Galatasaray adının olduğu her yerde İMKANSIZI BAŞARMAK VARDIR !
Öğrenemeyenlere, inatla, inançla kazıya kazıya gösteririz !
Öğrenemeyenlere, inatla, inançla kazıya kazıya gösteririz !
Bilet bulamadık, evden dualarımızla destek olacağız Yenilmez Armada'ya. Allah hepsinin tek tek yardımcısı olsun. Sonuç ne olursa olsun bize bu heyecanı yaşattıkları için kendilerine teşekkür ediyorum.
Rüyamda 98 - 88 yeniyorduk CSKA'yı 98 sayıda gözüm yok, 1-0 olsun bizim olsun
Son olarak; Zaferler Senin Ruhunda Var, Haydi Saldır GALATASARAY !
Yanda televizyon açık. Panathinaikos - Fenerbahçe Ülker maçı için, haftanın maçı, gibi bir laf duydum, yanlış idrak etmediysem.
Yanda televizyon açık. Panathinaikos - Fenerbahçe Ülker maçı için, haftanın maçı, gibi bir laf duydum, yanlış idrak etmediysem.
Belki de öyledir. İdrak etme yetisi pek yüksek değil şu an bende.Ben de öyle duydum fakat herhalde Maccabi-Cantu maçından bahsetmiştir. Çünkü Fener maçının 10 sayının altında bir farkla bitme ihtimali koca bir sıfır.
Belki de öyledir. İdrak etme yetisi pek yüksek değil şu an bende.Ben de öyle duydum fakat herhalde Maccabi-Cantu maçından bahsetmiştir. Çünkü Fener maçının 10 sayının altında bir farkla bitme ihtimali koca bir sıfır.
Ayrıca bugün A lisansını büyük bir olasılıkla kaptık. Euroleague organizasyonu böyle bir takımı ve taraftarı Euroleague dışında bırakacağını zannetmiyorum. Ya da A lisansını Fenerden alıp bize verseler kadayıfın üstündeki kaymak olur bu da