Ben açıklamalarına sonuna kadar katılıyorum..Yuvası olabilir Efes..Kim ne derse desin Efes'in yeri herkes de ayrıdır ve Ermal'in de böyle düşünmesi gayet normal..
Ama şunu söylemek lazım,kendini gösterip asıl Gs'nin ihtiyacı olduğu dönemde gitmesi ayıptır..Efes daha az verseydi o zaman yuvam orası gidiyorum ben diyecek miydi? Veya Efes EL'e gidemese,sağlam transferler yapmasa yuvam diyip gidecek miydi?
O yüzden açıklamaları doğru ama bu açıklamalar ona uymuyo,yaptığı iki yüzlülük maalesef..
Sonuçta kendi kaybetti..Tekrar söylüyorum,biz zaten o bölgeye çok iyi birini alacaktık ve o süre kaybedecekti..Bizim için değişen birşey olmadığı gibi daha da kaliteli takımımız olacak..Kim ne derse desin yerli piyasasında Ender de Cevher de çok değerli oyunculardır..Furkan da büyük ihtimal alınacak..Gönlüm zor..Oraya sağlam bi uzunla gayet etkili oluruz..
Ama Ermal bundan bi kaç sene sonra hatırlanmayacak..Ermal vardı iyi oyuncuydu denecek en fazla..Ama Gaines,Andric,Shumpert,Haluk,Tutku,D-Was,Jasaitis gibi hatırlanmayacak..O yüzden Ermal büyük sporcu olarak hatırlanmayı değil,parayı tercih etti..
Profesyonel oyuncular hepsi kabul..Parayı düşünmelerine de tamam..Ama daha çok alacağım diye daha küçük bi sporcu olmayı kabul eden insanları benim mantığım kabul etmiyor..Bunun aynısını Hido'da yaptı,sonucu ortada..
Bugüne kadar kim bu tercihte bulunduysa onun için de iyi olmadı Ermal için de olmayacak..
O yüzden kimse üzülmesin,az önce de belirttiğim gibi para önemlidir ama efsane olmak daha önemlidir..Efsane olmayı değil, parayı tercih edenlerin de bizim kulübümüzde yeri yoktur..
Herkes içini ferah tutsun,ne Hakan Üstünberk ne de Oktay hoca bizleri ve bu kulübü hiç mahcup etmedi..Güzel transferlerle başladık,daha da iyilerini getireceklerinden şüphem yok..