EL | Spartak Moskova 66 - GALATASARAY 40

ilk mesajım arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun, umarım bir dahaki maçlarda daha başarılı sonuçlar alırız, bu arada tamika tartışması yersiz.
 
Tamika'nın bizdeki performansını beğenmedim ben.
İyi bir oyuncu olabilir ancak bizde beklediğim performansı göremedim ya da diğer oyuncular sürekli ondan birşeyler yapmasını beklediğin için top elinde çok kaldı ve bu yüzden de vasat görünmüş olabilir.

Futbolla örneklendirelim; Elano-Misimovic kötü oyuncular mı, bekleneni verebiliyorlar mı ? Bunun ikisinin cevabı Tamika içinde geçerlidir benim için.
 
Performansını beğenmedim, beklediğim gibi değildi demek ayrı heheh turnike atamıyor ki abi demek ayrı birşey ama Burak. Muhabbet oradan kaynaklanıyor zaten.
 
Abi bende hatırlıyorum : ) Kendisinin iyi olmadığını söyledim sizde çok iyi oynuyor demiştiniz :) Turnike kaçırmayan basketçiye basketçi demem ben :)
 
Sühan Cem' Alıntı:
Konusu açılmışken bende Murat İnal ile Tamika konusunda Losser- Winner tartışması yapmıştım o maçlar esnası:)
Sühan bey onu bunu boşverin yarınki maçta tarafınızı belirleyin. Yok ben futbol maçına gideceğim diyorsanız bir daha gelmeyin abdi ipekçiye vallahi isyan çıkar tribünler ''Sühan cem dışaarı '' diye bağırır. Vallahi kafiye de uyuyor
 
Evet Deniz, Futbol maçına gidiyorum. İstersen maçtan önce buluşalım sana vereyim kombinemi sen basket maçına git. Bir iki arkadaşım daha var onlar işden çıktıktan sonra basket maçına yetişemeyeceklerinden futobl maçınd akarar kıldık. Benim tercih yapmamı kolaylaştırdılar.
 
tamam abi öğleden sonra filan ararım alırım kombineni sonra da arazi olurum peşime Cia'ler Mossad'lar taksan bulamazlar beni :)
Çok fedakar adamsın abi bana en önden Augustus'ları Fowles'ları izletmek için gidip Servet'i izliyorsun . :)
Neyse öğleden sonra ararım abi mekanım zaten Mecidiyeköy biliyorsun
 
Hakemler mi suçlu ?
Hakemlerin maç boyunca 1 hatası vardı, o da Tamika'nın hucum faulü bizim takımın kaç hatası vardı sayalım mı ?

Bırakın hakemi falan.

Tamika geçen maç 6 top kaybı bu maç 9 top kaybı.5/19 şut yüzdesi 24 saniyenin 16 sında top elde içeri top indirme yok, hakemlere kaprisler fena.Şut atacağı yerde atmıyor, içeri kalabalık içeri dalıyor.Siz maçın en iyisi seçiyorsunuz neye bakıyorsunuz 14 sayı 16 ribaund'a.

Sonra hakemler şöyleydi böyleydi.

Kimse kusura bakmasın şu forumda kimsenin hakemlerden iyi basketbol bildiğini düşünmüyorum.O yüzden hakem tartışmak yerine takımımızın nasıl kötü oynadığını konuşalım.


Demişiz :)
 
Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Ama gelip buraya "Tamika turnike atmasını bilmiyor" yazarsanız kimse sizi kaale almaz!
A.Çağlar Torun' Alıntı:
Performansını beğenmedim, beklediğim gibi değildi demek ayrı heheh turnike atamıyor ki abi demek ayrı birşey ama Burak. Muhabbet oradan kaynaklanıyor zaten.

