EL | Galatasaray 51 - Fenerbahçe 73

Re: EL | Galatasaray-Fenerbahçe

Cuma yeneriz,yeniliriz buna takılmıyorum..
Ama biryerlerim yırtınana kadar takımımı desteklemek için orada olacağım.
Gerisini maçtan sonra düşünürüz..

Doruk Gölbaşı' Alıntı:
Ben maç sonrası Ceyhun Hocanın istifaya çağrılmasını maça gidecek olanlardan istiyorum. Hocanın kredisi çoktan doldu. Yaptığı hatalara sustuk fakat hiçbir düzelme yok. Lütfen maç sonrası hoca istifaya davet edilsin...

Kendi adına konuş. Böyle birşey yapacaksan da gel kendin yap.

Burada yazilanlari anlamak gercekten guc. Ilgi az evet ama ultrAslan mutlaka orada oluyor. Fener maci diye salon dolacak belki ama bir sonraki ic saha macinda bir kac yuz kisi olursak ne mutlu bize. Onun yerine maca giden herkes, en azindan bir kac arkadasini ikna ederek maca goturse, macta son duduge kadar takimina kendi seklinde destek olsa, tezahurat kismini da ultrAslan'a biraksa daha iyi olmaz mi?

Cok cabuk gaza geliyorsunuz. Organizasyon olmamasi gibi bir durum yok. Sakin olun. Asil bu mac icin siz organizasyon yaptiniz mi, orasi onemli.

Gelecek olanlar Fener maci oldugu icin degil, arma sahada oldugu icin gelsinler...

Furkan Çolak' Alıntı:
[quote="Ayhan Çelebi":yynz5wqr]
uA nın bişey yaptığı yok sözleri biraz ağır olmamış mı can kardeş her maç göbekteki sette bulunan o 500 kişi kesintisiz her maça gelir tabi rakam maçlara göre değişebilir ama uA olmasa bi düşünün ne olur
Yine de ne uA'nın bu maç organizasyon yapmaması gibi bir durum yakışı kalmaz diye düşünüyorum.Taraftarlık bu değildir.Eğer böyle bir durum söz konusuysa gerçekten gözümden düşer benim uA.Ne olursa olsun bu takımın yanında olmaları gerekiyor.[/quote:yynz5wqr]

ASLAN KIZLARIMIZIN YANINDAYIZ !

EuroLeagueWomen
GALATASARAY MP - Fenerbahçe
Abdi İpekçi Spor Salonu
04.02.2011 - 19.30

Üç maç üzerinden gerçekleşen ve iki galibiyete ulaşacak takımın bir üst tura yükseleceği şleşmenin ilk ayağı, Salı akşamı Caferağa Spor Salonu?nda oynandı. Karşılaşmadan 77-58?lik skorla mağlup ayrılan Galatasaray Medical Park, seride 1-0 geri düştü.

Bir üst tura yükselmek adına iddiasını devam ettirebilmesi için serinin ikinci maçını kazanmak zorunda olan takımımız'ın ABDİ İPEKÇİ'Yİ DOLDURARAK, YANINDA OLACAĞIZ !
ultrAslan

Bu iyi haber iste ;) ama keske daha önce bir aciklama yapsaydi Ua daha iyi olurdu.

Umarim olaysiz bir mac olur, burasi avrupa arenasi gelecek sezon icin Bize men edebilirler aman dikkat edelim

biz takımımıza güvenelim arkadaşlar bu seri 1-1 olucak gerçekten ilk maç o kadar inanmışım ki alıcaz maçı diye hayal kırıklığına uğradım fark yememizden dolayı bu maç taraftarımızla birlikte son saniyeye kadar savaşıcaz ve yeniceğimizi umuyorum son maç ne olur derseniz inşallah iyi hazırlanıcağız konsantre olucağız maç zamanını beklyeceğiz olmadı maça birlikte gidicez grup olarak yasak olsada sessiz sedasız... Bizim için fenerede koy alylaylalyl laylalaly!!!!

Bu arada maçtan önce ışıla edilen küfürleri unutmayalım... hani derler ya fener taraftarı küfür etmez gördük... bizde morallerini bozalım arkadaşlar nevriye'ye angel'e filan el hareketleri küfürler bize yakışmaz ama onlar yaptı ha onlar yaptı die bizde mi yapalım yanlış tabi ama yapmamız lazım morallerini bozmak için attıkları tüm topları sokmamak için takımımızın Işılın yanında olmak için bunları yapmamız lazımm keşke ist. olsaydım sesim yırtılana kadar bağırırdım estudiantes maçına geldim erkeklerin en kötü maçımızdı o oynadığımız ama taraftar o maçta bile show yapmıştı ıslıklarıyla şimdi sıra 12.012 aslanda Bizler inandık!

Şu takımı yalnız bırakmak yakışmaz bence hiçbirimize. 12 Galatasaray formalı insan var orda her ne olursa olsun. Yanındayız istersen 50 sayı fark ye ama yine yanındayız.

Maca ilgi olacak diyorsunuz biletixe baktim 1 tane blog bille bitmemis!

