EL | Fenerbahçe 77 - Galatasaray 58

Beklenildigi gibi 20 sayi fark yedik.Ikinci maci da kaybederiz. Bu yonetim bu vizyonlu(!) hocayla bu kadar olur. 2 yabanci ile oynadik biz maci, fb 7-8 oyuncuyla oynadi.

Tabiiki de gonlum kazanmamizi isterdi ve cook uzuldum ama gercekleri gormek lazim. Fb bizim 2 katimiz guclu. Bu yonetimle arpa boyu gidemeyiz. Gecmis olsun herkese.

Kenan Sarioglu' Alıntı:
Beklenildigi gibi 20 sayi fark yedik.Ikinci maci da kaybederiz. Bu yonetim bu vizyonlu(!) hocayla bu kadar olur. 2 yabanci ile oynadik biz maci, fb 7-8 oyuncuyla oynadi.

Tabiiki de gonlum kazanmamizi isterdi ve cook uzuldum ama gercekleri gormek lazim. Fb bizim 2 katimiz guclu. Bu yonetimle arpa boyu gidemeyiz. Gecmis olsun herkese.

Butun branşlardaki başarısızlığın bizzat tek sorumlusu en tepedeki adam Adnan Polat'tır. Hala Tv'lerde taraftara yaranma politikası yapacağına, şu takımlarının hallerine baksana... Ama tabi Polat üzülmemiştir bile,kankası ! Aziz Yıldırım bir telefon açıp telkinde bulunmuştur. Ne de olsa fener Polat sayesinde tüm camianın içine girdi.

Benim gözümde Polat'ı destekleyen kongre üyeleri vs. Galatasaray'lı değildir. Bu böyle biline.

Adnan Polat iyi işler yapıyor,ne yapıyormuş anlat bakalım arkadaşım?
Bİrden senden dinleyelim şu tez konusu işleri...
Sponsorsuz takıma sponsor bulup geri adım attığınımı anlatacaksın...
Bayan voleybol ve bayan baskette geçmiş yıldan daha kötüyüz bumudur olumlu iş?

İki takım arasındaki fark, Türk oyuncular arasındaki kalite farkı kadar..
Birsel ile Işıl arasında dağlar kadar fark var..
Nevriye ile zaten eşleşecek oyuncumuz yok..
Tüm bunlara rağmen elimizdeki Esra, Yasemin gibi oyuncuları da kaybettik sene başında..
Şimdi süper yabancılarımız var ama yetişemiyoruz işte..
Burada yazdığımız zaman insanlar renk aşkıyla sinirleniyor ama Birsel başka, Işıl başka..
Maalesef..

Can Çetin' Alıntı:
[quote="Kenan Sarioglu":39a49im4]Beklenildigi gibi 20 sayi fark yedik.Ikinci maci da kaybederiz. Bu yonetim bu vizyonlu(!) hocayla bu kadar olur. 2 yabanci ile oynadik biz maci, fb 7-8 oyuncuyla oynadi.

Butun branşlardaki başarısızlığın bizzat tek sorumlusu en tepedeki adam Adnan Polat'tır. Hala Tv'lerde taraftara yaranma politikası yapacağına, şu takımlarının hallerine baksana... Ama tabi Polat üzülmemiştir bile,kankası ! Aziz Yıldırım bir telefon açıp telkinde bulunmuştur. Ne de olsa fener Polat sayesinde tüm camianın içine girdi.

Benim gözümde Polat'ı destekleyen kongre üyeleri vs. Galatasaray'lı değildir. Bu böyle biline.[/quote:39a49im4]
Sevgili Can,
Futboldaki başarısızlığımızın yegane sorumluların başında Galatasaray yönetimi geliyor. Orada seninle hemfikirim. Ancak bunu amatör branşların tamamı için söyleyemeyiz. Bütçemiz el verdiği kadar iyi takımlar yapmaya çalışıyoruz. Bayan basketbolda Galatasaray'ın başarısız gözükmesi,tamamen Fenerbahçe'nin geçmişten süregelen bir basketbol kültürüne ve iyi yıldız oyuncu takviyelerine dayanıyor. Bayan voleybolda Acıbadem'in sponsurluğu olmasaydı Fenerbahçe asla bu durumlara gelemezdi. Keza basketbolda da Ülker için aynı durum sözkonusu. Biz bayan voleybolda iyi bir takım olma yolunda daha 2. yılımızdayız. Biraz daha iyi bütçelerle daha iyi durumlara gelebiliriz. Ancak Eczacıbaşı ve Vakıfbank gibi müessese kulüplerinin durumuna gelmemiz şu an için bir ütopya.

