EL TOP 16 4. Maç | Galatasaray MP 68 - 64 CSKA Moskova

fanatik basket'e bakıyorum ve f4 için umudumuz kalmadı diye haber yapıp sadece fülker ve efes'ten bahsediyorlar. ayıptır yahu. euroleauge macerasının başından beri aynı şeyi yapıyorlar. katılmaları zor dediler rytas gibi bir ekolü dize getirdik. grupta işleri zor dediler gruptan çıktık şimde de f8 için bile şans vermiyorlar. yuh diyorum başka bir şey demiyorum.

Khryapa nın olmamasına açıkçası çok sevindim. sonuna kadar mücadele edip az hata yaparsak neden olmasın diyorum.ama şu bi gerçek ki Perşembe akşamı Abdi İpekçi cehennemiyle tanışacaklar.maç sonu, barça maçından sonra Navarro gibi açıklamalar yaparlarsa hiç şaşırmayın.birde ilk yenilgilerini tattırırsak tadından yenmez :)

galibiyet dışında bir seçenek kabul etmiyorum..evimizde 2 final maçı yapacağız.ikisini de kazanmak zorundayız ayrıca efes maçı için +7 gerekiyor.biz elimizden geleni yapıp işi pireye bırakmamalıyız

içimde bir ses kazanacağız diyor.Kaybedersek ne olur?? Hiçbir şey ama sonuçta taraftar sayesinde bizim takım ekstra sayı üretiyor. Umarım bizi hafife alırlar ve bizim oyuncular gününde, topta bizden yana olur.

Cska tamam iyi takım büyük yıldızları var ama niye sürpriz yapamayalım ? Çok merak ediyorum maça gelip bu maçı alacağımıza inanan kaç kişi var .

Maçı kazanmak için bence cska nın tempoyu yükseltmesine izin vermemeliyiz fakat biz hücum ederken hücum tempomuz yüksek olmalı. Reboundlarda üstünlük kurmalı , boş atışları (Shumpert,Cevher,Caner) ve faul atışlarını kaçırmamalıyız (inşallah). Normalde bir maç için mücadele etmeli yerdeki topa atlamalı gibi tabirler kullanılır.Bende antrenörlük yaptığım için bu lafları oyuncularıma çokca söylemişimdir ve bunu beklemişimdir ama bizim takımın böyle birşeye ihtiyacı olmadığını bütün eurolegue takımları öğrenmiştir artık :) .

Biz yine desteğimizi tam anlamıyla yapacağız Cska oyuncuları burası cehennem gibi diyecek bundan eminim ama şu maçı alabilirsek ki ben buna çok inanıyorum içerdeki efes galibiyetiyle final 8 e kalıcaz.

Hadi Aslanlar Hadi Yenilmez ARMADA

Cska avrupanın en iyi takımı ama kesinlikle yenilmeyecek bir takım değil. Dediğiniz gibi hücumlarda taraftar desteğinide alıp bu maçta tempoyu sürekli arttırmamız gerekiyor. krstiç ağır bir oyuncu ,hem furkan hem andriç krstiçten önce rakip sahayı geçer.Ender-gordon-shipp yine hızlı rakip sahayı geçecek oyuncular. Kirilenko ve gordon-shved dışında onlarda çok hızlı oyuncular yok.Bence bu maçlık böyle oynamamız gerekiyor. Brose basket koş koş temposuyla maçın son saniyesine önde girmeyi başardı bizde böyle yapmalıyız.Aksi takdirde krstiç-kirilenko-gordonlu savunmayı geçmek çok kolay değil.

cska galibiyetimiz belki de önümüzdeki 5 sene için önümüzü açacak bir maç olacak.dosta düşmana biz eurolig takımıyız diyebilmenin en uygun fırsatı...taraftarımız her zaman muhteşemdi,şimdi takımımız da bunu desteklerse herşey çok güzel olacak.

Nedense benimde içimden bir his bu maçı zorda olsa kazancağımızı söylüyor. Son topa kadar oynayabilirsek bu sefer olacak.
Olursa eğer bu son 8 demek

Mümkünse kimse içindeki hissi yazmasın. Yazarsa da fark yiyeceğiz falan desin. Geçen biri Shumpert bu maçın adamı olacak dedi maçın en kötüsü oldu :)

Galibiyet çığır açar bizim için.

Kazanacağımıza inanmayan varsa gelmesin salona izlemesin televizyondan.

Kazanmamız çok zor, bizim takım bu seviyeler de çok zor maç kazanır.
Totem denemesi bknz>Oly maçı.:)

geçen haftaki maça bakarsak bu takımı yenmek için %100 konsantrasyon şart en ufak hatayı bile affetmiyolar sürekli oyunun içinde olmalıyız basit hata yapmamalıyız deplasmandaki maçta olduğu gibi ribauntları dengede tutmalıyız bence bu sefer maça lakovic-gordonla başlamalıyız ya da ender-gordonla göksenin iyi oyuncu buna lafımız yok ama daha bu seviyede yeterince tecrübeli değil kenardan gelirse daha iyi olur diye düşünüyorum khryapa nın oynamaması kirilenkonun etkinliğinide azaltıcaktır teodosic milli maçlardanda bildiğimiz için çabuk dağılabilen bir oyuncu onu sinirlendirmek ve düzen dışına çıkarmak lazım bu yüzden savunmada baskıyı artırıp pas kanallarını kapatmalıyız umarım o günkü şut yüzdemiz iyi olur bu bizim takım için çok önemli shumpert kendine gelir yine yollar köşeden üçlükleri umarım enderde bombalarını keza lakovici söylemeye gerek yok ben takımıma güveniyorum ve inanıyorum neden olmasın o atmosferde biz önde başlıyoruz çünkü maça haydi aslanlar :)

Olympiakos maçından önce de söylediğim gibi Mahmudi Göksenin sevdasından Euroleague seviyesinde vazgeçmeyi bilmeli. Göksenin iyi bir savunmacı olmadığı gibi hücumda %50 ihtimalle sokacağı ceza şutları dışında bir artısı, farklılık yarattığı falan yok. Hayalciliği, genç oyuncudur" pozitif bakışını bir kenara koymamız lazım, Cska'ya karşı Göksenin olmaz.