YAZIK bu kizlar kötu olabilir ama her macta bukadar ilgisizlik olmuyor.

Behram Tasdemir' Alıntı:
Maca ilgi olacak diyorsunuz biletixe baktim 1 tane blog bille bitmemis!

YAZIK bu kizlar kötu olabilir ama her macta bukadar ilgisizlik olmuyor.

Önemli olan internetten bilet alınması değil bu çeşit maçlarda. Mühim olan takıma desteği verecek olan ultrAslan tayfasının tam kadro salona gelmesi. Ve tabi münferit Galatasaraylıların da yarın akşam İpekçi'nin önündeki gişeye kafalarını eğmeleri lazım.

Maça gelirsek..

Bayanlar maçı erkekler gibi olmuyor.. Kızlar ne kadar profesyonel de olsalar;10 bin erkeği hemen 5 metre ötelerinde kendilerine haykırırken bulduklarında zorlanıyorlar. Bunların örneğini çok gördük.

Bırakın bayanları, baskı altında Mirsad Türkcan?ın boş turnikeyi atamadığını, Ahmet Cömert'te ısınırken topu tribüne doğru kaçırıp geri almak için gelirken kedi yavrusuna dönüştüğünü, Ömer Onan?ın en kritik zamanda airballarını gördü bu gözler.. Galatasaray taraftarı o salona EN AZINDAN 5 BİN kişi giderse.. Cuma o salonu sen ben senin arkadaşların benim arkadaşlarım, ultrAslan tam kadro doldurup, hücumda gaz ve akıcı tezahüratlar, savunmada susmadan ıslık gürültü şekli yaparsak iddia ediyorum bu seri caferağa?ya kalır.

Yarısını doldurduğumuz bir abdi ipekçi?den herhangi bir bayan takımının çıkma ihtimali olduğunu düşünmüyorum.

Cuma günü salonda olalım. Biz görevimizi yapalım, gerisini son maçta kızlarımıza bırakalım.

yerli oyuncularımız iyi oynasın yenilmiyecek bir takım değil.zaten fowles ve augustustan katkı gelecektir.hodges daha fazla süre alsa daha iyi olur ışıldan.çünkü ışıl eskisi gibi değil.fenerbahçe bizi hep birsel,esmeral ve nevriye üçlüsü sayesinde yeniyor.yabancıları bir şekilde durduruyoruz.ama en kritik yerde onlar devreye giriyor.tuğbanın ve baharın performansları önemli.kazanırsak fowles,agustus,hodges,bahar ve tuğba 5lisi bize maçı getirir.

Galatasaray Medical Park Hazırlıklarını Tamamladı

Galatasaray Medical Park, Fenerbahçe ile oynayacağı Kadınlar Avrupa Ligi Son 16 Turu ikinci maçının hazırlıklarını Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki antrenmanla tamamladı.

Antrenmanın ardından Galatasaray Medical Park oyuncularından Seimone Augustus, Bahar Çağlar ve Tuğba Palazoğlu, Galatasaray.org'a maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

Caferağa Spor Salonu’ndaki ilk maçta 8/16 şut isabetiyle 19 sayı üretmesine karşın takımının mağlubiyetine engel olamayan Seimone Augustus, kendileri için önemli bir karşılaşma olacağını belirterek, “Bir EuroLeague maçına çıkıyoruz. Ve kazanmak için her şeyi yapacağız. Diğer yandan, Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabet, bu maçın önemini bir kat daha artıyor. Galatasaray taraftarlarının mutlu olmasını sağlayacak bir sonuç elde edeceğimizi umuyorum” ifadelerini kullandı.

Serinin ilk maçında birinci devrenin bitimine üç dakika kala dört faule ulaşan Bahar Çağlar, Fenerbahçe uzunlarına karşı mücadele etmek için hazır olduğunu söylerken, “Erken faul problemine girdim. Ancak biz 12 kişiyiz. Benim oyunda olmadığım dakikalarda da herkes elinden geleni yaptı. Bizim için önemi çok büyük olan bir maça çıkacağız. Kazanmak ve seriyi devam ettirmek istiyoruz. Taraftarlarımızı bekliyoruz. Onların varlığıyla alınacak galibiyet daha da anlamlı olacaktır” dedi.

Tuğba Palazoğlu ise Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki karşılaşmada Galatasaray taraftarının desteğine ihtiyaçları olduğunu ve herkese iyi bir maç sözü verebileceklerini belirtti.

Kaynak : http://www.galatasaray.org

Yüreğimizde büyük aşkınla, koştuk senin için salonlara! 19.30 Abdi İpekçi Spor Salonu...

Ceyhun Yıldızoğlu: "Oyuncularıma Güveniyorum"

Galatasaray Medical Park Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, Fenerbahçe ile oynanacak Avrupa Ligi Son 16 Turu ikinci maçı öncesinde Galatasaray.org’a açıklamalarda bulundu.

