Cikalim savasalim yeter. Rakip cok guclu, Kirilenko,Teodosic,Kristic gibi elit oyunculari var. Teodosic'in oyunu nasil yonlendirdigini, Kirilenko'nun canla basla oynadigini, Kristic'in Avrupa'da alt edemiyecegi bir uzun yok. Bu denli kadrosu olan bir takima ustelik kendi sahasinda oynayacak olan bir takima karsi savasalim yeter.
O degil de beni essas rahatsiz eden yabanci sitelerde Galatasaray'a karsi alinan tutum. Birsey yaziyorsun, siz once kendinizi kanitlayin da gelin diyorlar. Abdi Ipekci'de yaratilan atmosferi oldukca kiskandiklarini goruyorum.Sitenin basindaki fotografdan rahatsiz oldular.
Bir 10 sene Galatasaray Euroleague'de oynasin biz sizi oyle kabul ederiz diyor, bunu yazan Partizan taraftari.
Hani oyle gunler gelecek ki Galatasaray hepsini susturacak. Yeni olmamiza ragmen top 16 yapmis bir takim saygiyi hak ediyor. Euroleague'in en elit takimlarindan Barcelona'yi zorlamis, Siena gibi sistem takimini zorlamis, Olympiakos gibi guc kaybetse de, buralarin gediklisini yenmis bir takim saygiyi hak ediyor. Galatasaray bu ulkeye basketbolu getirdi, Efes'in,Fener'in yapamadiklarini yapacagina eminim. Adim adim gidiyoruz. Bir sitede ise Olympiakos macindan once bize 20% sans tanimis birisi, sebebi ise Galatasaray felaket bir takim ofans gucu yok. Bizi kavrriyamamis. Evet tikandigimiz oluyor hucum da ama Olypiakos'a karsi da gorduk ki Galatasaray kendi oyununu yansitir ise ne kadar akici oynayabildigini, nasil top cevirdigini hepimiz gorduk. Ben bu koca ve oyunculara guveniyorum. Hani su guzelim mac hakkinda konusmak varken, konu disina gittigim icin ozur dilerim. Galatasaray gibi markanin yabancilarin agzina sakiz edilmesi hosuma gtmiyor. Daha ilk senemiz de yaptiklarimiz yabancilari bunlari yazdiriyor ise illeride cekecekleri var bizden.