ELW | UMMC Ekaterinburg 72-56 Galatasaray

O zaman elimizdeki alternatifi olan Petra ile kıyaslarmısın lütfen :)

Yahu niye kıyaslama yapayım, taktın kıyaslamaya yahu. Takım sayı atamıyor diyoruz, adamlar deli gibi savunmaya yapıyor diyoruz, yakaladığımız bomboş turnikeleri basketbolcumuz sacma sapan hareketlerle kaçırıyor,sen hala yok onla kıyasla bunu mu oynatalım filan Evet oynatalım. Formsuz bir basketbolcunun sahada kalmasından 15 yaşındaki genç bir basketbolcunun oynaması daha iyi.

Yahu niye kıyaslama yapayım, taktın kıyaslamaya yahu. Takım sayı atamıyor diyoruz, adamlar deli gibi savunmaya yapıyor diyoruz, yakaladığımız bomboş turnikeleri basketbolcumuz sacma sapan hareketlerle kaçırıyor,sen hala yok onla kıyasla bunu mu oynatalım filan Evet oynatalım. Formsuz bir basketbolcunun sahada kalmasından 15 yaşındaki genç bir basketbolcunun oynaması daha iyi.

Tamam İnci oynasın Wauters yerine kazanırız maçı. Müthiş mantık.

Evet Petra :)

Arkadaş herkes birilerine saçma sapan oynuyor diyor, takımda 12 tane Loyd var sanıyorsunuz galiba?
Biz bu takimin bütçesini oyuncularin parasini da almadiginida biliyoruz. Oyunculara da lafimiz koça hele hiç lafimiz yok, sonsuz kredisi var ama takimin 30 dakikadir hiçbir sey yapmayip ne hucumda ne savunmada ve hatta komedi derecesi oyunla burada herkes cildirmistir. Bu bir isyan ondan dolayı ben öyle demene karsi Petra dedim.

Ekateranburg´la elbette bütçe ve oyunculari kiyaslamiyorum, takimi baltalayan iki isim Kizer, Wauters biraz elestirileri güzellikle cevaplasan ve cok bilmislik taslamasan daha iyi olurdu Önder.

Biz bu takimin bütçesini oyuncularin parasini da almadiginida biliyoruz. Oyunculara da lafimiz koça hele hiç lafimiz yok, sonsuz kredisi var ama takimin 30 dakikadir hiçbir sey yapmayip ne hucumda ne savunmada ve hatta komedi derecesi oyunla burada herkes cildirmistir. Bu bir isyan ondan dolayı ben öyle demene karsi Petra dedim.

Ekateranburg´la elbette bütçe ve oyunculari kiyaslamiyorum, takimi baltalayan iki isim Kizer, Wauters biraz elestirileri güzellikle cevaplasan ve cok bilmislik taslamasan daha iyi olurdu Önder.

Hiç birşey yapmıyor dediğin oyuncu şu ana kadar 8 sayı 8 rib. ile oynuyor farkında mısın? Bir şey yapması için 15-15 mi yapması lazım?

Hala anlamamissin önceki mesajımda oyuncu ve bütçe farkini yazdim kocunda sınırsız kredisi olduğunu yazdim oyuncularin para almadiginida söyledim ama orda sadece sinirimden wautersin bizi kanser ettigini soyledim olay bu bu kadar büyütülecek birsey yoktu.
İyi forumlar

Valla ben bu takımda bir tane kanser etkeni biliyorum o da Petra. Wauters'ın tırnağı olamaz.

İyi bir fırsat yakalamıştık aslında kötü oldu. Bu kadroyla daha iyisi olur mu diye düşünüyorum bence olmazdı şu anda

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wauters ve Kizer bugün berbattı, Nevriye'de aynı şekilde, bunlar iyi oynasak şuan başbaştı skor, Ummc hiçbirşey oynamadan yendi...

Fener iyi takım geçen senelerdeki gibi saçma koç ve oyuncu hamleleri yapmadılar, iyi bir kimya oluşturdular. UMMC favori gene de. En iyi dönemimizde bile bu ekibe karşı favori olamazdık, bu takım her takıma karşı net favori

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi