EL | Galatasaray 51 - Fenerbahçe 73

Re: EL | Galatasaray-Fenerbahçe

Euroleague başlığında Erkek takımı hakkındaki yorumlarınızı, (sadece sen değil) ve alttaki linkteki benim değiştirdiğim mesajda neler yazdığını gayet iyi biliyorum Gazanfer. Hayır bu maçı kazanırsak gelip buraya ben demedim mi diyeceğini de biliyorum. Buna rağmen inşallah kazanırız.

Şimdi başka birileri Fenerbahçe'li gibi yazıyorsun diyebilir çıkıp da. Önemli olan rakibin gücünü bilip buna tepki koymaktır, daha iyi kadrolar kurmamıza ön ayak olmaktır. Yenilgilerden sonra istifa başlıkları açmak, rakibin kazandığı maçlardan sonra balık, şans, hakem gibi ifadeler kullanmak, sanki her branşta kupa alıyormuşuz gibi devamlı rakibin galibiyetlerini küçümsemek önemli değildir. Galatasaray'ın iyiliğini istemek rakibi aşağıya çekmek değil bizi oraya çekmektir.

Neyse uzatmayacağım, zaten yazmayacağım diye diye sonra sinirlenip yazıyorum. En iyisi susmak aslında.

viewtopic.php?f=2&t=8500&p=464671#p464671

Konu başka yöne doğru kayıyor ama...

Orada yazdığım da buradakinin aynısıydı Kerem Abi, yanlış anlamışsın sanki?

Diana ve Penny ile çok güç kaybettiler demişim orda, hala aynısını diyorum. Artık yerli üstünlüklerinin yanında bir yabancı üstünlükleri de yok. Nevriye'yi tutabilsek, biraz yavaşlatabilsek şu maçta yine kafa kafaya girecektik son periyoda.

Şöyle anlatayım, 10 üzerinden 2 takım arasındaki fark 4'dü, 2'ye indi şuan. Taraftar desteğiyle bu farkı da kapatacak durumdayız.

Şu saatten sonra eleriz demiyorum ama verebileceğimiz en büyük zararı verebiliriz bu maçı kazanarak. Geniş olmasına rağmen dar kullandıkları rotasyonlarıyla 1 maç fazla yapmış olurlar, fiziksel ve mental yorgunluk yaşarlar eğer kazanırsak, lig için de mesaj vermiş oluruz ayrıca. Lig için zaten Tamika hamlesi çok şeyi değiştirir dedim hep, hala aynısını diyorum.

Sonuç olarak iyi bir taraftar desteği ile maç son topa kadar gidecektir buna eminim, ama önce taraftarlığımızı sorgulamamız lazım bu maçı kaybedersek.

Suanda kac billet satilmis ??

Ua´nin bu mac icin organasion yapmiyacagini duydum. son durum nedir ?

Bir mucize olmazsa cuma gunu lige geri doneriz. O mucize olursa da pazartesi geri doneriz. Bu kadro ve bu hocayla avrupada bu takimdan cacik bile olmaz.

Ne zaman adam gibi sponsor buluruz, bu is anlayan ve de capi yuksek hocayi takimin basina geciririz, o zaman fbyi de rahat yeneriz, euroleaguede de iddiamiz olur.

Yukarida kullandigim tabiri lutfen yanlis anlatmayin,ama durumumuzu daha iyi ozetleyecek bir terim aklima gelmedi. Yoksa amacim takimimizi tabiiki de kucuk dusurmek degil. Bilakis bu yenilgileri aldikca biz burada kahroluyoruz yillardir..

Behram Tasdemir' Alıntı:
Suanda kac billet satilmis ??

uA'nın zaten birşey yaptığı yok sağolsunlar. Bunu da yapmasalar çok şaşırmam açıkçası... Ama bu kadar sahipsizlik yapacaklarını zannetmiyorum

Yaptıkları işin doğruluğuna veya yanlışlığına girmeyeceğim ancak kadın/erkek takımımızın maçlarında salonda mutlaka ultrAslan var, bundan sonra da olacakta. Fenerbahçe maçı içinde organizasyon olmayacağını düşünmesin kimse. Sadece rakibin adı Fenerbahçe olduğu için salona gelecek en az 2 bin kişi var. Gelebilen herkes salonda yerini alacak.

