EL TOP 16 6. Maç | Olympiakos 88 - 81 Galatasaray MP

Olympiakos - Galatasaray (Canlı)

Kalpler Pire'de,
Kalpler Vera'da,
Kalpler burada.
Kalpler aslanlarımızın yanında...

Büyük bir sinerji gönderiyoruz, her zamankinden daha fazla başarılar diliyoruz takımımıza.

Bu sayfada ismimiz olmalı. Geçmişe dönüp dönüp okuyacağız çünkü.

Bu arada maç kötü giderse saçma sapan yazılar görmek istemiyoruz burada.

Bu duyguları bize yaşattığınız için binlerce teşekkürler kalplerimiz sizlerle aslanlar
Yenilsen de yensen de taraftarın seninle

Hiç bir şey yazamıyorum heyecandan Allah Yardımcınız olsun Aslanlar daha fazlasını hak ediyosunuz ve O sahaya hak ettiğinizi almak için çıkıcaksınız. KONSANTRASYON

Maç başlamadan söyleyeyim de bu maçta oyucular kötü oynayabilir ya da hata yapabilir diğer canlı yayın başlıklarında ki gibi abuk sabuk yazılar yazmayalım lütfen.
Hadi bakalalım inanıyoru Allah yardımcıları olsun. GALATASARAY....

bu maçta net takil edilmez pür dikkat maça konsantre olunur ...hadi rastgelee ...2 saat sonra zaferimizi kutlamak için burda olun :)

Tarihe tanıklık etmenin hazzını yaşattıkları için sonuç ne olursa olsun #YenilmezArmada'ya sonsuz teşekkürler... Başarılar, yüreğimiz sizinle olsun cesur yürekler...

Yerimizi alalım. :)
Allah yardımcımız olsun, kazanacağız.

En son Atletico Madrid maçını bu kadar heyecanla bekliyordum. Şimdide bu maç. İçimden bir ses kaybedicez diyor ama Allah'ım nolur kazanalım nolur. Nasıl bir heyecandır bu ya.

Maç başlamadı ama beni bir heyecan sardı. Allahın izniyle başaracağız. Çünkü en fazla biz hak ettik Top 8'de olmayı. Başarılar Aslanlar...

Bu maçın heyecanı yüzünden bir haftadan beri okulda ders dinleyemiyorum. Fakat bu noktadan sonra kazanalım ya da kaybedelim bizim için hiçbir önemi yok. Haydi aslanlar yine güldürün yüzümüzü!

Ve beklenen süre bitti. Başlıyor artık.

Yok böyle heyecan.

Salonun yarısı boş. Bizim burada olacaktı ki!..