senelerdir aynı hikaye. dejavu dedikleri bu olmalı herhalde. hiç anlayamıyorum ama FB maçlarından önce herkeste bir umut, "bu sefer olacak" falan gibi boş laflar, maç sonuçları ise artık klasikleşmiş farklı yenilgiler. inanın bana hiçbir FB maçından önce zerre kadar heyecanlanamıyorum, çünkü en ufak bir ümidim yok. karşında senden birkaç gömlek üstün bir takım, sende umutsuzca mücadele eden 2 oyuncu(Augustus ve Fowles).

harcanan bu paralara yazık. dünyanın en iyi yabancılarını getirsen bile yerlilerin çok yetersiz. her zaman söylenir, oyun kurucun kadar konuş diye, Işıl senelerdir ortada yok, zaten Galatasaray sevgisi olduğu için önemli yetenekleri olmadığı halde gereksiz bir şekilde şişirilmiş bir balon bence. yanında son derece vasat Tuğba gibi,Bahar gibi,Gülşah gibi Türkler, pivot diye alınan ama tam bir sepet olan Petronyte gibi yabancılar. diğer tarafta gelenin gideni aratmadığı her yönüyle her mevkiiyle senden çok üstün bir rakip...

aslında yazacak çok şey var ama sonraya bırakalım. bize ligde ikincilik, avrupada son 16 yeter de artar bile....

Uc senedir kademe kademe kotuye gittik iyiye degil. Iyiye gidis varsa sabir gosterilir ama bu durumda sabir gostermek deliligin isaretidir ya da kaybetmisligi simgeler.

Bu camiada bakalim ne zaman bir tane bizim gibi dusunen cikacak da masaya yumrugunu vurup amator branslari hakkettikleri noktaya cikaracak. Fbnin bu sene tek basarisiz oldugu amator brans erkek voleyboldu, onda da hemen hocayi kovup yeni hoca getirdiler. Iste vizyon ve beklenti citasi budur. Biz ise hala ceyhun hoca sapkadan tavsan cikaracak die bekleyelim.

Benim gözümde Polat'ı destekleyen kongre üyeleri vs. Galatasaray'lı değildir. Bu böyle biline.
Sevgili Can,
Futboldaki başarısızlığımızın yegane sorumluların başında Galatasaray yönetimi geliyor. Orada seninle hemfikirim. Ancak bunu amatör branşların tamamı için söyleyemeyiz. Bütçemiz el verdiği kadar iyi takımlar yapmaya çalışıyoruz. Bayan basketbolda Galatasaray'ın başarısız gözükmesi,tamamen Fenerbahçe'nin geçmişten süregelen bir basketbol kültürüne ve iyi yıldız oyuncu takviyelerine dayanıyor. Bayan voleybolda Acıbadem'in sponsurluğu olmasaydı Fenerbahçe asla bu durumlara gelemezdi. Keza basketbolda da Ülker için aynı durum sözkonusu. Biz bayan voleybolda iyi bir takım olma yolunda daha 2. yılımızdayız. Biraz daha iyi bütçelerle daha iyi durumlara gelebiliriz. Ancak Eczacıbaşı ve Vakıfbank gibi müessese kulüplerinin durumuna gelmemiz şu an için bir ütopya.[/quote]

Fener yapıyorsa sende yapacaksın bu işin lamı cimi yok kardeşim yeter artık adamlar aldılar başlarını gidiyorlar!

