abdi ipekçi'de maç kazanma stresini atmıştır.bence bu maçı bir şekilde almamız,olumlu yönde sezon boyu etkileyecek bizi

sonunda takımı tvden degil de salondan canlı canlı izleme fırsatını buldum ve öncelikle söylemeliyim ki tribünler harikaydı..tribün maça nasıl etki eder gösterdik..maça dair ise;hakemler felaketti...songaila ilk 3periyot maçın içinde oldugunun farkında degildi muhtemelen..lako'ya diyecek çok söz var ama galibiyetin tadını kaçırsın istemiyorum...andric ve cevher iyi başlamalarına ragmen kolay faullerle maçın içine giremediler malesef...halbuki motiejunas'ı çok iyi savunmuştu cevher...buarada shipp motiejunas'ı da savundu ya yemin ediyorum diyecek kelime bulamıyorum hep kal bizimle aslan...hücum anlamında ise gordon ve zaza elinize saglık...

Tutku-Andric Pick n Roll oynayacağını Amazon yerlileri biliyor artık neden hala bu kadar zorluyoruz?

Bir takımın istisnasız tüm fertlerinin gününde olmadığı bir maçı kazanmasındada bir hayır vardır

Taraftar müthişti sayı hiç önemli değil tv den 20 bin gibi ses geliyordu nitelikli taraftar vardı

Hakemler maçın içine ettiler 3. çeyrekte,4. çeyrekte de sıvadılar resmen Euroleague e şikayet etmemiz lazım bir -iki pozisyonda görmemesi imkansızdı hayır adamların son hücumunda da bence faul yaptık ama o kadar maçı çığrından çıkardılar ki çalmaya yemedi

önümde oldu pozisyon gordon tertemiz savundu :) o pozisyonda faul çalaydı o salondan çıkamazdı hakem üçlüsü...

Herkes artık şunun farkında ki; bu takım son topa kadar hiç bir maçı bırakmıyor kaç sayı geride olursa olsun. Rahat kazanacağımızı düşündüğüm bir maçta belki Furkan'ın yokluğundan belki hakemlerin 'yanlı' kararlarından ötürü zorlandık ama kazanmasını bildik. İpekçi'deki ilk galibiyetimiz olmasıyla da önemli bir maç oldu.

Murat Kosova'ya bende teşekkür etmek istiyorum şahsım adına, çok iyi maç anlattı. Ayrıca bir teşekkür de salondaki taraftara etmek lazım her zamanki gibi, maçtan bir an olsun kopmadılar sürekli maçın içindeydiler. Olumsuz olan tek nokta belki de, serbest atışlardaki susma sorunsalının devam etmesi. İlk yarıdaki serbest atışlarda söylenen besteye devam ediliyordu ama ikinci yarıda ne olduysa yine sustu tribünler.

Yalçın Dümer sorunsalı da kaldığı yerden devam ediyor, yanlış duymadıysam bir ara Gordon'ın attığı bir sayıdan sonra 'Cevher Cevher Cevher Gordon' diye bağırdı.

İlk maçı hatırlarsanız maç sonunda sıkıntı yaşayıp aldık dediğimiz maçı az kalsın veriyorduk. Kazan maçı sonlarda gitti. Bugünün bence en güzel yanı artık son dakikalarda geri gelişlerimiz çok iyi. Maç sonlarına doğru iyi oynamaya başladık (bu maç ve Barcelona). Takım kendine güveniyor ve inandığında çok iyi mücadele ediyor. Hücumları da geliştirdiğimizde çok iyi olacak. Bence kadro içerisinde bu alternatifleri bulabiliriz. Ship bu maçta durgun olabilir ama son maçlarda skora katkıları çoktu. Bence bizim Lakoviç'i biraz daha devreye sokmamız lazım. Dış şut tehditleri artınca pota altında uzunlarda rahatlayacak.

lakovic ile ilgili fikirlerime düşüncelerim beni küçük düşürecek şekilde yorum yapan arkadaşlara soruyorum. tofaş maçı sonrası benim lakovic ile ilgili düşüncelerimde bana sallayan hatta küçük düşüren arkadaşlar bugün ne diyecek. lakovici bu maçtan sonra 1 dakika bile takımda tutmam. herkesin bir rol görevi vardır. maçı kötü oynayarak kazanmak güzel. mücadele kısmını çok iyi yapıyoruz. ama çok çabuk tıkanıyoruz. top16 ya kaldık gibi bişi ama top8 i zorlayamayız bu şekilde. basit top hatalarını yapmamak gerek. bu takım düşük tempoda çok top çevirdiği zaman başarılı hücum ediyor. sıkıştığımız anlarda bizi bunalımdan kurtaracak bir oyuncuya ihtiyacımız var. luol deng mi olur yoksa gruplara elenen takımlardan birinden mi alırız bilmiyorum. ama lakovic ile ilgili banvit maçından bu yana her maç yazı yazıyorum. çoğu kişi de bu yazılarımdan dolayı bana sallıyor.