12 bin kisi bekliyordum rakamlar 2 -3 bin civarinda ise hic gelmesinler daha iyi.

salonu dar etmek icin 7-12 bin kisi sart

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Fenerbahçe eskisi kadar iyi değil. Yani gerçekten iyi değil.

Sene başında Penny-Diana'lı kadrodan, oyundan eser yok. Takımı taşıyan isimler yine Birsel-Nevriye.

Zogota iyi bir şutör ama çok öne çıkabilecek bir oyuncu değil. Angel hücum anlamında vasat, mücadelesiyle o eksikliği kapatıyor, Sophia'ya benziyor biraz da ama o kadar efektif değil. Horakova Birsel-Esmeral'in arkasında kalmmış ciddi şekilde, süre dahi bulamıyor. Matovic orta mesafe şutunda ve ribaundlarda etkili sadece.

Yıllardır Birsel-Esmeral-Nevriye'ye sahip rakibimiz ama hep vurucu güçleri yabancılarıydı, Katie Smith gibi, C.Pondexter gibi, Penny gibi...

Deplasmanlarda bu oyuncular sayesinde kazanıyorlardı bize karşı, geçen seneki iki deplasmanda Penny çok iyiydi, Ayhan Şahenk'te Katie'nin muazzam oynadığını hatırlıyorum. Şimdi bu kadar öne çıkabilecek bir yabancıları yok, Türklere bel bağlamış durumdalar.

Seriyi geçeriz geçemeyiz ama doğru işleri yaparsak, Nevriye'yi kilitlersek bu maçtan ümitliyim gerçekten. Taraftarın desteği sonucu çok ciddi etkileyecek, geçen seneki Playoff maçındaki o taraftar desteği yetmez, salonun en az yarısı dolmalı ki baskı oluşturalım.

Başarılar takımımıza...
ya gazanfer yapma allahini seviyorsan her mac öncesi sunu bunu tutarsak ümitliyim.
ne ümitmis arkadas bitmek bilemiyor
bi yenemedik gitti ne yorumlar okuyorum burda
fb okadar iyi degil diyoruz ozaman sanirim avrupa da kimse iyi degil
namalup devam eden bir takim kötü demek bu olsa gerek

gazanfer bide yazmisin fener yabancilarindan fazla katki almiyor artik
biz cok aliyoruz sanki
bir oyuncumuz zor geciyor 20 yasi barajini sen ümitliyim diyorsun

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
[quote="Behram Tasdemir":321p2tj4]Suanda kac billet satilmis ??

uA'nın zaten birşey yaptığı yok sağolsunlar. Bunu da yapmasalar çok şaşırmam açıkçası... Ama bu kadar sahipsizlik yapacaklarını zannetmiyorum[/quote:321p2tj4]
uA nın bişey yaptığı yok sözleri biraz ağır olmamış mı can kardeş her maç göbekteki sette bulunan o 500 kişi kesintisiz her maça gelir tabi rakam maçlara göre değişebilir ama uA olmasa bi düşünün ne olur

Ayhan Çelebi' Alıntı:
[quote="Can Kırımlıoğlu":eek:iok23yb]uA'nın zaten birşey yaptığı yok sağolsunlar. Bunu da yapmasalar çok şaşırmam açıkçası... Ama bu kadar sahipsizlik yapacaklarını zannetmiyorum
uA nın bişey yaptığı yok sözleri biraz ağır olmamış mı can kardeş her maç göbekteki sette bulunan o 500 kişi kesintisiz her maça gelir tabi rakam maçlara göre değişebilir ama uA olmasa bi düşünün ne olur[/quote:eek:iok23yb]

Ben destek açısından saygı duyuyorum evet ama takımı sahiplenmiyorlar. Bu kadar kötü yönetime karşı bi başkaldırış olacaksa, bunu anca bir numaralı taraftar grubumuz uA'nın başlatması gerekir.. Ama herşeyi destekliyorlar sadece, gerekli tepkileri göstermiyorlar.

