EL TOP 16 2. Maç | Galatasaray MP 78 - 77 Olympiakos

Bana göre Oktay hocanın son 2 saniyede foul yaptırmaması normal çünkü zaten 2 saniye kalmış bir de her sayının önemi var adam oradan 100 tane atsa 1 tanesi anca girerdi o da bizi buldu yani yapacak bir şey yok öyle yada böyle aldık tebrikler aslanlar.
 
Sponoulis: Böyle taraftarlarımız olsa onlar için ölebilirdim..

Printezis : Ölmeden cehennemi yaşadık

spanoulisi de bekleriz :)


o değil de hakikaten zor bi akşamdı,sonu güzel bitti..ben bu takımın bu yılki başarı kotasını doldurduğuna inanıyorum euroleague'de.(top16 ya kalma anlamında)bundan sonra onlardan bekleyebileceğimiz şey oktay hocanın da dediği gibi sonuna kadar mücadele etmek..daha iyisi olursa olur,olmazsa önümüzdeki senelere..

bu arada bu maçtan sonra hemen bu maç niye daha farklı bitmedi triplerine girenler:siz galatasaray'ı değil,başarıyı seviyorsunuz..şöylesine bi maçın bile keyfini çıkaramıyorsanız ben artık bi şey demiyorum..

son olarak..jamon gordon büyüksün..savovic sen de iyisin..

helal olsun aslanlara..
 
Allah'ım sana şükürler olsun ki yendik... Adım adım, inançla, sevgiyle, inatla adımızı kazıya kazıya basketbolda ekol olmaya geliyoruz ! önümüzde daha çok yol var ama, bu taraftar, bu hoca, bu birbirine inanan camia herşeyin üstesinden gelecektir !
 
Tek kelimeyle müthiş bir maçtı bir ara maçı izlerken kalbim duracaktı,çok iyi savunma yaptığımız iyi oynadığımız bu maçı kaybedebilirdik ama Lucas Gordon buna izin vermedi,Tebrikler Cimbomum.
 
Ya eleştirmek için eleştiren bir milletiz. Neymiş ikinci atış kaçmalıymış. Top Olimpiyakoslu oyuncunun elinden çıktığında süre 2 sn idi dikkat ettiniz mi? Atışı kaçırsaydık ve o üçlük gelseydi maç giderdi. O zaman ne derdiniz çok merak ediyorum!

Bu maçın tekrarı olmalı mutlaka. Ailemin yanında olduğum için GS Tv'den izleyemeyeceğiz. Ntvspor'da göremedim tekrarı. Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen
 
Urundul un dedigi gibi "korkunc bir seydi!!!!!!! bir mental esigi astik cok az takim bizden daha iyi rostere sahip olanlar bile uzatmada dagilirdi hepsine helal olsun

bu arada sagda solda fb lilerin olayin suyunu cikarmak icin uydurdugu spanolis soyle demis antic boyle demis gazlarina gelmeyelim taraftar her zaman ki gibi en ust seviyede takim nasil desteklenir gosterdi ama adam yunan be kardersim bunlar salonda mesale yakip serbest atisda ses bombasi patlatan millet gormemis olsa anlarim gelmeyelim gazlarina karsi yakanin
 
İkinci atışı kaçırıp ribaundu verdikten sonra, rakip pota altından sallama üçlükle maçı kaybedebilirdik.

Bir olasılık bu.

Olasılıkla yorum yapacağımıza, tadını çıkaralım. Sıradan bir takımı yenmedik ki bugün. Geçen hafta CSKA'yı zorladı bu takım. Balına maçı uzatmaya götürdüler.

Tarihimizdeki en güzel sonuç bu, şu an için.
 
Maçtan geldim hala her tarafım ağrıyor ve zafer sarhoşu gibiyim.

Songaila gitti 4 numarada sorun bitti.

Gordon çok istikrarlıydı ve gerçekten tam bir savaşçı, asla geri adım atmadı (attıysada penetreye başlamak içindir :) )

Taraftarımız yine müthişti ve bugün basketbol şubemizde maç öncesi ışık gösterileriyle taraftar kadar müthişti.

Sizi bilmem ama ben böyle kazanınca daha çok mutlu oluyorum, böyle galibiyetleri daha çok seviyorum :)

Bize A lisansı vermezseniz yazıklar olsun size Euroleague !

Yarın yazdıklarıma tekrar bakarım şu an aklıma ne geldiyse yazdım ve son olarak ;

KOYDUK MU !?
 
İkinci atışı kaçırıp ribaundu verdikten sonra, rakip pota altından sallama üçlükle maçı kaybedebilirdik.

Bir olasılık bu.

Olasılıkla yorum yapacağımıza, tadını çıkaralım. Sıradan bir takımı yenmedik ki bugün. Geçen hafta CSKA'yı zorladı bu takım. Balına maçı uzatmaya götürdüler.

Tarihimizdeki en güzel sonuç bu, şu an için.

Kesinlikle katılıyorum. O maçı da izlemiştim. Cska'yı çok zorladı Olimpiyakos. O zayıf guruptan zor çıktık diyorlardı, dün Kazan Pana'yı yendi :)
 
E bu başlığa birşeyler yazmadan geçmek olmazdı..

Hepsine helal olsun.Başkada söze gerek yok.
#YenilmezArmada

oktay_mahmuti Oktay Mahmuti
Taraftarımıza teşekkür etmiyorum çünkü teşekkür disardan birine edilir, Bir bir ekibiz. Birlikte yuruyoruz, onlar bizim ailemiz.
 
İnanırmısınız,nişanlım'ın ailesiyle düğün tarihi kararlaştırmak için toplandık bu akşam,görüntülere baktığımda neler kaçırdığıma bu kadar üzüleceğime inanmazdım.gece bekleyeceğim tekrar yayın için.Allah orda olan tüm taraftarımıza,oyuncularımıza ve destek veren herkese uzun ömürler versin.
 
tebrikler çok önemli bir galibiyet özellikle gordon ve lakoviç çok sorumluluk aldılar gordon özel tebriği hak ediyor iyi ki varsın inanılmaz bir adamsın
 

Üst