EL TOP 16 4. Maç | Galatasaray MP 68 - 64 CSKA Moskova

şu maçı alalım veya en azından son topa kadar yine mücadele edelim ve salonu cska ya dar edelım de dün ntvsporda yayınlanan 100%100 baskette gülerek '' cska istanbulda da çok rahat kazanır GS nin EL düzeyinde 1-2 oyuncusu var '' diyen fülkerli ibrahim kutluaya güzel bir cevap verelim.

şu maçı alalım veya en azından son topa kadar yine mücadele edelim ve salonu cska ya dar edelım de dün ntvsporda yayınlanan 100%100 baskette gülerek '' cska istanbulda da çok rahat kazanır GS nin EL düzeyinde 1-2 oyuncusu var '' diyen fülkerli ibrahim kutluaya güzel bir cevap verelim.

Bunda garip ne var? CSKA yine favori olarak çıkacak karşımıza gayet doğal. Onların kadro kalitesiyle bizimki kıyaslanamaz bile. Seyirci avantajımızı kullanıp yine her zamanki gibi mücadele ederek maça ortak olmaya çalışacağız ve kazanırsak kendimiz için kazanacağız İbrahim ne hali varsa görsün!

CSKA birine mutlaka kaybedecek. Bu biri neden biz olmayalım? Mücadele gücü yüksek, taraftarı olağanüstü takım biz... Şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden!

Evi arabayı satıp 2/2 oynayacak var mı acaba bu maça? :) Şaka bi yana yine SON TOPA KADAR OMUZ OMUZA...Niye olmasın bir destan daha bir tarih daha yazmayalım.

Bunda garip ne var? CSKA yine favori olarak çıkacak karşımıza gayet doğal. Onların kadro kalitesiyle bizimki kıyaslanamaz bile. Seyirci avantajımızı kullanıp yine her zamanki gibi mücadele ederek maça ortak olmaya çalışacağız ve kazanırsak kendimiz için kazanacağız İbrahim ne hali varsa görsün!

arkadaşım neye muhalefet ediyorsun anlamadım?
sadece ben değil tüm avrupa biliyor cska nın ne olduğunu.çoğu kişi de galibiyet beklemiyor zaten.
burda durumun izah ediliş tarzı gayet alaycı idi.bunu söylemeye çalışıyorum.

Khryapa kesinleşti mi? İki gündür şehirdışında olmam münasebetiyle pek bakamadım işten güçten. Kristic'in maç sonunda ayağına buz tedavisi yapıyorlardı. Ah bir de o olmasa :)
Rusya'da ki maçta dinlendirilen Krilenko'ya daha fazla süre vereceklerdir bu maçta. Onun savunması çok önemli. Caner'in son maçtaki performansına bakarak Krilenko'yu Caner'e vermesinden korkuyorum açıkçası. Umarım öyle olmaz

Khryapa için Kazlauskas maç sonu açıklamasında Mart ayına kadar oynamasının çok zor olacağını söyledi. Kaynak CSKA resmî sitesidir. Açıklamanın linki : http://www.cskabasket.com/news/?id=10872&lang=en
Sakatlık hakkında bilgi şöyle. Sağ el yüzük parmağı kırılmış, orta parmağında da çatlak gibi bir sorun varmış. Kristiç ayak bileğinde burkulma olmuş ama 1-2 gün dinlenmesi yeterli imiş.

of of ak 47 yada krstic'in de haftaarasında sakatlanması için bolca dua etmiştim tutmuş ama kısa süreli olmuş demekki :) yine de etkiler belki de...

ender-gordon-shipp-savovic-furkan ile başlayacagımızı umuyorum...

Tam olarak kaç bilet kaldığını söyleyecek olan var mı ? Yarın bilet almaya gideceğiz ama tükenmesinden korkuyoruz.

Tam olarak kaç bilet kaldığını söyleyecek olan var mı ? Yarın bilet almaya gideceğiz ama tükenmesinden korkuyoruz.

