Malum taraftar grubuna talimat gitmedi mi hala istifa tezahüratları için ???
sinan erdemdekini izledimAntremanlarda oyuncular terlemiyormus. Rezaleti siz dusunun.
Erman Kunter uçmuş anlaşılan.. sürekli çelişkili açıklamalar yapıyor, yarın bir mağlubiyet sonrası tekrar 5 numara alacağız diyebilir. Tek kelimeyle rezalet.. ama hala koltukta kalmasından ya da yolların ayrılmamış olmasından daha büyük rezalet değil. El birliğiyle şubenin içine ettiler, tebrik ediyorum.Kulüp televizyonuna skandal ötesi açıklamalar yapmış. İnsan haberi okuyunca beyninden vurulur. Ege Arar'ın önünü kapatmamak için 5 numara oyuncu düşünmüyormuş. Göz göre göre yalanlar anlatıp bizi küme düşürmeye çalışıyorlar. Biz senin önünü KAPATACAĞIZ Erman Kunter biz senin önünü KAPATACAĞIZ !!!
Doruk kardeşim gençliğinin verdiği heyecanla yazıyorsun Egeye kim neden küfür etsin aksine alkışlanıyor bile bütün takım yuhalanırken sen istediğin kadar bağır ne can gider ne erman nede tudor bu sezon sonuna kadar örnek ultra aslan son maçta ne tepki verdi bana sen söyle kulübün kanalında çıkıp kulübe mi ateş edecek sen demiştin galiba spartando yazdı koç ile görüşüyorlar diye karadağlı ben baktım göremedim ben sana açıkça söylüyorum olaylar bundan ibaret sen eyüp kalemşörüne bakmaNe olursa olsun yaşanan rezaleti haklı çıkaramaz. Her zaman söylediğim bir şey var. Bugün yayında diyor ki biz yarın Tofaş'ı sahiden yenebiliriz neden olmasın arkadaşlar diyor Bunu söyleyen insan paramız yok bana oyuncu almıyorlar diyecekti birde üstüne Ege Arar'a güveniyorum diyor. Çocuğu da ateşe attı zaten ağır şekilde küfür günah ediyorlar şimdi o da yandı daha da... Galatasaray'ın antrenörü çıkmış Tofaş'ı yenebiliriz diyor ya bakar mısınız? Ayrıca şunu da ekleyeyim bugün Türkiye basketbol liginde taş çatlasın 3 takım hariç tüm takımların ödemelerinde sorun vardır bize mahsus konu değildir. Bunlar bahaneden başka şey değildir. Can Topsakal'da gidecek yancısı çakma duayen Kunter'de. Bu takımı düşürmeyeceğiz.
Edit: Hamza Hamzaoğlu 3 kupa verdi sonra yönetime siper olmaya kalktı Umut golcülerin kralı dedi kendi kısa zaman sonra ilerledi. Ergin Ataman döneminde söylediğimiz gibi BURASI GALATASARAY !
Doruk kardeşim gençliğinin verdiği heyecanla yazıyorsun Egeye kim neden küfür etsin aksine alkışlanıyor bile bütün takım yuhalanırken sen istediğin kadar bağır ne can gider ne erman nede tudor bu sezon sonuna kadar örnek ultra aslan son maçta ne tepki verdi bana sen söyle kulübün kanalında çıkıp kulübe mi ateş edecek sen demiştin galiba spartando yazdı koç ile görüşüyorlar diye karadağlı ben baktım göremedim ben sana açıkça söylüyorum olaylar bundan ibaret sen eyüp kalemşörüne bakma
tabiki durum içler acısı bunda hem fikiriz eyübü şu anki konumuna getiren 3-5 kişiden biri benim ben eleştirilere kızmıyorum bende eleştiriyorum,benim kızgınlığım olmayan bir haberi yapması şuan bir süreç ve imkanlar anca kunter e yetiyor hepsi öAğabey kesinlikle haklısın ben 26 yaşındayım gençliğin etkisinin olmaması mümkün değil elbette fakat özellikle sosyal medyayı takip ediyor musun? Ege Arar doğal olarak müthiş bir performans ortaya koyamıyor. Giresun maçı baz alınamaz ayrıca da. Önümüzde Tofaş, BJK, Banvit ve Anadolu Efes maçları var ligde, bu maçlarda Ege kötü oynasa kaybetsek gençtir deyip geçiştirecek miyiz? Ve de koç haberleriyle alakalı sana saygısızlık olmasın diye tek tek Sportando, Eurohoops gibi sitelerin takımımızla alakalı koç arayışı haberlerini buraya koymayacağım. Daha önce söylediğim gibi asla tek bir kişiden hareket etmedim. Gelelim Eyüp Yıldız'a... Sizin belli ki eski bir münasebetiniz var Eyüp ağabeyle ve de sen onun doğru haber paylaşmadığını söylüyorsun. Doğrudur, yanlıştır senin görüşün saygılıyım fakat şunda hemfikir olacağımızı düşünüyorum rahmetli Alparslan Dikmen'in dediği gibi "Galatasaray'ın yararına olacak bir taşı yerinden kaldırıp iki metre öteye koyana bile büyük saygı duyarım." ben de takımımızın içinde bulunduğu bu durumdan kurtulması için çaba gösteren mücadele eden Eyüp Yıldız'a saygı duyuyorum. İsmail Şenol, Kaan Kural, Can İşbakan hatta bizim Tufan Ersöz ??? Nerede bunlar bu dönemde??? Hepsine yazdım tek bir bilgi vermediler. Kaan Kural bugün ligi değerlendiren video paylaştı Galatasaray kelimesi ağzından çıkmıyor bile. Onların da Galatasaray'ın bu durumu hoşlarına gidiyor. Erman Kunter'i parlatarak bizi uçuruma sürüklüyorlar. Ben 10 yıldır salondayım. İyi günde kötü günde her zaman gittim. Bireysel olarak mücadeleme devam edeceğim...