Serinin Caferağa Spor Salonu’ndaki ilk maçına istedikleri sertlikte başlayamadıklarını belirten Yıldızoğlu, “Fenerbahçe ise istediği, klasik oyun anlayışıyla iyi bir giriş yaptı. Ama ilk molanın ardından oyuna dönerek hem hücumda, hem de savunmada dengeyi sağladık, maça yeniden döndük. İkinci periyotta da denge olduğunu söyleyebilirim. Ancak üçüncü çeyreğin başında maçın ilk bölümündeki hataları tekrarladık. Fenerbahçe, sertlik düzeyini artırırken temposunu yükseltti. Bizim de aynı tempoya ulaşmamızı engellemek için kısa oyunculara yaptıkları baskıda başarılı oldular” ifadelerini kullandı.

Takım olarak iyi olmadıkları sekanslarda kolay basket bulma çabası içerisine girdiklerini anlatan tecrübeli antrenör, “Top çalarak, baskı yaparak skor bulmak istedik. O anlarda farklı savunmalar yapma tercihinde bulunduk. Maalesef başarılı olamadık. İkinci şanslardan skor üretemedik. Fenerbahçe, oynamak istediği basketbolu bize kabullendirdi. Ve maçtan galip ayrılmayı başardı” dedi.

Ceyhun Yıldızoğlu serinin ikinci maçında yapmak istediklerini ise şu sözlerle anlattı: “Öncelikle ev sahibi avantajımızı kullanmayı istiyoruz. Onların bize orada yaptıkları baskıyı hem taraftarımız, hem de oyuncularımızla onlara hissettirmemiz lazım. Fenerbahçe’nin silahlarını durdurma konusunda oyuncularımızın bireysel ve takım hâlindeki yeteneklerini göstermeleri gerekiyor. Biz de bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hücumda bize getirdikleri ikili sıkıştırmalara karşı hazırlıklı olacağız. Daha akışkan bir hücum yapacağız. Oyundaki tüm kontrol bizim elimizde olmalı.”

Sezon içerisinde çok üzüldükleri maçlar da yaşadıklarını belirten Yıldızoğlu, “Sezon başından bu yana bizimle gurur duyacakları bir basketbol oynadığımızı söyleyemem. Birçok farklı etken var bununla ilgili. Sakatlıklar, yeni takım olmamız, oyuncularımızın bireysel performansları… Tabii ki üzüldük, acılar çektik, zaman zaman gururumuz kırıldı. Ancak şu an geldiğimiz noktada çok büyük kayıplarımız olmadı. Hâlâ bazı şeyleri değiştirebilecek durumdayız” dedi.

Ceyhun Yıldızoğlu, “Kaybettiğimiz maçların ardından çözüm için birtakım aşamalar kaydediyoruz. Ama çözümü istikrarlı bir şekilde bulabildik mi, hayır. İşte bu noktada taraftarımızın bizimle beraber olması, birlikte savunma yapması, hücum etmesi gerekiyor. Belki bu bizim hak ettiğimiz bir şey değil; fakat her takımın iyi dönemi olduğu gibi kötü dönemleri de vardır. Umarım maçın başından sonuna kadar arkamızda olurlar” ifadeleriyle de Galatasaray taraftarlarını Abdi İpekçi Spor Salonu’na davet etti.

Tecrübeli antrenör, oyuncularının yeteneklerine ve karakterlerine çok güvendiğini, bir yerden sonra oynaması gereken seviyeye çıkacağına inandığı takımının geri dönüşünü Galatasaray taraftarlarıyla birlikte yaşamak istediğini de sözlerine ekledi.

Kaynak : http://www.galatasaray.org

erkek takımımız nasıl basardıysa fenerbahceyi yenmeyi bayan takımımıza da ınanıyorum,yalnız içeride nevriyeyi durdurmamız lazım,yani ınanılmaz bir form grafıgı yakaladı,buldumu affetmıyor,büyük ıhtımalle fowles savunacak ve cok dıkkat etmesi gerek..

Şu maçı kazanın başka birşey istemiyorum... Ben maça dünkü deplasmandan yeni dönmemin verdiği yorgunluktan dolayı gelemeyeceğim malesef. Linkten takip etmeye çalışacağım. İnancım var benim, umarım bunu boşa çıkarmazlar..

Bakırköy'den otobüsler kalkacak arkadaşlar onları da kullanabilir, kolayca gitmek isteyenler, toplu gidiş olacak bu şekilde.

Umarım geçtiğimiz erkek maçının 2 katı kadar bir tribün olur en azından. Eğer öyle olursa güzel bir atmosfer olacak. Ben taraftarımıza güveniyorum, bugün maçtan haberi olan tüm Galatasaraylılar salonda olmalı.

Biz orada olacağız.

Erkek maçındaki atmosfer olmaz,imkansız..
Ben bugün 3 4bin gsli bekliyorum salonda ama en iyibaskı yine kurulcaktır rakip üstünde,tabi önce oyuncular taraftarı inandırması laızm.
Haydi kızlar,önce şu maçı alalım gerisini sonra düşünürüz
BİZLER İNANDIK SİZ DE İNANIN

Umarım taraftarımızında desteğiyle bu maçı kazanırız.Takımımıza güveniyorum ve inşallah kazanıp seriyi caferağaya taşırız.Yeterki oyuncularımızda inansın kazanacağımıza.

a