Erden Timur

Erden Timur adamına göre sevmiyor Galatasaray'ı. O yüzden Dursun Özbek kaybetse bile desteğe devam edecek en azından basketbola.
 
Çağlar Torun NEF maddi desteği artırma kararı aldı diye yazmış.
Evet bu iyi bir nokta kulüp de bütçeye maddi anlamda destek yapacak daha önce de dediğim gibi en az 4-5 milyon dolarlık oyuncu bütçesi olmalı bu sezon için.
Hatta Erden Timur'un söylediğine göre Dursun Özbek bütçeyi daha da artıralım bir anda büyütelim demiş ama biz karşı çıktık diyor. Hatta bizim konuştuğumuz rakamlar Dursun Başkana küçük geldi sanırım biz EL'e gittiğimiz sezon bütçe 10 demiştik 12 harcamıştık vs demiş.

Şimdi hedefler Ligde Final ve Fiba CL'de final olarak belirlenmiş sanırım bu sezon için. Bu hedefleri belirlemek kadar o hedefler için uygun kadroyu samimi olarak kurmak da önemli. Bir defa bu hedefleri koyuyorsan yerli transferine daha çok bütçe ayıracaksın özellikle ligde final için yerlilerin önemli. Oktay Mahmuti'nin ilk geldiği sezon biz yerli konusunda önemli bir atılım yapmıştık. Furkan Karşıyakadan alınmıştı Sertaç Şanlı alınmıştı. İlkan'a bonservis ödenmişti. Yani iyi yerlileri almak için bonservis ödememiz gerekiyorsa kesinlikle ödemeli. Bütçeyi de buna göre genişletmeliyiz.

O yüzden kesinlikle bazı hamleler yapılmalı. Kenan Sipahi- Kartal Özmızrak'tan birisi alınmalı.
Egehan arna'da şansımız varsa hala zorlanmalı. Olmazsa Erkan da değerlendirilebilir.
Tarık biberovic ayrılacaksa ki öyle konuşuluyor bence mutlaka alınmalı.
Uzun noktasında da Furkan Haltalı ve Ahmet düverioğlu iyi seçenekler olabilir. Ben olsam bonservis ödemek pahasına da olsa Furkan Haltalı'yı alırım.

Yani özetle zaten dar olan yerli havuzundan iyi oyuncular çekmek bence çok önemli. Yabancıları da Fiba CL'yi hedefleyecek şekilde seçersek iyi bir sezon geçirebiliriz diye düşünüyorum.
 
Yıllar sonra kendi menfaati için değil Galatasaray için güzel şeyler düşünen samimi bir insan bulduk gibi. Umarım zaman içerisinde fikir ayrılıkları vs diyerek küstürülmez.

Not: Şu anki başkana zerre inancım ve güvenim yok.
 
Erden Timur:

"Sponsorluk konusunda başkandan affımı istedim. "Ben yine aynı parayı bağış olarak vereyim. hem de başka sponsordan para alırız, iki katı gelir elde ederiz" dedim.

Herkes Galatasaray'a bir şeyler veriyor ama geri alıyor. Ben geri almadım."

Bu yüzden baştan beri Erden Timur'u olan kazansın dedik. Şu anda baskete, futbola ve gayrimenkule bakıyor. 2-3 sene sonranın başkan adayı olduğunu inşAllah başarıları ile gösterecektir. Allah muvaffak eylesin...
 
Her halükarda olumlu o halde. Sağ olsun, zor zamanda iyi destek oldu. Şimdi de iyi bir yapının kurulmasına vesile olur umarım. Kahramandan çok işleyen, sürdürülebilir bir düzene ihtiyacımız var.
 
Her halükarda olumlu o halde. Sağ olsun, zor zamanda iyi destek oldu. Şimdi de iyi bir yapının kurulmasına vesile olur umarım. Kahramandan çok işleyen, sürdürülebilir bir düzene ihtiyacımız var.
Hatta sponsorluk ücreti karşılığı verilen mülkler varmış benim verdiğim fiyatın iki-üç katına satıldı orada da kara geçti dedi.
 
Popülizm uğruna tamamen futbol tarafına geçip basketboldan uzaklaşmaz umarım. Gerçi ben Dursun Ö. varken iyi giden hiçbir yapının uzun soluklu olacağına inanmıyorum.
 

Üst