ELW | UMMC Ekaterinburg 72-56 Galatasaray

Başa baş götürsek bile kaybedeceğimiz bir maç olur bence. Maçın başındaki istek ve hızlı oyun güzeldi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Harika bir devre oynadık aslında hücum kısmında Loyd ile beraber. Ama Loyd bu kadar iyi oynarken biz bugün kazanmalıyız aksi halde iş zora girecek. Her zaman Loyd böyle yüzdeli acayip şutlar sokamaz. Yanına birilerinin mutlaka eklenmesi lazım. Uzunlardan daha fazla katkı gerekiyor. Şu an bu maçı kaptık kaptık yoksa işimiz zor çünkü kadro kaliteleri arasında ciddi fark var.

Son ana kadar mücadele edelim sonuç önemli değil, avrupada lige gòre daha iyi kadro yapısına sahibiz buda bir gerçek, Ummc'nin kadrosunu da gördükçe moralim bozuluyor, keşke Taurasi, Torrens ve Sancho Ekrem hocanın elinde olsa :)

Wauters ' ın pota altından bomboş turnikeyi kaçırması affedilir gibi değil ve iyice saçmalamaya başladı.Takımda ritim filan kalmadı.

Ben affettim, şu Griner denen kazma yerine bin defa tercih ederim Wauters'ı.

Kusura bakma ben affedemem.Lig maçı değil, ilk yarı zaten 7-8 bomboş atış kaçırdı affettim ama pota altında kimse yokken topu çemberin içine bırakamayan bir basketbolcuyu ben affetmem.O pozisyondan sonra da darmadağın oldu takım. Al gördün yine pota altından nereye attı topu.

Kusura bakma ben affedemem.Lig maçı değil, ilk yarı zaten 7-8 bomboş atış kaçırdı affettim ama pota altında kimse yokken topu çemberin içine bırakamayan bir basketbolcuyu ben affetmem.O pozisyondan sonra da darmadağın oldu takım. Al gördün yine pota altından nereye attı topu.

Griner 2/6
Wauters 3/9

Yani o dünyanın en iyi uzunu dedikleri abla da kaçırıyor öyle saçma sapan şeyler.

Griner 2/6
Wauters 3/9

Yani o dünyanın en iyi uzunu dedikleri abla da kaçırıyor öyle saçma sapan şeyler.

Bence mantıksız bir karşılaştırma. Ben Griner' le karşılaştırmıyorum ki ? Griner atmasa Taurasi atıyor, o atmasa Messeman atıyor. Bizde sayı atan oyuncu var da boş turnike kaçırma lüksümüz mü oluyor.Birde burdan baksak olaya ?

Bence mantıksız bir karşılaştırma. Ben Griner' le karşılaştırmıyorum ki ? Griner atmasa Taurasi atıyor, o atmasa Messeman atıyor. Bizde sayı atan oyuncu var da boş turnike kaçırma lüksümüz mü oluyor.Birde burdan baksak olaya ?

O zaman elimizdeki alternatifi olan Petra ile kıyaslarmısın lütfen :)