Ergin Ataman İstifa!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9-10 milyon dolar harcayarak kurduğun takım sahada bekleneni veremiyor ve sen de dersine hiç çalışmamışsın, yapman gereken küfür bile etmeden sadece seni eleştiren insanları sağda solda blocklamak değil, özeleştiri yapıp,istediğim takımı kurdurdum ama yapamadım,yapabilecek gibi de görünmüyorum, koptum, kulübün de önünü açmak için istifa ediyorum demek başka da bişey değil..

Twitterda sağda solda saçma sapan yorumlar görüyorum.kimileri yazmış sen bize eurocup'ı kazandırdın senin bizde kredin sonsuz euroleague'de sıfır çeksen bile senin kredin bitmez filan diye..Arkadaşlar sporda dün diye bişey yok, Ergin Ataman da dün de kaldığı için şu anda başarısız, dün çok başarılı olduğu günler oldu ama artık dün işte,geçti gitti dünde kaldı..ve Ergin atamanın en büyük sorunu zaten büyük olan egosunu başarılar sonucu hiç ama hiç kontrol edememesi ve tepetaklak aşağıya yuvarlanması..Birisi yazmış senin bir sezonu harcama hakkın var diye, kimsenin böyle bir hakkı kredisi yok. Ergin Atamanın da Fatih Terimin de yok..Çünkü sporda dün diye bişey yok.Dünde kalan insan başarısız olmaya mahkumdur.

Galatasaray Eurolague'de 30 maçın 30'unu da kaybetse kendisinin maç sonu yaptığı açıklamalar kadar üzücü olamaz. Kendisine, takımına inanmayan bir koç. Takımına 100%'ünü vermeyen bir koç maalesef.

Coaching olarak bütün eksiklerini bir kenarı koyuyorum, hepsine eyvallah desem de, ben daha sahaya çıkmadan maçı kafasında kaybetmiş bir koçu Galatasaray'ın başında görmek istemiyorum!

Eğer Galatasaray'ı seviyorsan istifa da bir hizmettir. Her şey için teşekkürler. Aldığın paranın hakkını verdin genel olarak... Daha fazla kırmadan, kırılmadan lütfen istifa et!

Galatasaray'a karşı hiçbir takım favori olmaz diyen hedeflediği bütçeyi alıp istediği takımı kurduktan sonra f4 yapacanı söyleyen bir insan saha fenerbahçe maçına maccabi deplasmanına hedef maçımız değildi diyor. Hocam sen bizle dalga mı geçiyorsun? Güzel şeyler yaşattın ama böyle devam edeceksen buraya kadar. İSTİFA

9-10 milyon dolar harcayarak kurduğun takım sahada bekleneni veremiyor ve sen de dersine hiç çalışmamışsın, yapman gereken küfür bile etmeden sadece seni eleştiren insanları sağda solda blocklamak değil, özeleştiri yapıp,istediğim takımı kurdurdum ama yapamadım,yapabilecek gibi de görünmüyorum, koptum, kulübün de önünü açmak için istifa ediyorum demek başka da bişey değil..

Twitterda sağda solda saçma sapan yorumlar görüyorum.kimileri yazmış sen bize eurocup'ı kazandırdın senin bizde kredin sonsuz euroleague'de sıfır çeksen bile senin kredin bitmez filan diye..Arkadaşlar sporda dün diye bişey yok, Ergin Ataman da dün de kaldığı için şu anda başarısız, dün çok başarılı olduğu günler oldu ama artık dün işte,geçti gitti dünde kaldı..ve Ergin atamanın en büyük sorunu zaten büyük olan egosunu başarılar sonucu hiç ama hiç kontrol edememesi ve tepetaklak aşağıya yuvarlanması..Birisi yazmış senin bir sezonu harcama hakkın var diye, kimsenin böyle bir hakkı kredisi yok. Ergin Atamanın da Fatih Terimin de yok..Çünkü sporda dün diye bişey yok.Dünde kalan insan başarısız olmaya mahkumdur.
Bunu biryere asabilir miyiz?

Kesinlikle katılıyorum sporda dün yoktur!! Öyle olsaydı CL veya EL şampiyonu olan hocaları ve oyuncuları nasıl olsa aldık kupayı artık yatalım ömür boyu derlerdi diyorlar mı demiyorlar..Hocalar ve oyuncular sürekli kendilerini yenilemeleri gerekmektedir!! Yoksa o kaldıkları geçmiş zamanda yok olur giderler..Ergin Atamanda şuan da bunu yaşıyor..Belki egosu bunu görmesine engel oluyor ama gidişat bu şekildedir!!

