Ertuğrul Erdoğan

Galatasaray basketbolunu küçültmek isteyen zihniyete de, onların bu amaçla göreve getirdiği kişiye de destek olmayacağım.
 
Hoş gelmiş. Keşke bütçenin üçte birini yasal açık arayıp yatarak para kazanma derdine düşmüş eski koçumuz almasaydı da kendisine biraz daha iyi bir bütçe kalsaydı
 
Hayırlı olsun..Umarım elinde bir planlama vardır hocanın da hemen transferlere yön verir..Buva ve Webster hamleleri elzem şu noktada..Elimizi çabuk tutmamız lazım
 
Hosgeldin Ertuğrul Erdoğan...

Galatasaray Erkek Basketbol Takımımız, yeni sezon öncesinde başantrenörlük pozisyonu için Ertuğrul Erdoğan ile anlaşmaya varmıştır.

18 Ekim 1968 doğumlu Ertuğrul Erdoğan, 1996-1997 ve 1997-1998 sezonlarında Galatasaray'da asistan koç olarak kariyerine başladı. Ertuğrul Erdoğan, uzun yıllar Türkiye Basketbol 1. Lig'inde çeşitli kulüplerde görev alırken aynı zamanda 2017 yılından beri Türkiye A Milli Basketbol Takımı'nda yardımcı antrenör olarak görev almaktadır.

Ertuğrul Erdoğan'a Galatasaray'a hoş geldin der, başarılı bir sezon dileriz.
 
Hayırlı olsun camiaya. Adaylar arasındaki en iyi koçu getirdik. Bu şubenin iyi zamanlarını da gördük kötü zamanlarını da. Şu an kötü zamanlarındayız. Play-off yapabilir miyiz ondan da emin değiliz. Yönetimler ve zihniyetler gelip geçidir fakat Galatasaray Basketbolu daimdir. Bizleri şampiyonluktan uzaklaştıranlara inat her zaman bu şubenin arkasında olacağız.
 
Başkan Yardımcımız Yusuf Günay, Yönetim Kurulu Üyemiz Ömer Cansever ve Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya’nın da katılacağı imza töreni saat 14:00’te gerçekleşecektir.
 
Bi Fenerbahçeli koç olarak mevcut Galatasaray yönetiminden çok daha faydalı olacağını düşünüyorum. Buyrun bu da kaderin cilvesi..


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Fenerbahceli olmasi mesele degil, onemli olan yonetimin destegi nedir ? Mesela su an 5 oyuncumuz var toplam, yonetim cok akilli bir hamle yapti en azindan hukmen yenilginin onune gecti boylelikle, Arkadaslar cok kucumsemeyin yonetimi 4 oyuncu sayisini 5 cikartmak Albert Einsten'in bile aklina cok zor gelirdi.

oyuncusayisi=5
if oyuncusayisi>4:
print('hukmen yenilgi almayiz.')
 
Öyle bir duruma getirdiler ki ortamı Ertuğrul Erdoğan için iyi oldu diyoruz artık. Yönetimin bu vizyonsuzluğu bize de yansırsa asıl sıkıntı o zaman başlar arkadaşlar. Yarın da kadın takımı için torpilli Efe Güven'i açıklarlar. Türkiye'ye basketbolu getiren kulübün düştüğü hallere bakın.
 
Yarın kombine satışlarına başladıklarında über koçlarımız Ertuğrul Erdoğan ve Efe Güven'in demeçlerini de kullanırlar artık. Müthiş hedeflerimiz olduğu yalanını söyletip kombine alın reklamı yaparlar.

Galatasaray basketbolunu bu hale düşürenleri hiç unutmayacağım.
 
Galatasaray basketbolunu küçültmek isteyen zihniyete de, onların bu amaçla göreve getirdiği kişiye de destek olmayacağım.

GS basketbolu Ataman gidip Kunter geldiği gün küçüldü zaten. Protesto için biraz geç oldu.
Bu arada koç geçmişte bizde çalıştığı gibi FB'de de çalıştı o kadar. Hangi takımlı olduğunu açıkladığını duymadım hiç. Zaten çok da önemli değil...
Umarım bizde başarılı olur. Hoşgeldin koç...
 
