Rusyadan yaziyorum..UMMC'yi eleyebilecek bir kadro degil Galatasaray. Ligde daha dogru durust oynayamiyoruz takim kimyasinda ki bozukluklardan ve winner yaratici oyuncu olmamasindan dolayi...
Skor er bir kısa transferi her şeyi çözer.
Kesinlikle katılıyorum. Ben mevcut kadro ile de şampiyon olabilecek gücümüzün olduğunu düşünüyorum ama oyuncuların form durumu ve yönetimin ahlaksızlığı bunun önüne geçiyor ne yazık ki.Oyuncu transferi yerine paralar ödensin. Bu sene kısa transferi olsa bile lig şampiyonluğu da çok mümkün görünmüyor. Yani an itibarı ile kaybedecek bir şeyimiz yok.
Paraların ödenip önümüzdeki yılların yapılamasına odaklanmak, hazır kaybedecek bir şey yokken genç oyunculara daha çok süre verip potansiyellerini değerlendirip, tecrübe kazanmalarına olanak sağlayabiliriz. Ekrem Hoca'nın çok tarzı değil ama şu saatten sonraki en mantıklı hamle olur gibi.
Normal sezon bitimine 6 maç kaldı. İlk 4'e giremeyiz, 8. sıraya da düşmeyiz. AGÜ, Hatay, Mersin arasında da bariz fark yok. Hatta 5. olup yarı finalde FB ile oynamaktansa 6. ve 7. olmak bile tercih edilebilir.
Kalan 6 maçta rotasyonu daha geniş tutup gençlere süre verip yeni yapılanmanın temellerini atmalıyız, 3 mağlubiyette bile bir şey kaybetmeyeceğiz sonuçta.