Benim doğrularım açısından uA'ya tepkim bu... Baya ayrıntısız anlattığım için zannedersem destek vermiyorlar şeklinde açıklama yapmışım gibi olmuş. Kusura bakmayın

ultrAslan'ı tartışmak komik olmuyor mu? Olmuyor diyen varsa kendisi her maç o kadar kişiyi örgütleyip getirsin ve takıma destek olmalarını sağlasın, ondan sonra tartışsın. Ben her maçta olduğum gibi cuma günü de salonda olacağım ama verdiğim destek sadece benche gelen oyuncuya bravo-aferin-good job, sahaya girecek oyuncuya süpersin-haydi göster kendini-come on, let's go şeklinde moral olabilir. Her ne kadar bench arkasında olsam da ultrAslan tarafından yapılan katkının %1ini verebileceğime inanmıyorum. Cuma günü sonuç ne olursa olsun inşallah çok yorulmayız. Önümüzdeki Botaş maçının çok daha önemli olduğunu düşünüyorum.

Tutku Dinçer' Alıntı:
ultrAslan'ı tartışmak komik olmuyor mu? Olmuyor diyen varsa kendisi her maç o kadar kişiyi örgütleyip getirsin ve takıma destek olmalarını sağlasın, ondan sonra tartışsın. Ben her maçta olduğum gibi cuma günü de salonda olacağım ama verdiğim destek sadece benche gelen oyuncuya bravo-aferin-good job, sahaya girecek oyuncuya süpersin-haydi göster kendini-come on, let's go şeklinde moral olabilir. Her ne kadar bench arkasında olsam da ultrAslan tarafından yapılan katkının %1ini verebileceğime inanmıyorum. Cuma günü sonuç ne olursa olsun inşallah çok yorulmayız. Önümüzdeki Botaş maçının çok daha önemli olduğunu düşünüyorum.

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Ben destek açısından saygı duyuyorum evet ama takımı sahiplenmiyorlar. Bu kadar kötü yönetime karşı bi başkaldırış olacaksa, bunu anca bir numaralı taraftar grubumuz uA'nın başlatması gerekir.. Ama herşeyi destekliyorlar sadece, gerekli tepkileri göstermiyorlar.

Benim doğrularım açısından uA'ya tepkim bu...

Ben maç sonrası Ceyhun Hocanın istifaya çağrılmasını maça gidecek olanlardan istiyorum. Hocanın kredisi çoktan doldu. Yaptığı hatalara sustuk fakat hiçbir düzelme yok. Lütfen maç sonrası hoca istifaya davet edilsin...

Salonda istifa çağrısı yapmak bizi ileriye değil geriye götürür.Ne yeri ne de zamanı değil.Açıkçası ben bu seneyi geçtim.Önümüzdeki seneye Ceyhun hoca farklı hamleler yapacaktır.O yüzden ben yazın beklenmesini isterim.Ancak seri 2-0 kaybedildiği takdirde Ceyhun hocanın istifa edeceği kanısındayım.Ancak şahsen ben önümüzdeki sezonu bekleme taraftarıyım.

Ayhan Çelebi' Alıntı:
uA nın bişey yaptığı yok sözleri biraz ağır olmamış mı can kardeş her maç göbekteki sette bulunan o 500 kişi kesintisiz her maça gelir tabi rakam maçlara göre değişebilir ama uA olmasa bi düşünün ne olur
Yine de ne uA'nın bu maç organizasyon yapmaması gibi bir durum yakışı kalmaz diye düşünüyorum.Taraftarlık bu değildir.Eğer böyle bir durum söz konusuysa gerçekten gözümden düşer benim uA.Ne olursa olsun bu takımın yanında olmaları gerekiyor.

bencede fb eski gücünde değil en azından psikolojik olarak bunu kaybettiler. nevriye ve birsel gibi Türk oyunculara bel bağladılar. sert savunma yaparak hızlı hücum bulmaya çalışıyorlar. Öyle sert savunma yapan takımlara karşı zorlanırlar göreceksiniz sizde bunu ilerleyen zamanlarda.