Erman Kunter

Yalnız hakikaten basında büyük bir desteği varmış Erman Kunter. Hala ve hala kimse eleştirmiyor. Bugün İhsan Bayülken, ntvspor da aynen şöyle dedi "Galatasaray çok çok potansiyelli bir takım, 2-3 galibiyet alsa üstlere çıkacak bir anda".

Ne futbolda, ne basketbolda veya herhangi bir spor dalında böyle bir basın gücüne sahip olan bir spor adamı daha görülmemiştir muhtemelen.

Ben yazacaktım arkadaşta yazmış İhsan Bayülken Gs takımı potansiyelinden bahsetti. İnanılmaz :)

Hoca Ege'nin önünü kapatmamak için oyuncu almayacağız derken kendi de inanmıyor da neyse :)

Evet Galatasaray takımı potansiyelli olabilir ama başındaki koçta zerre kadar potansiyel yok. Şu kadro eksik olan 5 numara transferi ile ligde Ufuk Sarıca, Filipowski gibi başka bi koçun elinde olsa en az 2 basamak yukarda olacağını düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başarısız olabilirsin, insanlık hali. Ancak bunu kabullenip bırakıp gitmeyi bilmen gerekir. Ülkemizde istifa diye bir kavram yok maalesef.

Kazanırız eleştirilir kaybederiz eşleştiririz anlaşılır bir durum değil biri çok top kaybı yaptık diyor 8 tane yapmışız bumu çok dar kadroda 2 tane adam sakatlanıyor kimse onu göz önüne almıyor.Var bir gariplik daha nasıl oynamalıydık ki ! hala anlamadığınız şubatta kadar para sıkıntısı yüzünden bu kadro devam edecek.Erman Kunter kaliteli bir koçtur beyler çoğunuzun yaşından fazla bu sporun içinde ama talihsizliği bu kadar bütçeyle bir takım yaratması ve hala bu takımla devam etmesi son 2 senede kaçpara harcadık ligde kaçıncı olduk evet euro cupı aldık euroleugede ne yaptığımızı unutmayın

Bana ne ben herhangi bi koçun fanatiği değilim. Bu adam şimdiden binlerce kişiyi basketbola küstürdü ve henüz senenin başlarındayız. İleriyi umarım hesap ediyordur yönetim diyicem de cümlelerim fıkradan daha komik oluyor bu yöneticilerle.

Erman Kunter bütçeyi biliyordu da gelmeseydi bütçeye göre takım kursaydı o zaman playoffa bile kalamayacaz Erman Kunter gitmedikten sonra suç tabiki yine de vizyonsuz yönetimin hiçbir olumsuzlığa müdahale edemiyorlar

Birisi eğer, Erman Kunter'in, bu sezon başından beri olan koç performansını başarılı bulduğunu söylüyorsa, ya basketboldan zerre kadar anlamıyordur ya da bir sebepten Galatasaray'ın değil, Erman Kunter'in menfaatlerini önemsiyordur.

Birisi eğer, Erman Kunter'in, bu sezon başından beri olan koç performansını başarılı bulduğunu söylüyorsa, ya basketboldan zerre kadar anlamıyordur ya da bir sebepten Galatasaray'ın değil, Erman Kunter'in menfaatlerini önemsiyordur.
zerre anlamam basketboldan ermanıda Galatasaray'dan çok severim ne olucak şimdi.

Kazanırız eleştirilir kaybederiz eşleştiririz anlaşılır bir durum değil biri çok top kaybı yaptık diyor 8 tane yapmışız bumu çok dar kadroda 2 tane adam sakatlanıyor kimse onu göz önüne almıyor.Var bir gariplik daha nasıl oynamalıydık ki ! hala anlamadığınız şubatta kadar para sıkıntısı yüzünden bu kadro devam edecek.Erman Kunter kaliteli bir koçtur beyler çoğunuzun yaşından fazla bu sporun içinde ama talihsizliği bu kadar bütçeyle bir takım yaratması ve hala bu takımla devam etmesi son 2 senede kaçpara harcadık ligde kaçıncı olduk evet euro cupı aldık euroleugede ne yaptığımızı unutmayın

