EL 6. Hafta | Galatasaray MP 78 - 76 Asseco Prokom

Yarin ne yapip edip bu maci almaliyiz ki Prokom artik gule gule desin bu seneye..Cok kritik bir mac..Sahamizda artik kayip yasamamaliyiz..Zaza-Pachulia-Gordon-Lakovic gibi isimlerde heralde Prokom Olimpia'ya karsi etki gosterirler ki gostermeliler..Artik alisma donemini atlatip Top-16'ya hazirlanmamiz lazim.

bugun kızların maçındaki ilgisizlik yarına yansırsa gerçekten kendi adıma hayal kırıklığı olur,bu takımı geçen hafta gördük neden bu kadar ilgisiz davranılıyor anlamıyorum

iyi geceler arkadaşlar yaklasık 4 senedir sürekli takip ediyorum forumu ancak aranızda aktif bir şekilde yer almak bu geceye nasip oldu. her yazı çok seviyeli ve bilgi paylaşımı forumda çok düzenli sağlanıyor bu nedenle forumda yer alan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum..bugün ünıcs kazanın deplasmanda sienayı yenmesi bizim açımızdan iyi olmadı ama umarım yarın prokomu yenip en azından 4.cülük için yerimizi sağlamlaştırmış oluruz..ayrıca arkadaşlar maç için satılan bilet konusnda somut bilgisi olan varmı?

Biletix de görünen blok sayısına aldırmamak gerekir çünkü çoğu insan benim gibi maç günü gelip biletini gişeden alacaktır.Kazan grubu karıştırdı ancak prokom ve union olimpia maçlarını alır yolumuza devam ederiz.

maçlar üst üste geldiği ve maalesef Türkiye'de maç seçildiği için salonun dolmasını beklemiyorum
Barcelona maçı günü gişeden bu maçın biletlerinin de çıkarılması veya iki maçlık bilet çıkarılması gibi insanları 'bu maça da gidelim yahu' dedirtecek bir şeyler yapılması lazım

zira İstanbul gibi bir yerde Abdi İpekçi'ye ulaşım insanların gözünde büyüyor

Bu maçı kazandıktan sonra kalan maçlarımızı kazanıp 2. olma ihtimalimiz var. Hem de hiç hayal değil. Siena'yı geçersek de büyük olasılık 2.liğe ulaşırız. Bu maç bu serinin başlangıcı olsun.

Bu maçı kazandıktan sonra kalan maçlarımızı kazanıp 2. olma ihtimalimiz var. Hem de hiç hayal değil. Siena'yı geçersek de büyük olasılık 2.liğe ulaşırız. Bu maç bu serinin başlangıcı olsun.

Basbayağı hayal işte. Beklentileri bu kadar abartmamak gerek. Sonra hayal kırıklığı yaşıyoruz.
Siena'ya 27 sayı farkt atmak gerek. Unics'i 5 sayı fark ile yenmek gerek. Siena'ya 27 sayı fark atamayacağımıza göre 27 sayı altındaki bir galibiyet alırsak o zaman Barcelona'yı da deplasmanda yenmemiz gerek.

Mantıklı olmakta fayda var.

Basbayağı hayal işte. Beklentileri bu kadar abartmamak gerek. Sonra hayal kırıklığı yaşıyoruz.
Siena'ya 27 sayı farkt atmak gerek. Unics'i 5 sayı fark ile yenmek gerek. Siena'ya 27 sayı fark atamayacağımıza göre 27 sayı altındaki bir galibiyet alırsak o zaman Barcelona'yı da deplasmanda yenmemiz gerek.

Mantıklı olmakta fayda var.

Bu arada Barca ile bir maçımız daha var tabi. Sen haklısın. Ben onu tamamen unutmuşum:(

Dün akşamki Unics galibiyetinden ve rakibin formunu gördükten sonra bizim tek şansımız olarak 4.lük kaldı. Prokom ve Union maçlarını alırsak 4. oluyoruz. Onun dışında başka bir galibiyet beklemiyorum. Bunun üzerine tek ihtimal Kazan'ı orada 5 sayı ile yenmek ve diğer Barcelona ya da Siena maçından bir ekstra galibiyet çıkarmak var. Gerçi 3. olmak da ne kazandırıyor onu da iyi irdelemek lazım.

Bence Mhmuti ve ekibi özellikle Eurolegue'deki hedef maçlarını çok iyi seçiyor.Kazanabileceğimiz maçları kazandık hep Kazan maçı dışında.Mücadelemizin yanında organize hücumlarla ki bunun temeline Tutku'yu koyarak başarılı olacağımızı düşünüyorum.Lakovic de artık bir patlama yaparsa çok keyifli bir akşam olucak bizler için.Ben kısa oyuncularımızın maçın kilidini çözeceğini düşünüyorum.Allah yardımcıları olsun!

