- Sadece 2 menajerle çalışabildik.
- Transfer yapmak istiyoruz fakat finansal engeller var ve piyasada guard yok.
- Eurocup'tan elenmemiz başarısızlıktı.
Benim öne çıkardığım başlıklar.
Eurocup zamanı çok eleştirdik helal etsin hakkını. Afyon mağlubiyeti dışında sahadan oyun olarak silindiğimiz başka lig maçı hatırlamıyorum. Kaybettiğimiz bütün maçlarda yer yer tecrübe hataları oldu ama çok pozitif işler yapıyor mevcut şartlarında. Umarım böyle devam eder.
2 senedir olumlu işler yapıyor. Seyircisi olmayan küçük bir salonda kısacası ev sahibi avantajını kullanmadığı bir sezonda İBB'yi play off potasına sokmuştu. Üstelik bunu yaparken genç oyuncuları da kullandı. Yerli rotasyonu gençlerden oluşuyordu.
Ayrıca konuşulan rakamlar doğruysa bizden alacağı ücret son derece makul. Bu parayı TBL'deki diğer takımlardan da alabilir. Hatta biraz uğraşsa fazlasını da alabilirdi.
Ancak içinde bulunduğumuz durumu başkaları gibi koz olarak kullanmayıp gerçek piyasa değerine hatta belki de daha azına bize geldiği için Fenerbahçeli!!! Ertuğrul Erdoğan'a teşekkür ediyorum.
Bu yaklaşımı sebebiyle zaten Galatasaray kariyeri benim gözümde olumlu başladı. Play off sınırında dolaşıp Eurocup'ta 2. tur yaptığımız bir sezon mevcut koşullar altında başarı gibi görünüyor.