Hey Allahim kendi kendinize sözü uzata uzata uzata en sonunda Salih Catchings icin turnike basket atamiyor dediye getirdiniz ya helal olsun valla herkese :)
Bakin bakiyim ben ne demisim ondan sonra konusun. Ben sadece gecen seneki final icin "Oyunculara turnike basket atmasini da teknik direktör ögretecek degil ya" dedim. Hepsi bu ve söylediklerimin de hala arkasindayim. Bunu da sirf Tamika icin söylemedim genel olarak takimimizda kolay atislari sokamayan oyuncularin sayisi cok fazlaydi final boyunca ve kacan Sampiyonlugun en önemli sebebidir bu bana göre. Aksini de bana kimse izah edemez. Ben maclari izledim ve herseyi kendi gözlerimle gördüm. Burada 10 kisi karsi da ciksa yaniliyorsun da dese fikrim degismez.

Aykun Alan' Alıntı:
Arkadaşımız zaten Head Coach'tan teknik direktör diye bahsederek tartışmanın seviyesini ortaya koymuş zaten. Ama merak etme ben seni aydınlatacağım. Bak şimdi sana söyleyeyim. Tamika'nın geçen sezon final serisinde kaçırdığı öyle herhangi bir oyuncunun attığı rahat, boş turnikelerden değildir. Bahsettiğin pozisyon maçın 38 bilemedin 39. dakikasında cereyan eden, belki de sezonun bizim için son maçı niteliğinde, takım 2-3 sayı farkla gerideyken, bireysel olarak 30 dakikanın üzerinde performans sergilemişken, önünde 2 adet uzun varken ve en önemlisi hakemlerin bariz faul olan pozisyonu gözden kaçırmışken atılan bir "lay-up" 'tır. Senin "turnike atamıyor yea" dediğin Katie Douglas idi. Yine final serisinde hafızam beni yanıltmıyosa Sophia'nın pasında rakip pota ile uzağında yakınında hiç kimse yokken dengesini ayarlayamayıp kaçırdığı turnikedir senin dediğin "boş turnike". Ya da Işıl'ın geçen sene final serisinde Caferağa'da kaçırdığıdır boş turnike. Ama sen o pozisyonda takımın bütün yükünü çeken bir oyuncu için turnike atamıyor dersen ben senin basketbol bilginden şüphe ederim.

Aykun Head Coach mu dedin o da ne? Türk degil miyiz biz niye elin amerikalisinin diline bu kadar merakliyiz? O yüzden senin gibi head coach demektense teknik direktör demeyi yegliyorum. Bana head coachlarla, lay-uplarla gelme bir daha olur mu :)
Nedir insanlarin bu kelimelere takintisi anlamiyorum. Ben turnike dedim diye illa birebir turnike mi olmali yani. Burdaki sözden kastimin kolay atislar, bombos atislar oldugunu anlamak icin dahi olmaya gerek yok sanirim.
Futbol diliyle anlatayim isterseniz. Arkadasin sana al da at diye orta acmis, kaleci de hatali cikmis ve sen altipasin icinde %100'lük gol pozisyonundasin. Nerenle vurursan vur gol, ha ayak ha kafa ne fark eder?
Final serisi boyuncu bizim basketcilerimizin hic biri o "Golleri" yani bos atislari, turnikeleri veya senin o güzel ingilizcenle lay-uplari :) atamadi iste. Bunda da teknik heyetin kabahati yoktur.

Ayrica benim burdaki amacim ZK'yi savunmak degildi onu da gene bazi arkadaslar öyle anlamak istemisler ve öyle anlamislar :) Merak ettigim sadece neden zor sartlar altinda calisan (Yani taraftar ve camia desteginden yoksun) ZK elestiriliyordu da, hertürlü imkan önüne sunulan, her türlü destegi arkasinda gören ve gecen senelere göre cok daha yüksek bütceyle kurulmus bir takima sahip olan ama buna ragmen son yillarin en büyük 2 hezimetini, üstelik Galatasaray'dan daha büyük imkanlari olmayan 2 kulübe karsi bunu basaran Ceyhun hocanin kilina dokundurulmuyor bunu merak ettim sadece.

Neyse fazla uzatmaya gerek yok, ben sadece gördüklerimi yazdim, kimse de katilmak zorunda degil ama biraz daha saygi lütfen. Ben hep hosgörü ile yaklastikca sanki daha da terbiye sinirlari zorlaniyor. Ama olsun ben sakinim yine de...
 

Üst