Şimdi melekler, erkek mi yoksa kadın mı?
Sühan bey onu bunu boşverin yarınki maçta tarafınızı belirleyin. Yok ben futbol maçına gideceğim diyorsanız bir daha gelmeyin abdi ipekçiye vallahi isyan çıkar tribünler ''Sühan cem dışaarı '' diye bağırır. Vallahi kafiye de uyuyorSühan Cem' Alıntı:Konusu açılmışken bende Murat İnal ile Tamika konusunda Losser- Winner tartışması yapmıştım o maçlar esnası
İlahi Deniz. : ) Gel de gülümseme bu iletiye, hatta sesli sesli gülme...Deniz Baskın' Alıntı:Çok fedakar adamsın abi bana en önden Augustus'ları Fowles'ları izletmek için gidip Servet'i izliyorsun .
Hakemler mi suçlu ?
Hakemlerin maç boyunca 1 hatası vardı, o da Tamika'nın hucum faulü bizim takımın kaç hatası vardı sayalım mı ?
Bırakın hakemi falan.
Tamika geçen maç 6 top kaybı bu maç 9 top kaybı.5/19 şut yüzdesi 24 saniyenin 16 sında top elde içeri top indirme yok, hakemlere kaprisler fena.Şut atacağı yerde atmıyor, içeri kalabalık içeri dalıyor.Siz maçın en iyisi seçiyorsunuz neye bakıyorsunuz 14 sayı 16 ribaund'a.
Sonra hakemler şöyleydi böyleydi.
Kimse kusura bakmasın şu forumda kimsenin hakemlerden iyi basketbol bildiğini düşünmüyorum.O yüzden hakem tartışmak yerine takımımızın nasıl kötü oynadığını konuşalım.
Önder Çiçekoğlu' Alıntı:Ama gelip buraya "Tamika turnike atmasını bilmiyor" yazarsanız kimse sizi kaale almaz!
A.Çağlar Torun' Alıntı:Performansını beğenmedim, beklediğim gibi değildi demek ayrı heheh turnike atamıyor ki abi demek ayrı birşey ama Burak. Muhabbet oradan kaynaklanıyor zaten.
Aykun Alan' Alıntı:Arkadaşımız zaten Head Coach'tan teknik direktör diye bahsederek tartışmanın seviyesini ortaya koymuş zaten. Ama merak etme ben seni aydınlatacağım. Bak şimdi sana söyleyeyim. Tamika'nın geçen sezon final serisinde kaçırdığı öyle herhangi bir oyuncunun attığı rahat, boş turnikelerden değildir. Bahsettiğin pozisyon maçın 38 bilemedin 39. dakikasında cereyan eden, belki de sezonun bizim için son maçı niteliğinde, takım 2-3 sayı farkla gerideyken, bireysel olarak 30 dakikanın üzerinde performans sergilemişken, önünde 2 adet uzun varken ve en önemlisi hakemlerin bariz faul olan pozisyonu gözden kaçırmışken atılan bir "lay-up" 'tır. Senin "turnike atamıyor yea" dediğin Katie Douglas idi. Yine final serisinde hafızam beni yanıltmıyosa Sophia'nın pasında rakip pota ile uzağında yakınında hiç kimse yokken dengesini ayarlayamayıp kaçırdığı turnikedir senin dediğin "boş turnike". Ya da Işıl'ın geçen sene final serisinde Caferağa'da kaçırdığıdır boş turnike. Ama sen o pozisyonda takımın bütün yükünü çeken bir oyuncu için turnike atamıyor dersen ben senin basketbol bilginden şüphe ederim.