Erman Kunter

kötümser konuşmak we takımımı küçük görmek istemiorum ama hüseyinin bize gelmesi çok zor.mükemmel bir sezon geçirdi.fransa haricinde ispanya we italyadan teklifler alıyomuş.bu teklifleri değerlendiricekmiş.bu durumda türkiyeye dönmesi çok zor gözüküo.gerçekleşme olasılığı daha yüksek olan oyuncular hakkında tartışsak bana göre daha ii olur.ama bizde haklıyız takım hakkında hiç bi resmi açıklama yapılmıyo,resmi sitemizde hiç bilgi werilmio bunun sonucunda da kendi kendimize oyuncular bulup onun doğrultusunda tartışıyoruz.umarım bizimde aklımızdan geçen isimleri birer birer takımımıza kazandırırız

ugurcan' Alıntı:
kötümser konuşmak we takımımı küçük görmek istemiorum ama hüseyinin bize gelmesi çok zor.mükemmel bir sezon geçirdi.fransa haricinde ispanya we italyadan teklifler alıyomuş.bu teklifleri değerlendiricekmiş.bu durumda türkiyeye dönmesi çok zor gözüküo.gerçekleşme olasılığı daha yüksek olan oyuncular hakkında tartışsak bana göre daha ii olur.ama bizde haklıyız takım hakkında hiç bi resmi açıklama yapılmıyo,resmi sitemizde hiç bilgi werilmio bunun sonucunda da kendi kendimize oyuncular bulup onun doğrultusunda tartışıyoruz.umarım bizimde aklımızdan geçen isimleri birer birer takımımıza kazandırırız
erman kunter getirebilir gibime gelior

erman hocayla hayırlısıyla bi sözleşme imzalıyabilsek belki olabilir aslında.fransada hüseyine çok destek olmuştur.onun hatrına we gs li olduğu için gelebilir aslında ama düşük ihtimal olarak bakıyorum

Arkadaşlar aslında atladığımız büyük bir sorun var....
Bildiğim kadarıyla Hüseyin Beşok'un askerlik sorunu hala giderilebilmiş değil...
Bir ara Beşiktaş'ta sakat olduğu dönemde zamanı gelmiş o askere gitmek yerine Fransa'ya gitmişti...
Bildiğim kadarıyla Hüseyin'in Türkiye'ye dönme olasılığı yok denecek kadar az ama umarım giderilebilir :? :? :? :?

askerliğini bu yaz kısa dönem olarak yapıcakmış.bize transferini etkileyecek düzeyde diil.türkiyede weya yurt dışında dewam etse bile bu yaz o sorununu da çözücekmiş

ugurcan' Alıntı:
askerliğini bu yaz kısa dönem olarak yapıcakmış.bize transferini etkileyecek düzeyde diil.türkiyede weya yurt dışında dewam etse bile bu yaz o sorununu da çözücekmiş

bide soyle bir sorun var huseyin orada sampiyon oldu ve sampiyonlugun mimarı olarak gosteriliyor ve bir cok teklif alıyor tek avantajlarımız turkiye'ye donmek istiyorsa ve erman kunter olabilir.Erman hoca ile kesin anlasmıslarsa acayip sevinirim super olur

daha bizim coach umuz belli deil milletin koçu çikio sunu bunu almak istiyoruz dio sunlar görüsmelerimiz sürüyo anlasmak istiyoruz dio daha bizden haber yok

1905' Alıntı:
daha bizim coach umuz belli deil milletin koçu çikio sunu bunu almak istiyoruz dio sunlar görüsmelerimiz sürüyo anlasmak istiyoruz dio daha bizden haber yok
http://www.usbl.com/teams.php?tid=31 su siteye gir desean ın gittigi takımı gosteriyor ordan desean ı sec son takımı galatasaray die gosteriyor tıkla ordan galatasarayı takım listemiz var resimlerde halil üner gözüküyor ama

Coaching/Managing Staff:
Head Coach: Kunter Erman

yazısını goruceksin alt kısımda

biglion' Alıntı:
1905' Alıntı:
http://www.usbl.com/teams.php?tid=31 su siteye gir desean ın gittigi takımı gosteriyor ordan desean ı sec son takımı galatasaray die gosteriyor tıkla ordan galatasarayı takım listemiz var resimlerde halil üner gözüküyor ama

Coaching/Managing Staff:
Head Coach: Kunter Erman

yazısını goruceksin alt kısımda
yinede resmi 1 açiklama lazim sözlesme falan imzalasinlar
is kesinlesti diye

önceden de bakmistim eurobaskete üneri görünce kapatmistim
erman kunter yazdigini simdi gördüm ama hala halil üner in resmi war oda ilginc

demek bazi seyler iyi gelismis isallah imzalar ben suanda ingiltere`de bulunuyorum gelismeleri ancak burdan takip edebilicem ozellikle yazilarinizi ve iyi haberlerinizi bekliyorum