senelerdir aynı hikaye. dejavu dedikleri bu olmalı herhalde. hiç anlayamıyorum ama FB maçlarından önce herkeste bir umut, "bu sefer olacak" falan gibi boş laflar, maç sonuçları ise artık klasikleşmiş farklı yenilgiler. inanın bana hiçbir FB maçından önce zerre kadar heyecanlanamıyorum, çünkü en ufak bir ümidim yok. karşında senden birkaç gömlek üstün bir takım, sende umutsuzca mücadele eden 2 oyuncu(Augustus ve Fowles).
harcanan bu paralara yazık. dünyanın en iyi yabancılarını getirsen bile yerlilerin çok yetersiz. her zaman söylenir, oyun kurucun kadar konuş diye, Işıl senelerdir ortada yok, zaten Galatasaray sevgisi olduğu için önemli yetenekleri olmadığı halde gereksiz bir şekilde şişirilmiş bir balon bence. yanında son derece vasat Tuğba gibi,Bahar gibi,Gülşah gibi Türkler, pivot diye alınan ama tam bir sepet olan Petronyte gibi yabancılar. diğer tarafta gelenin gideni aratmadığı her yönüyle her mevkiiyle senden çok üstün bir rakip...
aslında yazacak çok şey var ama sonraya bırakalım. bize ligde ikincilik, avrupada son 16 yeter de artar bile....