Ermal Kuqo

Yani Alalım diye birde paramı kazandık üstüne abicim yada 500 bin tl lik bedava reklammı alındı. Ben hiç hatırlayamadım Eren'cim ya.

Yok abi para kazanmak değil. Normalde Efes bizim salonda reklam vermek için 325 bin dolar ödemesi gerekiyorken.Bu miktara tekabbül eden reklam için para alınmadı Efes'ten o dönemde.Dolayısı ile bonservise okadar ödemiş gibi olduk.

Ermal bize geldiğinde sözleşmesi yoktu abi fellik fellik kulüp arıyordu kendisine.

Efesle sağlık kontrolünü gördükten sonra kendisi hakkında düşüncelerim 180 derece değişti.

Evet iyi şeyler yaşattı ama Emre Belözoğlu da efsane kadroda vardı ve mutlaka katkısı olmuştur. Bu saatten sonra farkı yoktur Ermalin gözümde.

hayatta paradan daha önemli şeyler vardır. Bunu ancak kariyerinin sonunda anlayacak Ermal. Birgün gelecek keşke diyecek ama artık çok geç. Herkes için hayırlı olsun. Umarım parayı seçtiğin için pişman olmazsın.

GS'lı Ermal olarak basket hayatının sonrasındada çok rahat iş bulur, bu kulüp bünyesinde görevler alır dahada büyürdü.Ancak basket şubesini kapaması artık sadece bir süreç meselesi olan bir kuruluşta artık kontratı bitince biracı olur yeni çıkan her partinin tadına bakar onay verir başka iş düşmez ona. Gerzeklik etti başka bir şey değil.

hırsıyla azmiyle savaşçılığıyla bize bu sene çok şey kattı bunlar için ermale çok teşekkür ediyorum fakat ermali ben iyi bir galatasaraylı bilirdim galatasarayı terketmesini yadırgadım .

hırsıyla azmiyle savaşçılığıyla bize bu sene çok şey kattı bunlar için ermale çok teşekkür ediyorum fakat ermali ben iyi bir galatasaraylı bilirdim galatasarayı terketmesini yadırgadım .

Değil zaten. Fenerbahçeli diye biliyorum, hatta geldiğinde "tek kusuru Fenerli olması" gibi muhabbetler dönmüştü sanırım...

Ermal'den ben de bir açıklama bekliyorum.

1 sene içinde yaşadığı bu kadar güzel anı için, en azından bunu bize borçlu diye düşünüyorum. "Neden gitti, hani bu taraftarı seviyordu?" gibi konuları kendi açısından bize anlatırsa onu daha iyi anlayabiliriz belki.

Aksi halde bizle oynadığında alkışlanmaz, aksine tepki görür.

Ermal Fenerli idi diye biliyorduk. Ama aslanlar gibi oynadı bizde. o takımlı bu takımlı diye ayırmamak lazım. Üstüne düşeni yapmıştır. Kararına saygı duymalıyız. Para için de gitmiş olabilir. Euroleague garantisi olduğu için de gitmiş olabilir. Takımdaki yeni planlamada belki de kendine yer yoktu. Yani "giden atın başı tutulmaz" ben şahsım adına konuşayım. ben Ermal'i alkışlayacağım bizim maçlarda. Yolu açık olsun. Çok fazla ihtiyaç olsaydı Ermal'e zaten takımda tutardık. Ersan İlyasova'larla bomba transferlerle donatılacağı beklenen takımda Ermal'i yönetim istese takımda tutardı her ne pahasına olursa olsun.