"Ben böyle ortamlara alışığım, çünkü Partizan'da oynadım. Şunu söylemeliyim ki bu akşam Partizan taraftarına yakın bir taraftar vardı ve onlar Final 4'te olmayı hakediyorlar" - Nenad Krstic
Yanda televizyon açık. Panathinaikos - Fenerbahçe Ülker maçı için, haftanın maçı, gibi bir laf duydum, yanlış idrak etmediysem.
01.50'de NTV Spor'da maçın tekrarı varmış. Uyumayanlar için güzel bir fırsat.
Manevî desteğiyle de bir bütündür bu takım. Yüreklerimiz birdir her zaman.Kardeşimin Erzincan'a öğretmen olması münasebetiyle salondaki yerimde alamadığım gibi evin taşınmasından ötürü televizyon karşısında da değildim. Akşam 5 sularında İstanbul'dan Ankara'ya doğru arabamla yola çıktım. Bolu taraflarında ilk çeyreğin sonlarına doğru bir restoranta girdim ve Ntv izliyorlardı. Rica ettim Ntv Spor'u açtılar. İlk yarıyı izledik ki tüm restorant Kurtlar Vadisi izleyeceğini söyleyip üçüncü çeyreği izletmedi bize. Ama ben dururmuyum. Bastım gaza(Tabi o karda ne kadar basabilirsem) Son periyotun başlarına doğru bir yere girdim ki orada da Kurtlar Vadisi izliyorlar. Rica ettim açtılar maçı ve SON TOPA kadar izledim.
Maça geliince. Hepinizin alnından öpüyorum YENİLMEZ ASLANLAR. Shipp, Andric, Jamon muhteşem üstü bir performans sergiledi izlediğim kadarıyla. Yalnız "Yumuşak" Andric Krilenko'nun kafasına üç kez koyuyorsa bu takımın ortaya koyduğu yüreğe diyecek birşey kalmıyor
Bu Teo nun daha 24 yaşında gerçi ama adam gibi bi maç sonu oynadığı İstanbul daki İspanya maçı hariç görmedim daha çok dikersin o topu sen bu kafayla overrated diyeceğim daha bi rateninide görmedik
o hareket yanlış anlaşılmış
100 dolar daha verseydik beraber duşada girecektik ekstra para vermeyince sinirlendi teo...
auhuahau adama sakallı gelme dedik gene 3 günlük sakalla gelmiş 17 maç yenilmezliğin hatrına ilgileniyoruz bu akşam senle ,bir daha ki sefere sinek kaydı