200-300 civarıdır sanırım bitmek üzere yani güvenlik nedeni ile boşluk bırakılan yer varsa ve sonradan satışa çıkarsa bilemem ama deplasman blokunun yarısından fazlası da bitti gibi duruyor

Lakoviç-Gordon ikilisiyle başlamak lazım bu maçta,Cska'yı ilk maç önce durduralım dedik 10-0 ile başladık..Bence skor atmamız ön planda olmalı hücum ne kadar iyi olursa savunmamız daha da iyi olur ve üstüne birde taraftar faktörü..Artık bu maç Lako sok boş üçlükleri devirelim Cska'yı..

Ögrenciyim arada kaldım ya Bayan maçına mı gitsem bu maça mı gitsem .s

hasan kardeşim arada kalmana gerek kalmadı cska maçına biletler bitti sen bayan baskete gitsen hem daha iyi olur daha ucuz ....

bu maça gelince krhyapa oynamayacak son vtb maçında 86-81 yendi prokumu cska ama 12 kişilik kadrodaki bütün oyunculara süreyi dağıttı koç kazlauskas sadece 2 kişi 20dkyı geçti süre olarak.

Boğucu bir atmosferde Teodosic kontrol dışına çıkmasını sağlarsak almamız içten değil tabiki Krstic mümkünse foul problemine girsin...

Cska son oynadığı Prokom maçının istatistiklerine baktım, krstic-siskauskas-kirilenko maçta forma girmemişler. O buz tedavisinden sonra krstiç acaba oynamaz mı diye düşünüyordum ( biraz küçemseyebilirlerde riske hiç girmemek isterler) ama şu durumda kesin birşey söyleyemeyiz.

Khryapanın olmadığı cskanın yapacağı iki şey var;

1- Pota altında ver topu krstiçe ordan bişiler yapsın.
2- Teodosiç-shved -kirilenko bireysel şutları,içeri penetreleri ve ikili oyunları.

Bu iki durumda da cskanın topu dolaştırmak konusunda krhyapanın olmamasından dolayı büyük sıkıntı yaşayacağı belli, bu maçta yapacağımız iyi bir alan savunması bize avantaj sağlayabilir diye düşünüyorum.Hem Siskauskas dışında çok keskin şutörleri yok , hem de alan savunmasıyla krstiçi savunmak daha kolay olur.

Bize gelecek olursak banvit maçının ertelenmesi çok iyi oldu. tutkunun sakatlığı yüzünden gordonun süreleri çok arttı,onun dinlenicek olması güzel. Shumpert güzel bir terapi yapar umarım artık bu maçta 3lük leri görürüz ondan.Çok önemli maç tadını çıkaralım,2-3 sene önceyi unutmayalım ama sürekli en yukarıları düşlemeye ,zorlamaya devam edelim.

Cska tamam iyi takım büyük yıldızları var ama niye sürpriz yapamayalım ? Çok merak ediyorum maça gelip bu maçı alacağımıza inanan kaç kişi var .

Maçı kazanmak için bence cska nın tempoyu yükseltmesine izin vermemeliyiz fakat biz hücum ederken hücum tempomuz yüksek olmalı. Reboundlarda üstünlük kurmalı , boş atışları (Shumpert,Cevher,Caner) ve faul atışlarını kaçırmamalıyız (inşallah). Normalde bir maç için mücadele etmeli yerdeki topa atlamalı gibi tabirler kullanılır.Bende antrenörlük yaptığım için bu lafları oyuncularıma çokca söylemişimdir ve bunu beklemişimdir ama bizim takımın böyle birşeye ihtiyacı olmadığını bütün eurolegue takımları öğrenmiştir artık :) .

Biz yine desteğimizi tam anlamıyla yapacağız Cska oyuncuları burası cehennem gibi diyecek bundan eminim ama şu maçı alabilirsek ki ben buna çok inanıyorum içerdeki efes galibiyetiyle final 8 e kalıcaz.

Hadi Aslanlar Hadi Yenilmez ARMADA