ELW | UMMC Ekaterinburg 72-56 Galatasaray

Kizer'in hükmen kaybettiğimiz maçtan sonra takımda tutulması sadece saçmalık, hadi tutuyoruz, bari bi tane skorer alın, şu takımda hiç yoktan Ana Daboviç'in olsa, yada Angel olsa herşey farklı olurdu, bu oyuncularda ahım şahım takımlarda değiller şuan, Ydü'nin, Mersin'in alabildiği oyuncular, en azından Shavonte'yi alsaydık Aski kadar bile olamadılar, yazık gerçekten, Ekrem Hoca bunları haketmiyor...

Kizeri takımda tutmasaydık rezil olmuştuk asıl. Haklı bir davamız var olumlu ya da olumsuz sonuçlansın en baştan tüm sonuçları kabullenmek olurdu. Hem hukuken hem mantıken sakat

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk periyot 25sayı diğer üç periyot 31sayı çok skorda düşük kaldık. Rakibi anca bu kadar düşük skorda tutabilirdik biri atmasa başkası atıyo rotasyona almadıkları Baric diğer Eurolig takımlarında ilk 5 başlasa kimse şaşırmaz. Sene başından bu yana en büyük hatayı Martinez kadroda tutup yaratıcı kısa almamakla yaptık. Wauters iyiki almamış akıllılık edip Ekaterinburg daha iyisini aldılar. Seneyede artık Taurasi-Moore ikilisi yaparlar Griner yollayıp Meesseman iyi oyuncu.

Bu takımı durdurmanın ilacı belli, alan savunması yap, içeri gömül. Doğru düzgün şut sokabilen oyuncumuz yok iken bunu yapmak basit. Bir yere kadar Ekrem hoca ve bazı oyuncular sayesinde sürüklüyoruz oyunu ama sonrası belli. Makine değil bu insanlar kırk dakika aynı performansta oynasın, rakiplerinde eli armut toplamıyor önlem alıyor sonuçta. Loyd ilk yarı 17 ikinci yarı sadece 2 sayı örneğin.

Bazı arkadaşlar ısrarla Wauters'a laf ediyor sanırım bu arkadaşlar hiç Petra'yı izlemedi. Sizin mantığınızla bakarsak maçın ikinci yarısındaki Loyd da bu takımda oynayamaz. Sanki elimizde 12 tane iyi oyuncu varmış gibi yorumlar yapılıyor. Rotasyona 7. oyuncuyu katıp katkı alınca öpüp başımıza koymamız gerek bu kadro ile.

İyi direnmiş kızlar, helal olsun. Sadece hücum düşünen yıldızlar topluluğu Ekrem hocanın takımları karşısında tıkanıyor fakat bir süre sonra yetenek farkı çıkıyor ortaya.

Keşke Cuma günü şu kızlara kapalı gişe önünde Eka maçı oynama şansı versek.

Wauters konusunda ciddi yanılgı içindesiniz bence. Petra Kulichovayla karşılaştırmak hakaret :). Daha önce de bizde oynamıştı, şu anki durumu çok iç açıcı görünmeyebilir ama müthiş bir kariyeri var. Ayrıca şu anki durumu bile Kulichovadan iyi. Kulichova hakikaten çok yeteneksiz, burada tepkiyi direk yönetime versek daha iyi olur bence. Oyuncuların da kabahati yok kapasite bu Wauters için söylemiyorum o iyi oyuncu

Wauters kim ki Petra onun tırnağı olamıyor. Al birini vur ötekine ikisini toplasan bi oyuncu etmez.

Kadın basketbolunu takip etmeyebilirsin birşey demiyorum ama bak elinin altında google diye bir mucize var, arat ikisinin de adını sonra konuşalım. Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Bilmeyip, öğrenmeyip ahkam kesmenin tanımını ise yapmıyorum.

Kizeri takımda tutmasaydık rezil olmuştuk asıl. Haklı bir davamız var olumlu ya da olumsuz sonuçlansın en baştan tüm sonuçları kabullenmek olurdu. Hem hukuken hem mantıken sakat

Ben kesin karar verildikten sonra gönderilmemesinden bahsediyorum, kadının verdiği bi fayda varda benmi göremiyorum, ki bana göre kıta dışı hakkını uzundan yana kullanmak başlı başına yanlış, Avrupalı uzun bulunuyor ama kaliteli kısa gerçekten çok az...

Ben kesin karar verildikten sonra gönderilmemesinden bahsediyorum, kadının verdiği bi fayda varda benmi göremiyorum, ki bana göre kıta dışı hakkını uzundan yana kullanmak başlı başına yanlış, Avrupalı uzun bulunuyor ama kaliteli kısa gerçekten çok az...
Tamam işte kalite tartışması yapmadım ki ben. Hukuki süreç bitmedi daha bitse bile sezon sonunu görmeliyiz. Sağlıklı olan bu, Kizeri yollasalar dahi kimseyi almaz bu arkadaşlar

Meesseman kariyerinin başlarında olan potansiyelli bir sporcu. Ann Wauters ise kariyerinin son dönemlerini oynayan tecrübeli bir sporcu. Ekaterinburg'un ilk tercihi Ann Wauters bizi tercih edince Meesseman bonservis ücreti ile alındı. Burada 2 önemli nokta var. Birincisi başka önemli takımların da Ann Wauters'ın peşinde olması, ikincisi Ann Wauters'ın bizi tercih etmesi.

