Hayır anlamiyorum forumda kimseye kizamiycaz galiba izliyorsunuz değilmi maçı wautersin yaptiklarini gerekirse evet petra.
Evet Petra
Arkadaş herkes birilerine saçma sapan oynuyor diyor, takımda 12 tane Loyd var sanıyorsunuz galiba?
Hayır anlamiyorum forumda kimseye kizamiycaz galiba izliyorsunuz değilmi maçı wautersin yaptiklarini gerekirse evet petra.
O zaman elimizdeki alternatifi olan Petra ile kıyaslarmısın lütfen
Yahu niye kıyaslama yapayım, taktın kıyaslamaya yahu. Takım sayı atamıyor diyoruz, adamlar deli gibi savunmaya yapıyor diyoruz, yakaladığımız bomboş turnikeleri basketbolcumuz sacma sapan hareketlerle kaçırıyor,sen hala yok onla kıyasla bunu mu oynatalım filan Evet oynatalım. Formsuz bir basketbolcunun sahada kalmasından 15 yaşındaki genç bir basketbolcunun oynaması daha iyi.
Tamam İnci oynasın Wauters yerine kazanırız maçı. Müthiş mantık.
Wauters sahada olduğu müddetçe maçı kazanamayacağımızı anlamadığın için sana iyi seyirler diliyorum.
Biz bu takimin bütçesini oyuncularin parasini da almadiginida biliyoruz. Oyunculara da lafimiz koça hele hiç lafimiz yok, sonsuz kredisi var ama takimin 30 dakikadir hiçbir sey yapmayip ne hucumda ne savunmada ve hatta komedi derecesi oyunla burada herkes cildirmistir. Bu bir isyan ondan dolayı ben öyle demene karsi Petra dedim.Evet Petra
Arkadaş herkes birilerine saçma sapan oynuyor diyor, takımda 12 tane Loyd var sanıyorsunuz galiba?
Parmağından sakat ve sakatlığı ciddi. Bir süre oynamayacak.
Biz bu takimin bütçesini oyuncularin parasini da almadiginida biliyoruz. Oyunculara da lafimiz koça hele hiç lafimiz yok, sonsuz kredisi var ama takimin 30 dakikadir hiçbir sey yapmayip ne hucumda ne savunmada ve hatta komedi derecesi oyunla burada herkes cildirmistir. Bu bir isyan ondan dolayı ben öyle demene karsi Petra dedim.
Ekateranburg´la elbette bütçe ve oyunculari kiyaslamiyorum, takimi baltalayan iki isim Kizer, Wauters biraz elestirileri güzellikle cevaplasan ve cok bilmislik taslamasan daha iyi olurdu Önder.
Yaptigi hatalar onlarida inanılmaz bir sekilde örtüyor çünki o kadar kötü herhalde forumda görüş soylemek yanlış bisey bu benim görüşüm ve böyle düşünen çok insan var .Hiç birşey yapmıyor dediğin oyuncu şu ana kadar 8 sayı 8 rib. ile oynuyor farkında mısın? Bişey yapması için 15-15 mi yapması lazım?
Yaptigi hatalar onlarida inanılmaz bir sekilde örtüyor çünki o kadar kötü herhalde forumda görüş soylemek yanlış bisey bu benim görüşüm ve böyle düşünen çok insan var .
Ann Wauters ile anlaşamasaydık bu maçta kendisini yine de izliyor olacaktık. O dönemde yapılabilecek en iyi transferin değerini bilmenizi öneririm.
Hala anlamamissin önceki mesajımda oyuncu ve bütçe farkini yazdim kocunda sınırsız kredisi olduğunu yazdim oyuncularin para almadiginida söyledim ama orda sadece sinirimden wautersin bizi kanser ettigini soyledim olay bu bu kadar büyütülecek birsey yoktu.Tamam haklısınız Petra, Kizer, İnci oynasaydı yerine kazanırdık.
Hala anlamamissin önceki mesajımda oyuncu ve bütçe farkini yazdim kocunda sınırsız kredisi olduğunu yazdim oyuncularin para almadiginida söyledim ama orda sadece sinirimden wautersin bizi kanser ettigini soyledim olay bu bu kadar büyütülecek birsey yoktu.
İyi forumlar