EL | Galatasaray 51 - Fenerbahçe 73

Erkek maçındaki atmosfer olmaz,imkansız..
Ben bugün 3 4bin gsli bekliyorum salonda ama en iyibaskı yine kurulcaktır rakip üstünde,tabi önce oyuncular taraftarı inandırması laızm.
Haydi kızlar,önce şu maçı alalım gerisini sonra düşünürüz
BİZLER İNANDIK SİZ DE İNANIN

Erkek maçında 1500 kişi vardı. 3-4 bin gsli bekliyosun.. Bu gelenler oturmaya gelmeyecek herhalde? :)

Nevriye orta mesafe isabeti bulmazsa kazanırız.

Şu Nevriye'yi durduralım artık, Angel'dan 30 sayı yememize razıyım ama Nevriye'den gelmesin o sayılar.

Başarılar takımımıza...

Sadece 500 billet satilmis suan icin. acaba biletleri toplu mu alacak ua ? bilgisi olan

Gazanfer ben genelde biletleri internetten aldigim icin. pek fazla bilgim yok.

Ua neden ucretsiz giriyor ?

onlar armanın peşinde armanın oldugu her yerde :D biz yokken onlar deplasman kovalıyolardı :D valla bıseyler dıcem bunlar dencek sonra bana tartısma olsun ıstemıyorum.bende gıttıgım macların yuzde 80 90ına ucretsız gırerım arkadaslarla basketbolda.futbolda kombınemızı kendım alıyorum.ama bedava aldıgını bıldıgım cok arkadasım var.

Maç henüz 0-7 olduğunda bıraktık maçı zaten. Fazla söze gerek yok.

Ceyhun Hoca´nın açıklamalarını da büyük bir merakla bekliyorum !

herkse gider biz kalırız biz Galatasaraylıyız diye inletirdik bir zamanlar Şahenk'i...
ne güzel günlerdi...

uA forumda yönetim istifa demek yasak
burada Ceyhun Hoca istifa demek yasak

vay be bence biz bu günlere müstehakız...

En üzüldüğüm konu maça tek Amerikalı ile çıkan, ondan da şu düzende hücumda katkı almayan bir takıma yenildik.

Maç boyu iyi savunma yaptılar diyebiliriz ama şu maç iyi bir şutörümüz olsa; sadece şut atan bir oyuncu, başka hiçbir şey yapmasına gerek yok, boş şutları sayıya çevirebilsek gerçekten farklı olurdu her şey.

Avrupalı uzunumuz Gintare Garbage Timelerda oynuyor ancak, böyle bir yabancı seçimi olmaz gerçekten, derhal yollanmalı. En önemli avantaj sağlayacağımız devşirme oyuncu seçimimiz, TBBL'in eski sayı kralı; o sayıları nasıl atmış anlamak gerçekten mümkün değil. Hodges desek tempoyu arttırsa saatli bomba, tempoyu düşürünce ise hiçbir etkisi kalmayan bir oyuncu.

Türk oyuncularımızın hemen hemen hiçbiri iyi şutör değil. Bahar gibi bir değeri kullanamıyoruz, Işıl tek guard olunca özgüven problemi yaşıyor, maç koptuktan sonra rahatlaması ve iyi oynaması da bunu gösteriyor. Tuğba gerçekten mücadele etti bugün, çok teşekkür ederim kendi adıma.

Hani radikal değişiklik derler ya, gerçekten öyle birşey gerekiyor bence şuan.

Işıl-Tuğba-Seimone-Gülşah-Bahar-Fowles 6'lısının üstüne sıfırdan bir kadro kurulmalı. 3 çok kaliteli Avrupalı yabancı, 1 tane de iyi yerli alınmalı(Sophia olabilir).

Diğer türlü ister hoca değişsin, ister şube toptan gitsin, ister salonda 12 bin kişi olsun şu kadro kalitesiyle yenmemiz çok zor Fenerbahçe'yi.

Lig için Tamika hamlesi çok şeyi değiştirir diyordum ama onda da şüpheliyim şuan. Tek başına çok iyi şutör olmayan Tamika ne yapabilir bilmiyorum, Katie Douglas şu kadroda gerçekten çok iş yapardı.

İSTİFA başlığının açılmasını talep ediyorum,tamam cuma günü önemli bir maç var şimdi bunları konuşmayalım gibi şeyler anlaşılabilir bir durumdu ancak şu süreçten sonra bunu yapmak kesinlikle hatadır...
İstifa başlığı açılsın LÜTFEN...

Ne olursa olsun isterse guardsız oynayalım böyle ezilerek yenilmemeli bu takım. Yeniliyorsa da suçu tabi ki koçta, kenar yönetimde arayacağız.
Erkek basket takımımız ile Fener arasında da 2-3 level fark var ama orada mücadele üst düzey, neden? Çünkü takımın başında aslanlar gibi koç var. Oyuncuların en vasatından bile yararlanıyor. En kısa zamanda hem yönetim, hemde C.Yıldızoğlundan kurtulmak dileğiyle.

Fenerbahçe daha iyi takım, Fenerbahçe daha oturmuş bir takım, Fenerbahçe'nin yerlileri farkı yaratıyor vs vs. Hepsi kabul hepsi ama bunlar ancak yenilmenin mazereti olabilir bugün yaşadığımız şeyin değil.
Acı verici gerçekten.

Daha Fener'le 3 maçımız var ama...
Ben olaylara hep pozitif tarafından bakmaya çalışırım. Ama bugünün tek pozitif yanı Işıl'ın penetre denemesiydi. O da maç koptuktan sonra. Fowles'a Augustus'a yazık gerçekten. Pek bir olumlu yanı yok olayın. Artık köklü bir değişiklik gerek.

Daha Fener'le 3 maçımız var ama...
Ben olaylara hep pozitif tarafından bakmaya çalışırım. Ama bugünün tek pozitif yanı Işıl'ın penetre denemesiydi. O da maç koptuktan sonra. Fowles'a Augustus'a yazık gerçekten. Pek bir olumlu yanı yok olayın. Artık köklü bir değişiklik gerek.

Dediğiniz gibi maç bittikten sonra denedi onlarda pek kasmadılar gibi geldi sanki bana aman atarsa atsın der gibi hareketlilik göstermediler hiç haksız mıyım?