mucize gerekiyor bence.cogu kisi burda yazmis khayrapa yok falan.khryapa yoksa voronshevic var.yedekleyecek oyuncusu yoksa buralara kadar gelemezdi cska.cska bu yüzden cskadir.gercekten su an kimse yenemez cskayişimdi ben anlamadım mucize mi gerekli galibiyet için yoksa konsantrasyon yeterli mi?yada ev sahibi olmak avantaj degilse brose basket kendi evinde neden yenilmiyor??dış mihraklar falan mı devrede??
ev sahibi olmak elbet de avantajli ama biz euroleague de en iyi ev sahibi degiliz.bir cok mac kaybetik burda.
yani her mac 12 bin dolduruyoruz diye otomatikmen maci kazanacagiz anlamina gelmesin.sonra hayal kirikligi oluyor burda o yüzden yazdim
mesela simdi ben bir barcelona taraftariyim bana sorsalar gs deplasmanimi daha zor brose baskets mi deseler brose baskets derim.onlarin salonlari sanirm 6500 civari cok ufak bir salon felaket bir baski olusuyor ama ipekci daha büyük oldugu icin farkli.yanlis anlamayin sakin
ama yine de herseye ragmen büyük takimlar büyük oyuncularin elleri titremez alir koparir maci