EL TOP 16 4. Maç | Galatasaray MP 68 - 64 CSKA Moskova

Bilet bulamadık, evden dualarımızla destek olacağız Yenilmez Armada'ya. Allah hepsinin tek tek yardımcısı olsun. Sonuç ne olursa olsun bize bu heyecanı yaşattıkları için kendilerine teşekkür ediyorum.

Rüyamda 98 - 88 yeniyorduk CSKA'yı :) 98 sayıda gözüm yok, 1-0 olsun bizim olsun :p

Son olarak; Zaferler Senin Ruhunda Var, Haydi Saldır GALATASARAY !

Müneccim b.ku olayı var ya, sanırım rüyam için geçerli olacak :)

Yanda televizyon açık. Panathinaikos - Fenerbahçe Ülker maçı için, haftanın maçı, gibi bir laf duydum, yanlış idrak etmediysem. :)

Yanda televizyon açık. Panathinaikos - Fenerbahçe Ülker maçı için, haftanın maçı, gibi bir laf duydum, yanlış idrak etmediysem. :)

İsmail Şenol ve İbrahim Kutluay Fenerli olduğu için onların haftasının maçı Fener'in maçıdır :D akıl var fikir var bir yerde avrupanın en iyi takımı cska ile Türkiye'nin en iyi takımı Galatasaray diğer tarafta Avrupa'nın 3. iyi takımı panathinaikos ve Türkiye'nin 3. iyi takımı F. ülker haftanın maçı nasıl diğer maç olur ?

zırıl zırıl ağladım bugün tribünde.. hayatımda ben böyle mutluluk tatmadım. Mahmudi sen çok büyük bir yüreğe sahipsin, çok büyük bir adamsın.

Bizim taraftarımız da, HERKES BİR KEZ DAHA GÖRDÜ Kİ eşsiz, tek bu dünyanın basketbol salonlarında.

We Are The Best, Galatasaray!

Ayrıca bugün A lisansını büyük bir olasılıkla kaptık. Euroleague organizasyonu böyle bir takımı ve taraftarı Euroleague dışında bırakacağını zannetmiyorum. Ya da A lisansını Fenerden alıp bize verseler kadayıfın üstündeki kaymak olur bu da :)

Ayrıca bugün A lisansını büyük bir olasılıkla kaptık. Euroleague organizasyonu böyle bir takımı ve taraftarı Euroleague dışında bırakacağını zannetmiyorum. Ya da A lisansını Fenerden alıp bize verseler kadayıfın üstündeki kaymak olur bu da :)

Sadece Fenerbahçe olsaydı alırlardı lisansı ama asıl organizasyon euroleague'in gediklilerinden ülker!! Sponsor desteği değil bizimki alın teri boşuna demiyoruz.

Tırnaklarımızla kazıya kazıya en dipten en zirveye adım adım nefes nefese hızlı adımlarla kararlı kararlı daha ne olsun. Türkiye'ye basketbolu getiren sevdiren bu takım Fenerbahçe'nin saçma sapan bir Nalga olayından çıkardığı menfaatle ligden düşüyordu. O sene biz Fenerbahçe'yi yenmeseydik o maçta hiç Cemal Nalga olayını açmayacaklardı. Burdan tekrar tekrar söylüyorum alın teri budur bu. Sırtını Ülker'e dayayıp salonunu onu bunu lisansını almak değil. tırnaklarıyla taraftarıyla emekçileriyle Euroleague A lisansını alıyor bu takım. helal olsun..