Mert Bey,
Kendi adıma Fenerbahçe maçından sonra da (bu maçı izleyemedim) kadro kurulma sürecinde de negatif görüşlerimi yazdım. Hatta hoca değişikliği açıklandığında sevinmek için erken olduğunu bunun Ceyhun Hoca için de önemli bir sınav olacağını yazmıştım.
Eleştirilerinize katılıyorum, bana göre de yanlış kadro kuruldu, rotasyon konusunda da sizle hemfikirim. Campbell,Currie, Hodges üçlüsü hakkındaki fikirlerinizde de. Hatta Fenerbahçe maçında izleidğim takım ne savunma ne de hücum tarafında kesinlikle staff tarafından hazırlanamamıştı bana göre.
Katılmadığım nokta ise Kalaycıoğlu konusudur. Geçen yıl Zafer Kalaycıoğlu ile iyi oynadığımzı maçlar hangileridir, takım hangi doğruları ortaya koymuştur, Sophia'yı 3 no oynatmak bile başlı başına bir tartışma konusu değil midir? İki maçta da staff kötü olabilir; ama bu geçen yılki kötü basketbolu unutturmaz.
Unutulmaması gereken 5 kişilik rotasyonla doğru basketbol oynayarak bu takımın Birsel,Nevriye ve Esmeral üçlüsünün olduğu Fenerbahçe'ye kafa tuttuğu ve skandal bir şekilde Şahenk'te maçları 5'e karşı 7 kişiye oynadığı bir maçı kaybederek şampiyonluğu verdiğidir. İyi basketbol oynarsak elbette doğru kadro kurarak, en azından Fenerbahçe'ye yakın seviyelere çıkabiliriz. Şu mevcut kadroyla bu sezona dair fazla beklentim yoktu baştan beri zaten, dolayısıyla hayal kırıklığı için de sayılmam.
Ayrıca, Arca Yıldırım, Doruk Gölbaşı ve Kurtuluş Yazıcı'nın iletilerini mevcut durumu çok iyi özetlediği kanısındayım.