Ermal Kuqo

Keşke karşıma çıkıp küfretseydi, bu kadar üzülmezdim. Resmen para için gittim, para çekici geldi diyor. Seni küllerinden tekrar yaratan Galatasaray'a vefan bu muydu Ermal ?

Yaptıklarıyla tribüne oynamış demek ki; ben profesyonelim, parama bakarım diyen adamlar takımda görmek istediğim en son adamlar. Final serisinde Abdi İpekçi'de Ukic topu bizim yarı sahamıza getirirken ayağa kalkıp ellerini bizim gibi iki yana sallayan, ıslıklayan Evren kalsın Ermal kalacağına. Benim için önemli değil.

Yolu açık olsun Ermal'in, bi daha da yolumuz kesişmez umarım.
 
Ben açıklamalarına sonuna kadar katılıyorum..Yuvası olabilir Efes..Kim ne derse desin Efes'in yeri herkes de ayrıdır ve Ermal'in de böyle düşünmesi gayet normal..

Ama şunu söylemek lazım,kendini gösterip asıl Gs'nin ihtiyacı olduğu dönemde gitmesi ayıptır..Efes daha az verseydi o zaman yuvam orası gidiyorum ben diyecek miydi? Veya Efes EL'e gidemese,sağlam transferler yapmasa yuvam diyip gidecek miydi?

O yüzden açıklamaları doğru ama bu açıklamalar ona uymuyo,yaptığı iki yüzlülük maalesef..

Sonuçta kendi kaybetti..Tekrar söylüyorum,biz zaten o bölgeye çok iyi birini alacaktık ve o süre kaybedecekti..Bizim için değişen birşey olmadığı gibi daha da kaliteli takımımız olacak..Kim ne derse desin yerli piyasasında Ender de Cevher de çok değerli oyunculardır..Furkan da büyük ihtimal alınacak..Gönlüm zor..Oraya sağlam bi uzunla gayet etkili oluruz..

Ama Ermal bundan bi kaç sene sonra hatırlanmayacak..Ermal vardı iyi oyuncuydu denecek en fazla..Ama Gaines,Andric,Shumpert,Haluk,Tutku,D-Was,Jasaitis gibi hatırlanmayacak..O yüzden Ermal büyük sporcu olarak hatırlanmayı değil,parayı tercih etti..

Profesyonel oyuncular hepsi kabul..Parayı düşünmelerine de tamam..Ama daha çok alacağım diye daha küçük bi sporcu olmayı kabul eden insanları benim mantığım kabul etmiyor..Bunun aynısını Hido'da yaptı,sonucu ortada..
Bugüne kadar kim bu tercihte bulunduysa onun için de iyi olmadı Ermal için de olmayacak..

O yüzden kimse üzülmesin,az önce de belirttiğim gibi para önemlidir ama efsane olmak daha önemlidir..Efsane olmayı değil, parayı tercih edenlerin de bizim kulübümüzde yeri yoktur..

Herkes içini ferah tutsun,ne Hakan Üstünberk ne de Oktay hoca bizleri ve bu kulübü hiç mahcup etmedi..Güzel transferlerle başladık,daha da iyilerini getireceklerinden şüphem yok..
 
Bizi kullandı diyenlere kızmaya kimsenin hakkı yok tamam bizde ondan faydalandık ama Ermal ne niyetle Galatasaray'a geldiğini çok net anlatmış, ha ben çok sevdim kendisini o ayrı.
 
Ermal Kuqo: G.Saray’da yeniden doğmam gerekiyordu. Bunu başardım ve şimdi daha güçlü bir şekilde Efes’teyim.


peeh biz de başka düşünceler içindeydik, iyi niyetle düşünüp aslında teknik heyet pek istekli değildir ondan ayrılmıştır diyoruz, orada 5-6 dakika süre alıp benchte eriyince bir gram üzülmeyeceğim ki muhtemelen öyle olacak, Abdi İpekçi'ye gelince de bilmiyorum ne ruh durumunda olurum, kesinlikle protesto filan etmem ama alkışlarmıyım emin değilim, yazık...

Ermal Kuqo: G.Saray benim gibi 2 senedir kötü oynayan bir basketbolcuyu takımına aldı, bir risk aldı.

Peki sen bu riski alan takım için kararı teknik heyete bırakma vefasını gösteremez miydin? kesinlikle büyük kayıp değil çok büyük hedefler koyan bir takım için, ama bu şekilde ayrılması üzücü.
 
Ya milleti kendi görüşünüzle yargılamayın..Ermal Galatasaray formasını giydiği sürece elinden geleni fazlasıyla yapıp max katkıyı verdi mi verdi..Ayrılmak istedi ayrıldı diye adamı vatan haini ilan etmenin lüzumu yok..Şu düşünceye Türk taraftarlar olarak yenemedik bi türlü

Ermala gelirsek 15 binden boş tribünlere oynayacak artık yapacak bişey yok
 
Emre Belözoğlundan ne farkı vardır, biri bana bunu anlatsın?
 
Ermal Kuqo: Efes Pilsen’in benimle ilgilendiğini, menajerime kontratımın durumunu sorduğunu Banvit serisi oynanırken öğrendim.
 
Efes Pilsen de iyice ahlak yoksunu bir takım oldu. Sezonun en kritik maçlarından önce teklif mi yapılır ulan, 15 gün daha bekleyemediniz mi. Nasıl korktularsa yeni nesil Yenilmez Armada'dan, her yere saldırmaya başladılar. Ama tabii korkunun ecele ne faydası var :)
 
Başlıktaki "Her şey için teşekkürler" kısmı olmamış. Kime göre, neye göre?

Ermal bile Efes'e daha güçlü dönmek için Galatasaray'ı kullandım demiş, ne teşekküründen bahsediyoruz?
 
Bilmem kaç yıl sonra final oynamamızda çok fazla emeği var tıpkı arkadaşları gibi yapmayın bi teşekkürü çok görmeyelim bize yakışan budur.

Kişisel fikrim çok kızgınım ama olayları birbirine karıştırmamak lazım başlığı ben değiştirdim başlığı, hatta ufak bi oynama daha yapacağım.
 
Ermal bey bizde profesyoneliz bugün severiz, yarın küfrederiz hiç belli olmaz! Efesinde başarılar sana yolumuza çıkmadığın sürece
 
Yiğidi öldür hakkını yeme diye de bi söz vardır.O yüzden katkıları için teşekkür eder Efes'le mutluluklar,bi yastıkta kocayın.
 
Gidip gitmemesinden çok nasıl gittiği önemli benim için

Adam final serisi biter bitmez gitti Efes'e o kadar kısa sürede görüşmediler ya Banvit maçlarında başlamış ilgi demek ki görüşmelerde bunu yaparken profesyonel değilde parayı düşününce mi pfofesyonel oldu.

Ayrıca kime mesaj veriyor anlamış değilim Efes'in kaç kişilik kitlesi var ne gerek var o açıklamalara onuda anlamış değilim.
 
Vay be adam yuvasına gitmiş.GS ye gelip burayı yuvası görmüyorsa gitsin zaten kendi yuvasına gitsin.Gereği yok böyle düşünen oyuncunun.4.-5. adam olsun,sıra gelirse oynar orda.
 

Üst