EL TOP 16 4. Maç | Galatasaray MP 68 - 64 CSKA Moskova

Ceza yediğim için ne zamandır bekliyorum bu maç ile ilgili yazmak için. İlk maç sonunda bence aradaki fark top kayıpları sonunda yediğimiz hızlı hücumlardan kaynaklandı. Yanlış hatırlamıyorsam 17-16 filandı top kayıpları ama onlar bizim kayıplarımıza cezayı keserken biz top kaptıktan sonra hep sete set kaldık. Bence düzeltmemiz gereken en önemli nokta bu. Zaten gerisi Abdi İpekçi atmosferinde gelecektir.

Arkadaşlar samsundan iki arkadaşım gelecek, ilk basket maçlarına gelmek istiyorlar.Cska maçı ilk maç olması için bence gayet iyi. Elinde fazla bileti bulunan varsa özel mesaj bekliyorum. 2 bilet olmadı 1 bilet ne varsa :))

İşin mantığı ile hiç de orantılı olmayan bir umut var içimde yarınki maçla ilgili bir şekilde kazanacağız gibi hissediyorum dokuz kez oynasak yenilsek onuncu maçta yine aynı şeyi hissederim gibi geliyor.

Rakip hücum ederken en yüksek desibelden ses kirliliği yaratmak çok önemli rakip oyuncular ne kadar tecrübeli olursa olsun onlar da insan ve onlarında kulakları hem işitme hem denge organı...

Bu arada çapraz grupta Real'in saf dışı kalma olasılığı hiç de az değil Bilbao ikili averajıda alarak kazandı bu hafta +15'le kazanmak önemi F-4 yolunda Son Top'a Kadar

Khryapa'nın yokluğu önemli bir avantaj gerçekten belirtmek gerek.. Tabiki şansımız çok fazla yok lakin bu takım hep sonuna kadar savaşıyor, bu yüzden de inancım var galibiyete. Umarım gene güzel bir tribün olur ve takım olarak da mücadele gücü yüksek bir oyun ortaya koyarız.. Takıma yürekten başarılar..

Benim içimde de inanılmaz olumlu bir düşünce var fakat karşımızda Cska olduğunu unutmayalım, unutmayalım ki maçtan sonra olur da farklı kaybedersek -ki buna hiç inanmıyorum- burada kimse gelip hocaya, takıma, oyunculara sallamasın.

Khryapa'nın olmaması bizim için bir avantaj, Krstic'in devreye girmemesi için Oktay hoca gereken uyarıları oyunculara hafta boyunca yapmıştır zaten.

Gazamız mübarek olsun.

Sadece bu maç özelinde konuşursak dün efesin kaybetmesi bence iyi oldu. Oyuncular bugün kazansa da kaybetse de değişen birşey olmadığının farkındalar.Her şekilde yunanistanda kazanmamız gerekecek.Bu da takımın üstünden gerginlik alır,daha rahat oynamalarını sağlayabilir. Kafaca daha rahat çıkmak özellikle cska gibi bir takıma karşı bence büyük avataj olucak bizim için. Shumpert reyis, attığın girsin bugün.

Bu sezon tüm kulvarlarda yenildikleri tek maç ekim 2011 deki Vtb'deki Sp. Saint Petersburg deplasmanındaki maçları.
http://www.eurobasket.com/boxScores/VTB United League/2011/1011_392_89.asp. İlginç olan o maçın kadrosunda da kyrapa yok.S.Petersburg'un attığı 9/15 üçlük galibiyetin anahtarı olmuş. diğer istatistiklerdeise denge var.
Bugüne gelecek olursak Siskauskas dışında keskin şutörleri yok.maç içinde kaun ve kristic'i 5 no.da savunmak için içeri gömülebiliriz. onların çok yüksek yüzdeyle 3'lük atacaklarını zannetmiyorum. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

neden olmasın,hiç birşey imkansız değildir ve işin içinde galatasaray olunca,mahmuti olunca umut da sonuna kadar var demektir.zorlayacağımızdan hiçbir kuşkum yok,orayı geçtik zaten de,kazanmak müthiş ötesi olur.inanıyorum sonuna kadar.kesinlikle ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.hadi GALATASARAY,zaferler senin ruhunda var...

Kazan Siena ve Pana'yı deplasmanda yenebiliyorsa ben de bizim CSKA'yı yenebileceğimizden ümitliyim. En azından ezilmeyeceğiz.

Kendi evimizde Barcelona'yı elimizden kaçırdık. Belki CSKA daha iyi bir takım ama kendi evimiz olduğu için şansımız azımsanmayacak kadar çok. Yenersek üst tura çıkarız bence, Efes'in bizi evimizde yeneceğini zannetmiyorum.