Daha fazla işler çirkinleşmeden.... Buraya kadar hoca!
Bunu biryere asabilir miyiz?9-10 milyon dolar harcayarak kurduğun takım sahada bekleneni veremiyor ve sen de dersine hiç çalışmamışsın, yapman gereken küfür bile etmeden sadece seni eleştiren insanları sağda solda blocklamak değil, özeleştiri yapıp,istediğim takımı kurdurdum ama yapamadım,yapabilecek gibi de görünmüyorum, koptum, kulübün de önünü açmak için istifa ediyorum demek başka da bişey değil..
Twitterda sağda solda saçma sapan yorumlar görüyorum.kimileri yazmış sen bize eurocup'ı kazandırdın senin bizde kredin sonsuz euroleague'de sıfır çeksen bile senin kredin bitmez filan diye..Arkadaşlar sporda dün diye bişey yok, Ergin Ataman da dün de kaldığı için şu anda başarısız, dün çok başarılı olduğu günler oldu ama artık dün işte,geçti gitti dünde kaldı..ve Ergin atamanın en büyük sorunu zaten büyük olan egosunu başarılar sonucu hiç ama hiç kontrol edememesi ve tepetaklak aşağıya yuvarlanması..Birisi yazmış senin bir sezonu harcama hakkın var diye, kimsenin böyle bir hakkı kredisi yok. Ergin Atamanın da Fatih Terimin de yok..Çünkü sporda dün diye bişey yok.Dünde kalan insan başarısız olmaya mahkumdur.
9-10 milyon dolar harcayarak kurduğun takım sahada bekleneni veremiyor ve sen de dersine hiç çalışmamışsın, yapman gereken küfür bile etmeden sadece seni eleştiren insanları sağda solda blocklamak değil, özeleştiri yapıp,istediğim takımı kurdurdum ama yapamadım,yapabilecek gibi de görünmüyorum, koptum, kulübün de önünü açmak için istifa ediyorum demek başka da bişey değil..
Twitterda sağda solda saçma sapan yorumlar görüyorum.kimileri yazmış sen bize eurocup'ı kazandırdın senin bizde kredin sonsuz euroleague'de sıfır çeksen bile senin kredin bitmez filan diye..Arkadaşlar sporda dün diye bişey yok, Ergin Ataman da dün de kaldığı için şu anda başarısız, dün çok başarılı olduğu günler oldu ama artık dün işte,geçti gitti dünde kaldı..ve Ergin atamanın en büyük sorunu zaten büyük olan egosunu başarılar sonucu hiç ama hiç kontrol edememesi ve tepetaklak aşağıya yuvarlanması..Birisi yazmış senin bir sezonu harcama hakkın var diye, kimsenin böyle bir hakkı kredisi yok. Ergin Atamanın da Fatih Terimin de yok..Çünkü sporda dün diye bişey yok.Dünde kalan insan başarısız olmaya mahkumdur.
İstifa etse yerine savunmaya önem veren bir koç alınacak 3 yeni oyuncu ile takım toparlar buna eminim.
Estağfurullah..düşüncelerimi yazdım.Bunu biryere asabilir miyiz?