Erman Kunter

bu arada merak ettigm için soruyorm erman kunter gs li deilmi fb falanda oynamista o yüzden sordum

1905' Alıntı:
bu arada merak ettigm için soruyorm erman kunter gs li deilmi fb falanda oynamista o yüzden sordum
Halil Üner de ben Galatasaraylıyım diyordu ona bakarsak. :) :) Hangi takımı tuttuğunun fazla önemi yok bence.Takımdaki her oyuncu Galatasaray ruhuyla mücadele edecektir.

koch' Alıntı:
1905' Alıntı:
Halil Üner de ben Galatasaraylıyım diyordu ona bakarsak. :) :) Hangi takımı tuttuğunun fazla önemi yok bence.Takımdaki her oyuncu Galatasaray ruhuyla mücadele edecektir.
tabii öle de gerçek gs li olursa daha iyi olur

ya bir haber vr mi atildi mi imza erman kunterle galatasarayımız baskette ilk adımı atsın böylece dixon da kalsın arda da alındı galiba hersey guzel gider isalah ve fenerliler ancak bakar arkamızdan.

volverin' Alıntı:
ya bir haber vr mi atildi mi imza erman kunterle galatasarayımız baskette ilk adımı atsın böylece dixon da kalsın arda da alındı galiba hersey guzel gider isalah ve fenerliler ancak bakar arkamızdan.

fenerliler malı tonla götürdü anca biz onların arkasından bakarız tek güvenimiz erman hocaya oda bir türlü gelmek bilmiyor hayırlısı

Ülker'le sponsorluk anlaşması pazartesi günü imzalanacakmış bana göre onun sonuçlanmasını bekliyolar.O sonuçlanınca da herşey daha bi net ortaya çıkar.

Fenerbahçe malı götürsün ülkeri resmen satın alır gibi davransın,bir çok oyuncusunu alsın, euroleauge hakkını alsın, medyada 1. sırayı alsın...ama bizimkiler uyusun...olacak iş değil bu...

Fener nasıl bir anlaşma yaptı kardeşim bir türlü aklım hayalim almıyor yani sırf yukarıda saydığım nedenlerden euroleauge bakarsak ülkerin kendi hakkını fenere vermesi durumu çok düşündürücü olsa gerek.Çünkü ülker gibi spora sadece çıkar yani para için hizmet yapan bir kurum durduk yere eğer euroleauge katılma parasından tutunda yayın geliri gibi bir çok şeyi fenere veriyorsa oturup düşünmek lazım nedeni nedir, anlaşmanın içeriği nedir diye...ama maşallah ne bir açıklama var ne birşey...Tamam aziz yıldırım devletin adamı belli bu ama ülkeri yani şu an ki iktidara bu kadar yakın olan kurumu bu kadar mı rahat idare edebiliyor vallahi bana sanki bütün bu işleri tek bir telefonda yaptı gibi geliyor...

Ama bizim yönetimimiz kendi teknik kadromuzun bağımsız çalışması konusunda bile tutarsız olacak iş değil...2 milyon dolar basketbol bütcesi nedir birader dalga mı geçiyosun sen ALİ DOĞAN??? aslan payı hani cimbomundu??? bir tarafa en azından 15-20 milyon euroluk yardim yap bir tarafa 2 milyon dolar sonra dalga geçer gibi aslan payı cimbomun de...bravo canaydın bravo yönetim uyuyun bakalım...