Zamanında Beşiktaş'a çok acımıştım, Allah başımıza verdi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben beğeniyorum kendisinin oynatmaya çalıştığı oyun sistemini. Ha uygulama konusunda çok başarılı oldu mu, hayır.
Şubat ayında salonun imzası atılacak ve salonun ismi iyi bir ücret,karşılığında verilecek.
İdari menajeri bir de sebebi hikmetini çözemediğim bir çok takımda olmayan ama bizde olan idari menajer yardımcısı var, kondisyoneri fizyoterapisti masörü cartı curtu.
Bu mesajinizdan sonra, merak ettim ve arastirip baktim. Kendisi 2012 yilinda girdigi Marmara Universitesi Iktisat Bolumunden, 2017 yilinda mezun olmus. Galatasaray'daki gorevine baslama tarihi ise 2015 olarak gozukuyor. Yani "Basketbol Subesi Idari Menejer Yardimcisi" yapildigi sirada, muhtemelen 20 veya 21 yasindaydi ve universitedeki lisans egitimine devam ediyordu.
Kendisinin twitter adresi ise su: https://twitter.com/ibrahimtilki
Title'inda, "Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nda İdari işler yapar." yazili. Ancak aktif kullandigi gozuken twitter'in da Galatasaray ve basketbol takimimizla ilgili herhangi bir paylasim gozukmuyor.
Elbette akil yasta degil bastadir. Cok genc ve basarili yoneticilerin bircok ornegi mevcut. Ama sunlari insan dusunmeden edemiyor:
Kendisinin kulupteki gorev tanimi ve fonksiyonu tam olarak nedir? Bu arkadas Galatasaray'dan para almakta midir? Eger aliyorsa gercekten ne kadar odenmektedir? Bu gorevi yaptigi sure boyunca, universitesine de devam ettigi dusunuldugunde, son 2 yil boyunca ne kadar mesaisini Galatasaray'a harcayabilmistir?
Kimseye camur atmak gibi olmasin ama bu kulubun, bagimsiz denetim sirketleri tarafindan cok ciddi bir yolsuzluk arastirmasindan gecmesi gerekiyor.