Emre Yüksel' Alıntı:
İki takım arasındaki fark, Türk oyuncular arasındaki kalite farkı kadar..
Birsel ile Işıl arasında dağlar kadar fark var..
Nevriye ile zaten eşleşecek oyuncumuz yok..
Tüm bunlara rağmen elimizdeki Esra, Yasemin gibi oyuncuları da kaybettik sene başında..
Şimdi süper yabancılarımız var ama yetişemiyoruz işte..
Burada yazdığımız zaman insanlar renk aşkıyla sinirleniyor ama Birsel başka, Işıl başka..
Maalesef..
bu melisacan nasil sayi krali oldu türkiye de merak ediyorum

Hala sabir falan demeyin, inanin Gsli olduugnuzdan suphe ediyorum. AP ve yonetimimiz bizi niye bu butcelere mahkum ediyor? Fb yoneticisi uzaydan mi geldi de bu sponsorlari buluyor? Biz niye yillardir hicbir amator bransta bir tane fbden daha guclu destek veren sponsor bulamadik? Bunun nedir aciklamasi? Gercekten artik kabak tadi vermeye basladi.. Kapatalim amator branslari futbol kulubu olalim eger caga ayak uyduracak 2 yonetici cikmiyorsa 20 milyondan..

Kenan Sarioglu' Alıntı:
Hala sabir falan demeyin, inanin Gsli olduugnuzdan suphe ediyorum. AP ve yonetimimiz bizi niye bu butcelere mahkum ediyor? Fb yoneticisi uzaydan mi geldi de bu sponsorlari buluyor? Biz niye yillardir hicbir amator bransta bir tane fbden daha guclu destek veren sponsor bulamadik? Bunun nedir aciklamasi? Gercekten artik kabak tadi vermeye basladi.. Kapatalim amator branslari futbol kulubu olalim eger caga ayak uyduracak 2 yonetici cikmiyorsa 20 milyondan..

Ayakta alkışlarım bu yorumu tebrik ediyorum kardeşim seni vallahi sıkıldık artık sürekli ezilmekten cuma günü için umutlu olan varmı acaba?

bu medicalpark nedir cözemedim
ne bicim sponsor bu her yere sponsor oldular bize
bayan voleybol da tam bir facia 6 siradayiz
erkek voleybol biraz daha iyi ama oda 5likten öteye gidemez
bayan basketbol ortada
erkek basketbolda nereye kadar gidilcek oda bir soru isareti
futbol desen yerlerde sürünüyor
adnan polat bunlar senin eserin!

Her Fb-Gs maçından sonra aynı yorumu yapıyorum...Ben yıllardır aynı yorumu yapıyorum gelen onca koç onca oyuncu Birsel ve Nevriye'yi durduramıyor.

Yemin ederim çıldırmamak elde değil, yahu 50 sayı fark yiyelim ama şu Nevriye'yi ve Birsel'i bir maç olsun durduralım en azından şunu becerebiliyoruz diyelim.

İki oyuncu her maç bizi yeniyor yazıktır günahtır, anlamıyorum ben çözemiyorum.

Burak Barut' Alıntı:
Her Fb-Gs maçından sonra aynı yorumu yapıyorum...Ben yıllardır aynı yorumu yapıyorum gelen onca koç onca oyuncu Birsel ve Nevriye'yi durduramıyor.

Yemin ederim çıldırmamak elde değil, yahu 50 sayı fark yiyelim ama şu Nevriye'yi ve Birsel'i bir maç olsun durduralım en azından şunu becerebiliyoruz diyelim.

İki oyuncu her maç bizi yeniyor yazıktır günahtır, anlamıyorum ben çözemiyorum.

ben de şunu anlamıyorum;_
10 senedir Nevriye'nin yüksek posttan yüzü dönük şut kaçırdığını görmedim..
hala nasıl oluyor da her maçta 5 kere / 10 kere o şutu boş bulabiliyor..
nasıl oluyor da her seferinde biz el gösteremiyoruz..
riske edilecek bir şut değil onunki ve bu 10 senedir böyle..
artık yardıma gidilmesin, adam değişilsin, ne bileyim bir çare bulunsun..
O da coachun işi.
kaçırmıyor işte.