EL TOP 16 4. Maç | Galatasaray MP 68 - 64 CSKA Moskova

"Ben böyle ortamlara alışığım, çünkü Partizan'da oynadım. Şunu söylemeliyim ki bu akşam Partizan taraftarına yakın bir taraftar vardı ve onlar Final 4'te olmayı hakediyorlar" - Nenad Krstic

Helal sana Cimbom'um!!! Seneye bu takıma takviye ile ve bu olağanüstü ambiansı sağlayan seyircilerle neler yapılabilir dost düşman görecek...

Maçın ilk saniyelerinde hissettirdi oyuncular kazanacağımızı, bugün yüreklerini sahya koydular Oktay hoca ve bütün oyunculara teşekkür ediyorum bu mutluluğu bize yaşattıkları için :)
Bu arada takımla bu kadar bütünleşen sahada ki takıma bu kadar büyük katkı veren taraftarın eşi benzeri dünyada az bulunur !

Allahım sana geliyorum. Bu ne büyük mutluluk. Sahadakine de, benchtekine de tribündekine de (yani ailenin tüm fertlerine) helal olsun!!

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE GALATASARAY!!!

Maçın başında Sabri yi görünce biraz korkmadım değil uğursuzluk babında ama onun bile yanında bir bayan vardı; işte o zaman dedim biz bu maçı alırız :D

Kardeşimin Erzincan'a öğretmen olması münasebetiyle salondaki yerimde alamadığım gibi evin taşınmasından ötürü televizyon karşısında da değildim. Akşam 5 sularında İstanbul'dan Ankara'ya doğru arabamla yola çıktım. Bolu taraflarında ilk çeyreğin sonlarına doğru bir restoranta girdim ve Ntv izliyorlardı. Rica ettim Ntv Spor'u açtılar. İlk yarıyı izledik ki tüm restorant Kurtlar Vadisi izleyeceğini söyleyip üçüncü çeyreği izletmedi bize. Ama ben dururmuyum. Bastım gaza(Tabi o karda ne kadar basabilirsem) Son periyotun başlarına doğru bir yere girdim ki orada da Kurtlar Vadisi izliyorlar. Rica ettim açtılar maçı ve SON TOPA kadar izledim.
Maça geliince. Hepinizin alnından öpüyorum YENİLMEZ ASLANLAR. Shipp, Andric, Jamon muhteşem üstü bir performans sergiledi izlediğim kadarıyla. Yalnız "Yumuşak" Andric Krilenko'nun kafasına üç kez koyuyorsa bu takımın ortaya koyduğu yüreğe diyecek birşey kalmıyor

Kardeşimin Erzincan'a öğretmen olması münasebetiyle salondaki yerimde alamadığım gibi evin taşınmasından ötürü televizyon karşısında da değildim. Akşam 5 sularında İstanbul'dan Ankara'ya doğru arabamla yola çıktım. Bolu taraflarında ilk çeyreğin sonlarına doğru bir restoranta girdim ve Ntv izliyorlardı. Rica ettim Ntv Spor'u açtılar. İlk yarıyı izledik ki tüm restorant Kurtlar Vadisi izleyeceğini söyleyip üçüncü çeyreği izletmedi bize. Ama ben dururmuyum. Bastım gaza(Tabi o karda ne kadar basabilirsem) Son periyotun başlarına doğru bir yere girdim ki orada da Kurtlar Vadisi izliyorlar. Rica ettim açtılar maçı ve SON TOPA kadar izledim.
Maça geliince. Hepinizin alnından öpüyorum YENİLMEZ ASLANLAR. Shipp, Andric, Jamon muhteşem üstü bir performans sergiledi izlediğim kadarıyla. Yalnız "Yumuşak" Andric Krilenko'nun kafasına üç kez koyuyorsa bu takımın ortaya koyduğu yüreğe diyecek birşey kalmıyor
Manevî desteğiyle de bir bütündür bu takım. Yüreklerimiz birdir her zaman.

Bu Teo nun daha 24 yaşında gerçi ama adam gibi bi maç sonu oynadığı İstanbul daki İspanya maçı hariç görmedim daha çok dikersin o topu sen bu kafayla overrated diyeceğim daha bi rateninide görmedik

Bu Teo nun daha 24 yaşında gerçi ama adam gibi bi maç sonu oynadığı İstanbul daki İspanya maçı hariç görmedim daha çok dikersin o topu sen bu kafayla overrated diyeceğim daha bi rateninide görmedik

o hareket yanlış anlaşılmış
100 dolar daha verseydik beraber duşada girecektik ekstra para vermeyince sinirlendi teo...:)

maçın tekrarını izlerken daha dikkatli izliyorum cska gerçekten çok iyi bir takım. hücumdayken sahaya yerleşmelerine hareketliliklerine bakar mısınız çok iyiler. Bunları mı yendik diyorum tekrar tekrar :D

Tüm Galatasaray'lılara böyle bir maç izleten yenilgisiz bu kupanın 1 numaralı favorisini olan Cska'yı deviren takımıza başta Oktay Hocamız ve oyuncularımızın hepsine çok teşekür ediyorum.