Yaşattıkların için teşekkürler. Başarına da başarısızlığına da bir yere kadar eyvallah. Bugün aslanlar gibi oynayıp 4te 0 yapabilirdik de. Ama sen bile bile o dağlardan büyük egondan dolayı savunma yap(a)mayacak bir kadro kurdun. Üstelik savunma yapamıyoruz diye bizimle alay ediyorsun koç. Sen değil miydin ki Feneri şöyle yeniyoruz böyle yeniyoruz diye hava atan? Galatasarayın olduğu yerde başka takım favori olmaz diyen adam başarısızlığına kılıf bulmak için bütçe edebiyatına giriyor. Galatasaray tarihinde bu akşam yaptığın açıklama kadar beni üzen az şey olmuştur. Eğer kendini ve Galatasarayı seviyorsan yol yakınken istifa koç! Ben aslanlar gibi mücadele edip 4 milyonluk bütçeyle de o takımı salonda desteklerim, yerine Mahmudi gelse de desteklerim Kandemir gelse de desteklerim. Taraftar olarak tek talebim mücadele,emek,ter... Gerisi laf-ı güzaf.

dolandırılmış aldatılmış gibi hissediyorum kendimi.
İSTİFA

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnşallah konu kilitlenmez diyorum. Ergin Ataman hatalarından ders almadın kibrine yenik düştün ve bir süreç sonunda bahanesi olmayan bir başarısızlık sergiledin. Bugün ki maç sonu açıklamaların ise tam bir rezaletti. Burası Galatasaray burada başarısızlığa tahammül asla olamaz! Kazandırdıkların için teşekkürler artık ayrılık zamanı.

Bir yanda fark 10 sayıya düştüğünde mola alıp takımını şöyle bir silken rakip takım koçu, bir yanda 27-9 seri yiyip mola almayan koçumuz. Ergin Ataman ne yazık ki bu seneye hazır değil ve belki de koca bir sezonu çöpe attı. Her şey için teşekkürler hocam ama olay tatsız bir hal almadan dostça ayrılalım

Panathinaikos, 3 sene önce anlaştığı, Obradovic dönemi sonrası karanlık dönemi kendilerine en iyi şekilde geçiren Pedoulakis'i, sırf Olympiacos deplasmanında takım karakter koymadı ve 25 sayı farkla mağlup oldu diye yaka paça kulüpten kovdu. Barcelona iyi ya da kötü de desek, kendilerine 9 yıl boyunca % 75 galibiyet yüzdesiyle oynatan, genç yaşında kulübe Euroleague şampiyonluğu kazandıran Xavi Pascual'in görevine, geçen yılın Euroleague 3.'süne yenildiği için son verdi.

Ben bugüne kadar koçun bizzat kendi kurduğu takımının gösterdiği performans nedeniyle dahi gönderilmesinden yana değildim. Çünkü hep bir şeyler için çabaladığını ve gerekirse arka planda kavga ede ede toparlayacağına inanıyordum. Ama bugün maçtan sonra yaptığı açıklamalar en azından benim gözümde koçun kredisini bitirdi. Galatasaray en kötü zamanında da olsa, yokları da oynasa, hiçbir çalışanının bir maçtan önce kafasında kağıda o maça mağlup yazması, reaksiyon göstermemesi ve gelecek için hiçbir umut ışığı verememesi kabul edilemez. 15 yıldır Euroleague'de takım yöneten bir adamın çıkıp ''savunmamızın bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum'' demesinin bir özrü olamaz. Demek ki koç kafasında Galatasaray'ı da bitirmiş, basketbolu da. Resmen tükenmişlik sendromuna girmiş. Ben açıkcası bu yılı artık kayıp yazıyorum. Çünkü öyle ya da böyle elimizde çok karmaşık, ne idüğü belirsiz ve kafa olarak 1 ayda bitirilmiş bir oyuncu grubu var. Ben 1 yıl Galatasaray kötü oynamasına tahammül ederim ama 1 yıl Galatasaray başıboş, hedefsiz, çabasız yönetilmesine göz yumamam! Ben daha önce de Galatasaray'ın kendinden çok iyi veyahut daha kötü takımlardan fark yediğini gördüm ama ben hayatımda bu kadar ruhsuz top oynayan bir Galatasaray izlemedim.

Gerçek Galatasaraylı'nın yapması gereken iş, takımın ve kendisinin kötü gidişatını görüp sezon ortasında 15 oyuncu gönderemeyeceğimizi de idrak edip kendi iş akdine son vermektir. Çok güzel başladığımız işi günahıyla sevabıyla bitirelim. Bu taraftar arenasında 100'leri göstermeye taş çatlasın 2 maç daha dayanır dayanmaz. Ondan sonra da bugün belli belirsiz yuhalanan Pleiss'ın, Diebler'ın, Schilb'in okları hocaya döner. Bugünkü sahadaki rezillik sahada kalsın, 2. bir Fatih Terim olayı yaşatılmasın.

Zamanında çok güzel şeyler yaşadık ama böylesi bir fiyaskoyu affetmek namümkün. Çarçur edilen paralar, kötü koçluk, inançsızlık, hiçbir şeye benzemeyen oyun ve bugün maçtan sonra ki açıklamalar. Bence de artık güzel bir şekilde yolları ayırmanın zamanı geldi. Ergin Ataman'ın istifasını en yakın zamanda bekliyor ve istiyoruz.

Ünal Aysal olsaydı havadan ekstra bütçe isteyecektin, sonra yönetim düzenli ödemiyor olacaktı :)

Halil Üner'i, Mahmuti'yi izleyeme razıyım, onlar bütçeden değil organizasyondan bahsederler en azından hatta Ufuk Sarıca.

İşine saygı duymayanın Galatasaray'da işi yoktur. Hafta sonu maça çıkarılmaması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...