Bakın Caner'e şans verdi geçen hafta hoca, Caner akıl almaz bir blok vurdu, kritik üçlük soktu.. Heyecan yapmıyor, sahada sırıtmıyor Caner. Verilen görevi de layığıyla yerine getirdi geçen hafta. Umarım bu hafta da Caner'e hatta rotasyonda dinlenmesi gereken oyuncular olduğunda, faul problemine falan girdiğimizde kısıtlı da olsa Evren'e de süre verebilir ama Göksenin olmaz.

Ne kadar tepki alacak olsam da bunu tekrar tekrar belirtmek istiyorum.. Kritik bi anda gençtir bir hata yapar çok şeye mal olur.. Göksenin'de o potansiyeli görüyorum ben çünkü..

Maçın geneliyle ilgili yorumumu yapmıştım. Yenebileceğimize dair kuvvetli inancım var; eğer ki maçı ilk yarı sonunda deplasmandaki gibi 10 sayının altında bir farkta tutabilirsek (asgari arzu bu tabi) neden olmasın?

Khryapa'nın olmaması bizim için büyük fırsat. Biz bu maçı alırsak Efes maçında +7 ye de gerek kalmayacak; ki zaten o farkı da yapacağımıza inanıyorum. Bizim için en kısa yol Cska galibiyetidir ama zirveye ulaşan en kısa yol da her zaman en dik yamaçtan geçer..

Bütünleşelim, 4 gün öncesinde biten biletlerin bir anlamı olmalı diye düşünüyorum.. Bu taraftar her şeyiyle o gün Cska için hazır olacak. Umarım sahadakiler de bunun bilincinde olur her zamanki gibi terlerinin son damlasına kadar savaşırlar.

Kazanamasalar da canları sağ olsun ama kazanırlarsa efsane bir galibiyet olacağını biliyorlar.

Sansima bu sene hicbir Euroleague macini canli izleyemedim. 8 saat fark var Turkiye ile.Okulda oluyorum hep.Vicdanim sizliyor bu yuzden.Euro Challenge maclarini izledigimiz gunler gozumun onune geliyor Ayhan Sahenk'te.Rashid Atkins ile Cuneyt Erden ile..Nereden nereye..
Simdi hakkettigimiz yerdeyiz. Birakalim teknigi,taktigi.Hayalcilik degil.Sonuna kadar kazanacagimiza inaniyorum.

kimse kimseyi kandirmasin cskayi kimse yenemez avrupa da su an.zorlayabilecek tek takim barcelonadir.ha brose baskets son topta kaybeti falan iyi hosta o salonda brose baskets de zor yenilir.almanyada yasadigim icin izliyorum maclarini sürekli.

maca gelecek olursak kazanmamiz icin cok olagan üstü seyler olmasi gerekir.cska taraftardan falan etkilenmez.teodosic siskauskas kirilenko ne maclara ciktilar elleri titremedi burda da titremez.taraftarla olacak sey degil bunlar ben inanmiyorum böyle seylere.elbet de katkisi vardir ama öyle maci cevirmeye yetmez.az daha boku bokuna olimpiyakosa yenilcektik o atmosfere ragmen

allah yardimcimiz olsun insallah mucizeyi basarabilriiz.diger sayfada birisi daha yazmisti eger kazanirsak önümüzdeki 5 sene acilir diye.kesinlikle katiliyorum

yeterki konsantrasyon

kimse kimseyi kandirmasin cskayi kimse yenemez avrupa da su an.zorlayabilecek tek takim barcelonadir.ha brose baskets son topta kaybeti falan iyi hosta o salonda brose baskets de zor yenilir.almanyada yasadigim icin izliyorum maclarini sürekli.

maca gelecek olursak kazanmamiz icin cok olagan üstü seyler olmasi gerekir.cska taraftardan falan etkilenmez.teodosic siskauskas kirilenko ne maclara ciktilar elleri titremedi burda da titremez.taraftarla olacak sey degil bunlar ben inanmiyorum böyle seylere.elbet de katkisi vardir ama öyle maci cevirmeye yetmez.az daha boku bokuna olimpiyakosa yenilcektik o atmosfere ragmen

allah yardimcimiz olsun insallah mucizeyi basarabilriiz.diger sayfada birisi daha yazmisti eger kazanirsak önümüzdeki 5 sene acilir diye.kesinlikle katiliyorum

yeterki konsantrasyon

şimdi ben anlamadım mucize mi gerekli galibiyet için yoksa konsantrasyon yeterli mi?yada ev sahibi olmak avantaj degilse brose basket kendi evinde neden yenilmiyor??dış mihraklar falan mı devrede??