Dün akşamki Unics galibiyetinden ve rakibin formunu gördükten sonra bizim tek şansımız olarak 4.lük kaldı. Prokom ve Union maçlarını alırsak 4. oluyoruz. Onun dışında başka bir galibiyet beklemiyorum. Bunun üzerine tek ihtimal Kazan'ı orada 5 sayı ile yenmek ve diğer Barcelona ya da Siena maçından bir ekstra galibiyet çıkarmak var. Gerçi 3. olmak da ne kazandırıyor onu da iyi irdelemek lazım.

Bildiğim kadarı ile Top 16 kuralarında torbolar normal sezon grup sıralamalarına göre belirleniyor. Eğer 4. bitirisek kurada 4. torbaya gireceğiz. 3. bitirisek kurada 3. torbaya gireceğiz. 2. bitirir isek de 2. torbadan gireceğiz kuraya. Yani sıralama gayet önemli.

Edit: Bu arada Fenerbahçe'nin balına değinmeden geçemeyeceğim. Eğer bugün Caja'yı yenerlerse muhtemelen grubu lider biterecekler. Böylece CSKA, Maccabi ve Barcelona'dan kaçmış olacaklar. 2. Torbadan Pana gelmez ise çok kek bir guruba düşecekler Top 16'da.

Bildiğim kadarı ile Top 16 kuralarında torbolar normal sezon grup sıralamalarına göre belirleniyor. Eğer 4. bitirisek kurada 4. torbaya gireceğiz. 3. bitirisek kurada 3. torbaya gireceğiz. 2. bitirir isek de 2. torbadan gireceğiz kuraya. Yani sıralama gayet önemli.

Edit: Bu arada Fenerbahçe'nin balına değinmeden geçemeyeceğim. Eğer bugün Caja'yı yenerlerse muhtemelen grubu lider biterecekler. Böylece CSKA, Maccabi ve Barcelona'dan kaçmış olacaklar. 2. Torbadan Pana gelmez ise çok kek bir guruba düşecekler Top 16'da.

3.lüğe çok takılmamak gerek ilk senemiz için , biliyoruzki takım sonuna kadar zorlayacak . önemli olan 4.lüğü cebe koyabilmek , o yüzden bugünkü maç çok kritik ..Fülkerin bu oyunuyla 1 olamayacağını düşünüyorum ( umuyorum )

euroleage.net sayfasında bizim mac sayfasında takımları karşılaştırırken bizim taraftar ve atmosferden övgüyle sözetmişler :)

-Expect an incredible basketball atmosphere, as Galatasaray fans will try to turn the game into a big basketball celebration.

Fülkerin bu senebaşarılı olması çok güç. Takım çok dengesiz ve takım oyunundan uzak oyunculardan kurulu.
Biz 4. torbadan girer isek grupta ilk 2 sırayı zorlayabilmek için kesin transfer lazım. Oraları hedefliyor muyuz bilmiyorum. Bu kadar NBA oyuncusu boşta iken bizim yapabileceğimiz transfer de işe yaramayabilir tabi. Biz buralarda oynamanın bu heyecanları yaşamanın keyfini çıkaralım en iyisi. Lakoviç az önce bir tweet attı . Bu akşamki maç bizim için çok önemli hepberaber kazanacağız diyor.

Arkadaşlar maçla alakasız olacak ancak bir soru aklıma takıldı

Bizim seneye A lisansı ile direk katılma şansımız var mı EL'ye

Varsa Top 16 v.s etkiler mi bu durumu?

Kendi adıma Prokom,Olimpia,Brose basket(A lisansları var mı bilmiyorum) gibi takımlardan, Hem seyirci hem salon hem de potansiyel olarak daha çok hakettiğimizi düşünüyorum

O takımların A lisansı yok b lisansı ile katılıyorlar sanırsam.Bizimde en azından önümüzdeki sene A lisansı alabileceğemizi sanmıyorum,fakat B lisansı alarak 1 yıllık direk katılım hakkı elde ederiz bence bundan sonraki seneler.2-3 sene sonrada A lisansını alırız.

O takımların A lisansı yok b lisansı ile katılıyorlar sanırsam.Bizimde en azından önümüzdeki sene A lisansı alabileceğemizi sanmıyorum,fakat B lisansı alarak 1 yıllık direk katılım hakkı elde ederiz bence bundan sonraki seneler.2-3 sene sonrada A lisansını alırız.

Lig finaline kalmadığımız sürece bize direkt katılım lisansı vereceklerini sanmıyorum . Ayrıca bildiğim kadarı ile bu lisans olayı kalkacak.