• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

EL TOP 16 2. Maç | Galatasaray MP 78 - 77 Olympiakos

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
ender yeter ya allahını seversen ne pas verebiliyorsun ne şut atıyorsun

gökşenin bugün cidden kötü oktay hoca oyuna alması hata oldu yine basit top kaybı yaptı haluk oynasa daha kötü olmazdı

Bu kadar iyi göründüğümüz maçta farkın 3 olması çok kötüResmen takım olarak Spanoulis ile maç yapıyoruz. Farkı yavaş yavaş bizi uyutarak kapamaları çok endişe verici. Furkan dan biraz olsun verim alabilsek çok ekstra olur.

Saymadım, pek fazla dikkat edemedim; ama hakemlerin birkaç sayıya etkisi oldu maçta.

mahmuti hiç oyunu okuyamıyor.farkın inmesinin en büyük nedeni o.enderde niye ısrar eder.yeni gelen 4 faullü oyuncuyu oynatır shumpertı hiç oynatmaz.

sürekli 3lükle maç kazanılmaz ya yeter 3lük attınız

Yine son top belli edecek maçın sonucunu. Öne geçemediler hiç. Haydi be aslanlar.

andric ne kadar basit fouller yapıyorsun ya olmaz bu

adamsın gordon adam

Üçlük deneyeceklerdir.

Bu maç bizim hakkımız.

Böyle bir şey var mı ya?

lakoviç kaçıracaktı 2. foulu çok yanlış yaptı ya

yahu yapsana faulüüüü

Niye kaçırmazsın ki 2. faulu ? Ahhhh ahhhh...

İkili averajda avantaj bizde olacak farka gidiyoruz derken işi zora soktukça soktuk ve balla karışık bir orta saha denemesiyle maç uzatmaya gitti.

Sloukas nasıl oraya kadar rahat rahat gitti anlamıyorum fark üç sayıyken bu konsantrasyon kaybı neden?

Andric oyun dışı ve Savovic 4 faulde. Korkarım Furkan ile uzatmaları almak zor olacak. Heyecandan izleyemiyorum artık!!!

Kaybedersek bütün takımı, Oktay Mahmuti'yi karalamanızı bekliyorum! Kazanınca da bir tebriği tabii.

Bekliyorum eleştirilerinizi.

maçın hakkı bu idi uzatmada da olsa helal olsun özellikle gordona müthiş oynadı gordon tarihe geçecek galatasarayda

Geri