Bu konuda görüş belirten diğer forum üyeleri,
Kolay atışların kaçması her zaman basketbolun içinde olan şeyler. Her sporcu bu tür atışları bitirmek ister ama bazen şans sporcunun veya takımın yanında olmuyor. Biz bu sene şampiyon olmak istiyorsak bunu yapacak sporcular ligin sonunda vites arttırıp sezonun en önemli kısmında yetenek ve tecrübeleriyle takımı ve oyunumuzu üst seviyeye çıkartabilecek, farklarını ortaya koyabilecek Nevriye, Ann ve bu sezon pek o ışığı vermese de yılların tecrübesiyle Nuria'dır.

Benim herkese naçizane tavsiyem bu sporcularımız başta olmak üzere teknik ekip ve tüm sporcularımıza karşı heyecanımıza yenik düşüp bu tür küçümseyici ifadeler kullanmamamızdır.
Ben Wauters kolay atış kaçırdı ondan dolayı bunu demedim zaten maçla alakalı kımse hakkında bişe belirtmedim sadece bence daha önemli oyuncu aldılar bu kadar cımbızla laf çekmeye gerek yok . Küçümseyici ifade nerde ?. Benim söylediğimde mi.

Wauters kadın basketbolunun gödüğü önemli uzunlardan birisi, kariyeri ortada, şuan hem wauters hemde Nevriye formsuz bu şekilde Ummc'ye direnmek çok zor, üstelik Kizer'da berbattı bugün...

Tamam işte kalite tartışması yapmadım ki ben. Hukuki süreç bitmedi daha bitse bile sezon sonunu görmeliyiz. Sağlıklı olan bu, Kizeri yollasalar dahi kimseyi almaz bu arkadaşlar

Burda sorun bu sporcudan ligde faydalanamıyoruz, kıta dışı hakkını işgal ediyor üstelik, yerine kısa transferi yapılmalıydı... Takımda kalsa bile...

Ben Wauters kolay atış kaçırdı ondan dolayı bunu demedim zaten maçla alakalı kımse hakkında bişe belirtmedim sadece bence daha önemli oyuncu aldılar bu kadar cımbızla laf çekmeye gerek yok . Küçümseyici ifade nerde ?. Benim söylediğimde mi.

Size değil de "Wauters kim ki Petra onun tırnağı olamıyor. Al birini vur ötekine ikisini toplasan bi oyuncu etmez." şeklindeki yoruma eleştiri geldiğini düşünüyorum ki o konuda haklı. O yorumdan rahatsız oldum açıkçası.

Şadi Cengizhan bey, ilk paragraf sizin yorumunuz üzerine size ve diğer forum okuyucularına Ann Wauters ve Emma Meesseman transferleri konusunda bilgilendirme içermektedir. 2. ve 3. paragraflardaki yazılarım ise 2. paragrafın başında belirttiğim üzere şahsınıza yönelik değil, genel ifadelerdir. İyi akşamlar dilerim.

Teşekkürler.

Lig için kıtadışı transfer hakkımız devam ediyor Aykut bey. Transfer isteği olup olmadığı yaklaşık 1 ay önce bizzat yönetim tarafından soruldu. Transfer isteğine yönetim de sıcak baktığını belirtti. Yönetimin transfer yapıp yapmayacağını göreceğiz. 15 şubat 2016 tarihli şu mesajımı okumanızı öneririm http://gsbasket.org/forum/galatasar...tbol-super-ligi-2015-2016-a-9.html#post662439

Benim bahsettigim de bu hakkımızı erken sürede kullanmaktı, hükmen kararının tahkim tarafından onaylandığı günlerde, Kizer ligde oynayamayacağının kesinleşmesiyle beraber kulanılması gerektiği Metin Bey...

Şuan bu takımda Loyd'un yanında skorer bir kısamız olsaydı herşey çok farklı olurdu, Angel, Shavonte, Pondexter, bu oyuncuların oynadığı takımları düşününce bizim birini alamamız bana saçma geliyor, yada Avrupalı olarak Daboviç olabilirdi, Iagupova'da olabilirdi...Ya şu takıma Lacy'i yada Ajavon'u alsak yine bi seviye yukarı çıkar takım çok mu zor bu...

Tek temennim; bir mucize olup iyi bir yönetim gelmesi ve kadın basketbola bütçe ayırıp Ekrem Memnun önderliğinde sağlam bir kadro kurmamız.

Tek sebep rezil şut kalitesi boş şutları sokabilecek kapasitede bile değiliz çember dövüyor sürekli kaybettiğimiz kupa maçından hiç ders almamışız ilk periyotta Loyd sayesinde birşeyler yapabildik sonra hem Loyd yoruldu hem biz onu unuttuk rakipte onu iyi savundu tabi diğer oyuncularımızda çember dövdü sadece.