EL | Fenerbahçe 77 - Galatasaray 58

Bu kadın bizim maçlarda zaten bi acayip oynuyor. Ekstra motivasyon.

Ribauntlarda, pota altında elden ele dolaşan toplarda sanki 10 tane kolu oluyo..

Abi bende ondan bahsediyorum ya, kız her maç çtır çatır boşş kalıyor ve atıyor.Hiç mi bu kızı durdurmak için savunma taktiği yoktuR.Ne cem akdağ, ne zafer kalaycıoğlu ne ceyhun hoca hiç biri çözemedi bu kızı savunmayı.Birsel zaten her maç Işıl'ı dağıtıyor, ona alıştık Işıl'ın sakat olup olmaması önemli değil Birsel 5-6 kat daha üstün basketçi bu çok bariz belli.

Ayrıca bizimkiler son idmanı karpuzcu da yaptılar sanırım, Fowles'a top indirmek adı altında karpuz sallamaları sonucunda kaç top kaybettiğimizi ben sayamadım...Yenil yenilme önemli değil de çok saçma insanı maç izlerken nefret ettirici işler oluyr.

Bide gidip Mehmet Baturalp'in abuk sevinmelerini dinliyoruz.

arkadaşlar maçta seyirci yasağı uygulandı mı bilen var mı acaba maça gidenler varmıydı 2. maç sıkıntı olmasın o yüzden soruyorum olay vs. olmasın

Murat Sari' Alıntı:
bu medicalpark nedir cözemedim
ne bicim sponsor bu her yere sponsor oldular bize
bayan voleybol da tam bir facia 6 siradayiz
erkek voleybol biraz daha iyi ama oda 5likten öteye gidemez
bayan basketbol ortada
erkek basketbolda nereye kadar gidilcek oda bir soru isareti
futbol desen yerlerde sürünüyor
adnan polat bunlar senin eserin!

Çok başarılı bir sponsorumuz MEDİCAL PARKKKKK :)

Bağdat Kaynak' Alıntı:
Cem AKDAĞ göreve!! Ayrıca biri Birsel'i transfer etsin.

Konusun be Bagdat Kaynak..Sizin gibi taraftarlara ihtiyac var..Pondexter,Nevriye Birsel yeter artik... Basari istiyoruz...Ezilen takım olmak degil.. Birsel-Esmeral ilk sirada favorilerim..

Burak Candan' Alıntı:
Butun branşlardaki başarısızlığın bizzat tek sorumlusu en tepedeki adam Adnan Polat'tır. Hala Tv'lerde taraftara yaranma politikası yapacağına, şu takımlarının hallerine baksana... Ama tabi Polat üzülmemiştir bile,kankası ! Aziz Yıldırım bir telefon açıp telkinde bulunmuştur. Ne de olsa fener Polat sayesinde tüm camianın içine girdi.

Benim gözümde Polat'ı destekleyen kongre üyeleri vs. Galatasaray'lı değildir. Bu böyle biline.
Sevgili Can,
Futboldaki başarısızlığımızın yegane sorumluların başında Galatasaray yönetimi geliyor. Orada seninle hemfikirim. Ancak bunu amatör branşların tamamı için söyleyemeyiz. Bütçemiz el verdiği kadar iyi takımlar yapmaya çalışıyoruz. Bayan basketbolda Galatasaray'ın başarısız gözükmesi,tamamen Fenerbahçe'nin geçmişten süregelen bir basketbol kültürüne ve iyi yıldız oyuncu takviyelerine dayanıyor. Bayan voleybolda Acıbadem'in sponsurluğu olmasaydı Fenerbahçe asla bu durumlara gelemezdi. Keza basketbolda da Ülker için aynı durum sözkonusu. Biz bayan voleybolda iyi bir takım olma yolunda daha 2. yılımızdayız. Biraz daha iyi bütçelerle daha iyi durumlara gelebiliriz. Ancak Eczacıbaşı ve Vakıfbank gibi müessese kulüplerinin durumuna gelmemiz şu an için bir ütopya.

Fener yapıyorsa sende yapacaksın bu işin lamı cimi yok kardeşim yeter artık adamlar aldılar başlarını gidiyorlar![/quote]

Sevgili Burak,
Acıbadem grubunun ne denli büyük bir grup olduğunu anlatmaya gerek yok. Medical park sponsorluğunda daha ilk senemiz .Yıldız oyuncu transferi basketbol ve voleybol için Fowles dışında yapılmadı. Senelerdir mali yapımızdaki başarısız tablodan dolay( ki bunda eski yönetimlerin payı çok fazla) Cafe Crown'dan gelen paranın futbola gittiğini herkes biliyor.Aslında bu sponsorluk işi biraz da gönül işi. Fb bayan basketbol takımının sponsurluğunu yıllardır Aras Kargo yapıyor.Galatasaray'lı sermaye sahiplerinin Galatasaray'a gönülden bağlı olmadığı gerçeği de var ortada. Çok değil 4-5 sene Sportif A.Ş hisselerini Ünal Aysal sayesinde AIG'den kurtardığımız ortada. O zaman bir Ünal Aysal başkanlığı furyası kamuoyunda doğmuştu. O da bu işten sonra elini eteğini Galatasaray'dan çekti. Galatasaray'da mutlaka şu gerçeğe inanırım. Galatasaray'ın iyi günlerinde etraflarında çok sayıda şakşakçı(bunu taraftar bazında asla söylemiyorum) vardır. Ama kötü günlerinde kimsenin elini taşın altına sokmadığı da aşikardır. Bu da son 8 sene de oldukça bariz görünmektedir.

Burak Barut' Alıntı:
Bide gidip Mehmet Baturalp'in abuk sevinmelerini dinliyoruz.

Mehmet Baturalp benim hobim zaten.. Beni insanlıktan çıkaran bir arkadaş..
Kendimden utanıyorum onu dinlemek zorundayken..
Öldüğünde ben hayatta olursam, cenazesine gitmeyi çok isterim..
basketbolun duayeni (!)
O'nun duayeni olduğu sporun ben yedi ceddine sayarım da neyse..

Can Çetin' Alıntı:
[quote="Bağdat Kaynak":2va3rq35]Cem AKDAĞ göreve!! Ayrıca biri Birsel'i transfer etsin.

Konusun be Bagdat Kaynak..Sizin gibi taraftarlara ihtiyac var..Pondexter,Nevriye Birsel yeter artik... Basari istiyoruz...Ezilen takım olmak degil.. Birsel-Esmeral ilk sirada favorilerim..[/quote:2va3rq35]
Benim için Podexter, Nevriye ve Birsel kişilik olarak aynı kategoride değil. İlk ikisi kalsın.

Mademki konu açıldı...

''CEM AKDAĞ GÖREVE DİYELİM O ZAMAN!''

Ancak öyle gel takımı topla sonra gidersin hesabı değil,adam gibi sözleşme yapılmalı...Gerçi kendisi istemez böyle şeyler,görev çağırıyorsa ben herşeyimi bırakıp gelirim der eminim ancak yinede biz isteyelim bunu...

Arkadaslar siz neyi tartışıyorsunuz...İyi koçu olan...İyi savunma yapan...İyi takım olabilen...Zaten kazanacaktı..bence Fb bizden çok iyi oyunculara sahip olmasada çok iyi bır koç ve takım kurgusuna sahip...21 sayı ortalamalı Angel 1.5 period oynamadı skorun dibine vuracaklarına farkı açtılarda açtılar...

Takım olmak bu...Yine çıkıp o öyle oynasa bu böyle yapsa diye yazanlara güleceğim bundan sonra...Fowlei resmen kitlediler adım atamadı...Şaka gibi izledim.İyikİ PENNY gitmiş o olsa 30 sayı fark olurdu...

Hodges 40 dakika oynasa kazanırdık belki. Yorulduğu dakikalar da Seimone geçeydi 1'e anca bu şekilde kafa kafaya oynarız bunlarla.

takım olarak yarından itibaren pas çalışsınlar bence tüm yerli oyuncular. duvara bişey koysunlar onu vurmaya çalışsınlar fln. burda pas isabeti sağlandıktan sonra bu pasları tutmayı öğrensinler bide top nası tutulur, pas nası atılır , basketbol'un ilk kuralından başlasınlar geç değil.

Hodges bırak 40 dakika 90 dakıka oynasa gene kazanamazdık hiçbir saniyesinde maçın kazanma emaresi yoktu takımda...İnanın Horakova oyuna girmese maç ilk yarıda kopardı...

Mert Karahan' Alıntı:
salonda olan bir fenerli arkadaş aradı
adnan efendi de oradaymış, kös kös oturmuş paşam.
izleyecek bir takım kurda öyle git bari izlemeye........

Adnan'ın ne işi var orada? Rezil olacağını bile bile oraya gidiyorsa, demek ki fener taraftarları hatrını da sorsa,hiç takmayacak.. O kadar düştü demek.

Erkek maçının aralarında VİP salonundan biraz izledim maçı. Hiç iki takımı karşılaştırmaya gerek yok cidden.

Bide bu maçtan sonra artık kimse Işılla Birseli karşılaştırmasın bana. Sakat olmak yada kötü performans sergilemek başka bişey her Fener maçına kafa olarak maglup başlamak başka bişey.

Diana ve Penny gittikten sonra Feneri geçmek için büyük bi şans geldi önümüze ama Fenerbahçe takımı 3 yabancıyla kuvvetlendirirken biz eksik oldugumuz bölgelere bırakın takviye yapmayı elimizdeki oyuncuları yolladık bide.

Herkes umutsuz olsa da önümüzde Cuma günü var. Yine de Cuma kazanıp seriyi Caferağada sonlandırmak önemli olumlu yada olumsuz olarak. En azından lig için mesaj vermeye çalışmış oluruz.

Bu arada Ceferağa deplasman değil diyen bir arkadas vardı...Nasıl oluyorda o salonda Oyun kurucularımızın elleri ayaklarına dolaşıyor...

Maçı seyretmedim.Ama yorumlarınızdan
1 ) Nevriye YILMAZ serbert atış çizgisinden epey şut atmış yine buna nasıl önlem alınmaz bunu anlamadım ;

2 ) Birsel Vardarlı yine bize karşı iyi oynamış her zaman ki gibi

3 ) FB dış suttta maalesef zayıf olacağı belli ama içerden iyi oynayacakları ya da onun için çalışcakları belli iken yine çözüm bulamamışız.

Burada koçu da suçlasak oyuncular yetersiz desek bir gerçek var mutlaka 1 veya 2 periyot iyi savunma yapıp iyi mücadele ortaya koyan ve bu özelliği bilenen takım karşısında maalesef ki 40 dakika mücadele edememisiz anahtar buydu.
Bu maç psikolojik olarak önemli idi.Ama Cuma günü kazanabilirmiyiz kafamda epey bir soru işareti var karşımızda en büyük özellikleri kadroları geniş rotasyon yapabiliyorlar çok rahat oynayan ne oynayacağını bilen takım var.