Son düzenleme:
Desteklemiyorum, desteklemeyeceğim.
Yardımcılarını da Rasim Başak, Mirsad Türkcan ya da Zaza Enden yapsınlar, tamamen kulübü Fenerbahçe’ye teslim edelim.

Üzücü bir tercih...
 
Bu yönetimin basketbolla ilgili hiç bir icraatini desteklemiyorum ve desteklemeyeceğim.Ben yanlış hamlelerin sonuçlarını görmek için 5 - 6 ay beklemem,geleceği görmek zor değil,işler kötü gittiğinde görevine son verecekleri bir ismi getirdiler,tepkiler gelince görevine son verdik deyip kendilerini aklayacaklar.
 
Paramız olmadığı için gittiğimiz Hidayet Türkoğlu'nun vasıtasıyla bize geldi Ertuğrul Erdoğan. Fenerbahçe tarafını bir köşeye bırakacağım ama Oktay hocaya yapılanlardan sonra bu tercih çok komik ve her şeyi ortaya koyuyor. Neyse Hidayet Türkoğlu'nun bir iyiliği dokundu adaylar arasında en formda koçtu. Kendisine gönülden başarılar diliyorum ve mümkün olduğunca destek vereceğiz.
 
Her ne kadar hocalığı modern basketbola yatkın olmadığını bilsem de Ergin hoca, Orhun Ene gibi Galatasaraylılar varken, Oktay hoca gibi Galatasaray taraftarı olmamasına rağmen bizle efsane olan bir hoca varken tutup Allahın fenerlisini hoca getirenlere ne desem bilemedim. Bu arma altında desteğimizi esirgemeyeceğiz ama bu kulüpte Galatasaraylılar ve yabancı isimler yer almalı fenerliler değil. Artık iş işten geçti hocayla anlaşmışlar ama bundan sonra buna dikkat etmeliler. Biz diğer takımlar gibi midesiz bir kulüp değiliz.
 
Başkan Yardımcımız Yusuf Günay, Yönetim Kurulu Üyemiz Ömer Cansever ve Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya’nın da katılacağı imza töreni saat 14:00’te gerçekleşecektir.

Bizim üçlü hangi ara değişmiş, bunlar yeni arkadaşlar mı? Mahmut ve Erol Bey'ler nerede? Adamların hakkını yemeyelim. Üç kişi kuralını çok iyi uyguluyorlar. Benden tavsiye 4 olsunlar. Çok çalışmaktan sıkılırlarsa Okey'e dönerler.
 
Ağustos ayı gelmiş olduğu halde henüz transfer yasağını bile kaldırmayı başaramamış bir takıma gelerek kulübü ne kadar önemsediğini, mesleğine ne denli sahip çıktığını, ne kadar prensip sahibi olduğunu göstermiş Ertuğrul Erdoğan. Ne Mahmuti, ne Memnun gelirdi şu takıma. Zaten Galatasaraylı olan şu dayatmaya karşı durur, kadın/erkek şubeye yapılanları kabul etmez, şubeyi üç maymun masalıyla yöneten üçlüye ve sürekli protokol konuğu edasıyla bol bol konuşan ama hiçbir şey anlatmayan başkana teslim olmazdı. Kendisi iyidir/kötüdür çok konuşmayacağım, yıllardır TOFAŞ tribünündeki biri olarak tek gözlemlediğim kenardan oyuncularına son derece olumsuz etki ettiği. Türk koçlar arasında çok büyük farklar olduğunu düşünmüyorum. Mahmuti yok, Ahmet Çakı da gitti, Banvit gibi iyi bir organizasyon olmadığımız için içeriden de birini bulamadık ve Hidayet'e sorup Belediye'den koç getirdik. İBB'yle ilgili her şey futbol veya basketbol olsun midemi bulandırıyor.

Koça da şubeye de elbette destek olacağız ama basketbol konusunda hiç kredisi olmayan yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamak güç. Ertuğrul Erdoğan'ın da kredisi yönetimden fazla değil. İnşallah başarılı oluruz, hoş tabii başarı kriterimiz de belli değil! Sorsanız başkan ayrı, şubedekiler ayrı, menajer ayrı, koç ayrı konuşur. Başarılı da olsak başarısız da olsak bu durum yönetimin yalancılığını ve beceriksizliğini değiştirmeyecek.
 

Üst