EL TOP 16 4. Maç | Galatasaray MP 68 - 64 CSKA Moskova

Allahım binlerce şükür.İnanamıyorum hala kazandık mı maçı sabaha kadar 10 kez izlerim.Kalp atış ritmim bozuldu sanırım :D işte taraftar işte gerçek ruh Yenilmez Armada

Ben hayatımda bu kadar gururlanmadım ve mutlu olmadım, hepsinin yüreğine sağlık yazacak da pek birşey yok oturup hüngür hüngür ağlattılar bizi

Olağanüstü bir galibiyet. Bugün Siena ile Partizan'ın iyi olduğu dönemlerdeki basketbolunun karışımı bir oyun tarzı izledim. Herkes müthiş organize ve istekliydi. İlk Efes maçında galibiyet gelse, belki bugün son sekiz garanti gibi olacaktı... Ama, olsun, bu takım Olympiakos'u Pire'de de yenebilir!..

Koç Oktay Mahmuti'nin dediği gibi, aile içinde teşekkür olmaz; YÜRÜYEDUR CİM BOM diyorum!..

İnanılmaz bir maçtı,salonda olduğum için çok şanslıydım ama tekrarını izlemek istiyorum.Acaba GsTv verecek mi bu gece ?

Bu Galibiyete en çok da tribündeki taraftar için sevindim,böyle büyük bir maçı çok tan haketmişlerdi.. EN BÜYÜĞÜ OLDU!!!

avrupanın en iyisi futboldaki barçaya denk ayarda bir takımı yendik çok büyük başarı oktay hoca ve oyunculara bize bu mutluluğu yaşattıkları için sonsuz teşekkürler galatasaray basket tarihinin en önemli galibiyeti olabilir

Maçı üç beş sayı geride götürüp, son çeyrekte Unics Kazan’ın bize yaptığını biz CSKA’ya yaparak maçı kazanabiliriz diyordum fakat son bir buçuk çeyrek hep önde götürerek maçı kazandık. Üstelik Avrupa’nın en iyi uzunlarına sahip takımına karşı sadece 12 tane iki sayılık basket yiyerek…

Kuralar belirlendiğinde Efes’i iki maçın birinde yeneceğimizi, CSKA’ya karşı zorda olsa içeride kazanabileceğimizi, gene içeride Oly’i yenip, deplasman galibiyeti alabileceğimiz tek maç olarak Oly maçını görüyordum. Şimdiye kadar senaryomun yarısı tamamlandı, diğer yarısının tamamlanması ilk yarına göre daha olası. Bu grupta 4/6 yapıp, öve öve bitiremedikleri ‘’FİNAL FOUR ‘’adayı iki takımımızın adına son sekize kalarak, salyaları aka aka bizimle dalga geçen ‘’usta’’ yorumcularımızı üzüntülü bir sürece sokacağız.Ama olsun, en azından Avrupa’da başarı gelecekse, bunu başarabilecek tek Türk takımının Galatasaray olacağını ve bize gerçek anlamda saygı göstermeniz gerekeceğini öğrenmiş olacaksınız. Bir daha da ‘’kimsenin yenemeyeceği CSKA’yı Galatasaray mı yenecek?’’ gibi benzeri talihsiz düşünceler içinde olmamayı öğreneceksiniz.

POTANIN ASLANLARI her türlü övgüyü hak ediyor ama hepsini birden bugün kullanmak istemiyorum. Şimdilik sadece bize bu mükemmel geceyi yaşattıkları için sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Tabi ki bir teşekkürü de muhteşem taraftarımız hak ediyor.

zırıl zırıl ağladım bugün tribünde.. hayatımda ben böyle mutluluk tatmadım. Mahmudi sen çok büyük bir yüreğe sahipsin, çok büyük bir adamsın.

Bizim taraftarımız da, HERKES BİR KEZ DAHA GÖRDÜ Kİ eşsiz, tek bu dünyanın basketbol salonlarında.

We Are The Best, Galatasaray!

pire'ye yunanistan'a gidelimve hakkımız olan f8 biletini alalım.organizasyon yapılsın günübirlik gidip gelinsin.haftaya eurolegue maçı yok ve sonra efes ile oynuyoruz zamanımız var.

maçtan şimdi geldim.hayatımda birçok maça gittim ama böylesini görmedim.müthiş bir atmosfer vardı.cska yı yenmek inanılmız bir duygu.inanın 2 gündür rahatsızım.hasta olduğum halde gittim maça. ama unuttum gittim hastalığımı bu galibiyetten sonra.bu galibiyetin arkası gelecektir.ben her zaman diyorum bu takıma güveniyorum diye.inandık ve kazandık.maçtan önce yapılan yorumlarda bi arkadaşım hayal kurmayın,cska yı kimse yenemez, maçtan sonra üzülürsünüz gibi cümleler kullanmıştı.bununlada kalmayıp Abdi İpekçi yle Brose Basket in salonunda kıyas yapmıştı.o arkadaşa nacizane tavsiyem bi gün gelip Abdi İpekçi de maç izlemesi ve bi daha büyük konuşmamasıdır.saygılar...

"Galatasaray Medical Park sent a message that echoed all around the continent by downing previously undefeated CSKA Moscow 68-64 in Top 16 Group E in front of an unbelievable sellout crowd of 11,300 fans in Istanbul, Turkey" www.Euroleague.net

"GS inanılmaz seyircisi önünde yenilgisiz CSKA'yı yenerek tüm kıtada ses getiren bir mesaj verdi"

Siz de sevin... Son topa kadar!

maçtan şimdi geldim.hayatımda birçok maça gittim ama böylesini görmedim.müthiş bir atmosfer vardı.cska yı yenmek inanılmız bir duygu.inanın 2 gündür rahatsızım.hasta olduğum halde gittim maça. ama unuttum gittim hastalığımı bu galibiyetten sonra.bu galibiyetin arkası gelecektir.ben her zaman diyorum bu takıma güveniyorum diye.inandık ve kazandık.maçtan önce yapılan yorumlarda bi arkadaşım hayal kurmayın,cska yı kimse yenemez, maçtan sonra üzülürsünüz gibi cümleler kullanmıştı.bununlada kalmayıp Abdi İpekçi yle Brose Basket in salonunda kıyas yapmıştı.o arkadaşa nacizane tavsiyem bi gün gelip Abdi İpekçi de maç izlemesi ve bi daha büyük konuşmamasıdır.saygılar...

Avrupa'nın en iyi taraftarı seçildiğimiz de dip not :D

Epic galibiyet böyle olur..Fazla söze gerek yok..Ve tabi günün sözü oldu sanırım:'Namağlup takım yoktur,Abdi İpekçi'ye gelmemiş takım vardır!''
Hepsine helal olsun..