EL | Galatasaray 78 - 63 ZVVZ USK Prague (2-0)

Herkes Şampiyonlar Ligine konsantre olmuş sanırım...

19.Şubat.2012 18.00

PlayOff 2.tur ilk karşılaşması

Galatasaray - ZVVZ USK Prague

9.defa karşılaşıyoruz .7-1 Galatasaray önde...

Edit:saat

Erkek takımı iddiasını sürdürse iyi bir seyirci önünde oynanacaktı ama şu durumda yine 50-100 kişi olacağız gibi duruyor.Grup aşamasını üst sıralarda bitiren takımlar arasında en zor eşleşme bizimki gibi. Prag'ın kadrosuna bakınca Brunson,Vaughn,Viteckova,Babkina,Skerovic,Dubljevic,De Forge gibi oyuncularla ligin en iyi 5-6 kadrosundan biri gibi duruyor ama o potansiyeli sahaya yansıtabilmiş değiller.Zor maç olabilir ama sürprize izin vermemek lazım.

Başarılar oyuncularımıza... :)

Yeni transferler bu maçta oynacak mı, merak ediyorum. Murphy takıma dahil oldu ancak Lindsay henüz istanbula gelmedi sanırım?

Whalen olsaydi hic dûşünmeden 2-0 ile geçeceğimiz bir tur derdim. Harding ve Murphy'nin katkısı önemli. Brunson'a aman dikkat.. Ayrica bir sorum olacak. Bu Brunson kıta dışı kontenjanından mı yoksa Avrupa pasaportu var mı ? Eğer ikinci şık ise rahatlıkla Fowles'în yerine tercih edilebilir kalitede olduğunu düşünüyorum. Kazanır mıyiz bilmiyorum ama adım gibi eminim ki sonuna kadar mûcadele edeceğiz ve savaşacağız. Koça güvenim sonsuz. Sakın durumları kötü diye kücümsemeyelim. Yoksa başımıza büyûk bir bela alirız Allah korusun...

Eshaya MURPHY transferinin ardından geçen hafta İstanbul'a geldi ve takıma katıldı.

Lindsey HARDING de NBA All Star'ın ardından dün akşam İstanbul'a geldi.

Murphy bugünkü karşılaşmada süre alacaktır ancak Lindsey'in oynayacağını pek sanmıyorum.

Seriyi uzatıp gereksiz stres yaşamamak adına burada ve cuma günü de deplasmanda kazanıp turu geçmeyi umut ediyorum.

Başarılar Sarayın Sultanları... Başarılar Ekrem MEMNUN...

ilk çeyreği 12-8 önde geçtik. şu an 2. çeyrek devam ediyor. 17-18 prag önde ve mola aldık.

yeni transferler harding ve murphy yedek başladı. şu an ikisi de parkede... harding, murphy, alba, wauters, bahar beşiyle devam ediyoruz.

Murphy'nin son saniye basketiyle (iki sayı) ile ilk yarıyı 23-26 geride tamamladık. asist Harding'den... ilk yarı genelinde iyi değildik.

Rakibi iyi savunduk sayılır ama hücumda biz çok daha kötüydük. Şuta dayalı oynayınca ara sıra patlamanız normal ama bizde çok sık olmaya başladı bu durum. Fowles 3 sayı çizgisinin 1-2 adım önünden şut falan deniyor. Şaziye bomboş 3lükleri atamıyor. Hadi ona alışığız dışardan atacak oyuncumuz yok. İlk 8 dakikada 8 top kaybı yapmıştık. Devreyi 12 top kaybı ile tamamladık. Lindsay Whalen akıllara geliyor hemen. Şu savunmaya devam edelim kazanabiliriz. Şutlar elbet girmeye başlar ama her maç belirli bölümlerde skor bulamamak büyük sorun.

Geçmişle yaşamanın anlamı yok kabul de Whalen büyük faktördü.Grup maçında olduğu gibi bir şekilde kazansak yeter.

37-36 öndeyiz. ikinci yarıda defansı toparlamaya başladık ama hücumda hala istediğimiz üretkenlikte değiliz. Harding baya etkili olmaya başladı. çeyreğin sonuna 3 dk var.