Erman Kunter için, kaliteli insan ya da sporcu diyebilirsiniz. Birşey demem. Zamanında çok iyi bir sporcuydu. Hatta zamanının en iyisiydi. Ama kaliteli bir koçtu, bütçesi azdı falan bunlar gereksiz zorlamalar. Buradan basket çıkmaz. Zorlamayın.
Şu bir gerçek ki adam sıradan bir koçtu, sıradan bir kariyeri vardı ve sıradan bir koç olmaya devam edecek.
Forum üyelerine, basketbol liginden (hatta liglerinden) hangi koçu takımın başında görmek istersiniz diye sorsam, oluşacak listede Erman Kunter ilk 10'a bile giremez.
Hatta Erman Kunter bir koç olarak, liseli olmasa, kimsenin aklına dahi gelmez.
Zaten bizim sorunumuz da odur. Pilav yenilecek adamla iş yapacak adamı karıştırmak. Sonuç boş bir başkan, işbilmez yöneticiler (Cengiz Özyalçın vb. hariç), sıradan koç veya antrenörler.

Son düzenleme:
Eğer bu akşam yenilseydik burası yıkılırdı eleştiriden kazanınca tık yok!!!!

Maçtan bile haberimiz yoktur belkide ayrıca Doğuştan kaç sayı fark yediğini hatırlamıyorken ve ultraslan tepki göstermezken sana güzel başarılar yaşatmış kişilere değer verilmezken Erman Kunter ağzıyla kuş tutsa umrumda olmaz şahsım adına onun için tez zamanda gitmesi dileğiyle.
Ayrıca bir hafta tivibu bir hafta beinsport ta maç mı yayınlanır

Eğer bu akşam yenilseydik burası yıkılırdı eleştiriden kazanınca tık yok!!!!
Takım kazandığı zaman hocaya övgünüzü yapmak istiyorsanız buraya yazabilirsiniz ancak eleştiren arkadaşlara yendiğimiz zaman kışkırtıcı mesaj atmak bence gereksiz. O zaman yenildiğimiz zamanda eleştirenler hani hocayı övenler der. Bu sefer forumda gereksiz bir kutuplaşmaya gidilir. Herkes fikrini yazabilir, karşıt fikirlerle tartışabilir ancak böyle mesajlar bana göre forumu gereksiz geren mesajlardır.

Takım kazandığı zaman hocaya övgünüzü yapmak istiyorsanız buraya yazabilirsiniz ancak eleştiren arkadaşlara yendiğimiz zaman kışkırtıcı mesaj atmak bence gereksiz. O zaman yenildiğimiz zamanda eleştirenler hani hocayı övenler der. Bu sefer forumda gereksiz bir kutuplaşmaya gidilir. Herkes fikrini yazabilir, karşıt fikirlerle tartışabilir ancak böyle mesajlar bana göre forumu gereksiz geren mesajlardır.
Ben kimseyi kışkırtmak için yazmadım yazmamda 2007 yılından beri bu forumun üyesiyim tanıyan bilir beni kötü oynarız eleştirilir maç kaybedilir eleştirilir dar kadro ile iyi oynayarak 3 maç kazandık yine eleştirilir.o zaman burda bir ard niyet var 4-5 yıl önce adı fransa milli takımı ile anılan bir Hocaya bu kadar da rezil edilmemeli.

Eskisehir maci sonrasi bi mac daha kaybetse kesin gidiyodu. Bu dogrumu bilmiyom ama bi mac saha kaybedersen gidersin diye kendisinede soylenmis diye duydum. Bicak kemiye dayaninca cekmeceyi yendi bayernde iyi oynadi vakit kazandi trabzondan 100 yedi yine gonderelimmi tartismalari basladi ama bianda giresun italya usak sirp galibiyetleri sonrasi koltugu saglamda. Şuan gonderilmesi icin talepte yok gonderme istegide.

Eskisehir maci sonrasi bi mac daha kaybetse kesin gidiyodu. Bu dogrumu bilmiyom ama bi mac saha kaybedersen gidersin diye kendisinede soylenmis diye duydum. Bicak kemiye dayaninca cekmeceyi yendi bayernde iyi oynadi vakit kazandi trabzondan 100 yedi yine gonderelimmi tartismalari basladi ama bianda giresun italya usak sirp galibiyetleri sonrasi koltugu saglamda. Şuan gonderilmesi icin talepte yok gonderme istegide.
sezon başından beri gönderilicek haberleri tamamen asılsız.Bu haberlerin yalan olduğunu baştan beri söylüyorum,hocaya verilen bir kredi de yok bu takımı sezon sonuna kadar idare et hedef seneye sağlam bir takım kurmak

Eğer öyleyse sağlam kandırmışlar yine bizleri. En son tarihin en büyük sponsoru vardı... Yalan parayla değil ya salla gitsin...