Eurochallenge 2. Tur 1. Maç | Galatasaray CC 91 - 104 Virtus Bologna

Ligde Antalya Bşb. maçından önce Eurochallenge grubunda maçımız olduğunu gözden kaçırmışım.

Öncelikle bu maçın konusu açılmalıydı.Bir mahsuru yoksa iki topic de kalsın.
Varsa da yöneticilerimiz ilgilensinler lütfen.
Teşekkürler.

-----------------------------------------------------------------------

Eurochallenge J Grubu ilk maçı;
Galatasaray-Virtus Bologna

Yer : Ayhan Şahenk Spor Salonu
Tarih : 27.01.2009
Saat : 20:30

Virtus Bologna Takım Kadrosu

5 Sharrod Ford
6 Petteri Koponen
9 Alex Righetti
12 Guilherme Giovannoni
14 Roberto Chiacig
15 Keith Langford
20 Ntousan Tsalikis-Vouktsevits
21 Riccardo Moraschini
22 Riccardo Malagoli
24 Federico Lestini
**Jamie Arnold
** Brett Blizzard
** Earl Boykins

Re: Eurochallenge | Galatasaray-Virtus Bologna

Çok çok zor maç olacak.Yeni yabancı bari yetişse rotasyon iyiden iyiye daraldı. Cüneyt bir hafta da düzelecek gibi değildi oynayamaz büyük ihtimal. Atkins'in hastalık belki bir haftada oynayabilecek kadar toparlanır. Destek şart.

Galibiyet için

- Sağlık ekibi mucizesi olması (Cüneyt , Atkins , Milojevic)
- 1 veya 2 transfer
- Gurovic'in form tutması
- Erdem , Murat , Polat ve Cemal'in bugün ki gibi ekstra oynaması

gerekli .

Bunu Antalya macı topiğinede yazacam

TFF'nin sitesinde kupadaki Sivas maçımız ın tarihi 27 Ocak resmi sitemizde 28 ocak olarak açıklanmış.Aynı gün Virtus maçımız var.Eğer salıysa Sivas maçımız çok seyirci kaybı yaşarız.İkisinden birini Çarşambaya çekmemiz lazım.

Mevcut şartlar altında çok zor maç. Benim de o gün sınavlarım bitiyor ve ailemin yanına dönüyorum. Galibiyetle döneyim bari.

Virtus'ta en tehlikeli oyuncu gecen sene Uleb'de BJK'ye karşı ter döken Jamie Arnold

Zor geçecek bir maç. Eksikler ne kadar giderilir o maça kadar bilinmez ama eksik kadro ile hele ki oyun kurucusuz oynamak zorunda kalınmaz umarım..

Bu arada ihtiyar delikanlılar; Hüseyin ve Chiacig kapışmasını da merakla bekliyorum :)

Bu kadro sıkıntısı ile galibiyet mucize gerektiriyor. Taraftar desteği son umudumuz. Bu maçın ayrıca önemi, gruptaki bundan sonraki 3 maçımızın üst üste deplasmanda olması..Yani olmamasını dilediğimiz bir mağlubiyet zaten Avrupa'da deplasmanda zor maç kazanan takımımızın gruptan cıkma sansını ilk maçtan tehlikeye atar.

Salon o gun hinca hinc dolmali. Umarim sakatliklar duzelir ve mevcuta yakin bir kadro ile cikariz. Allah yardimcimiz olsun.

tugay abi açtıysa kazanırız ama zor maç olcak gibi bide sakatlıklar şu sıralar kazaya kurban gidebiliriz inş biran önce düzelir sakatlar

bence çok zor bir maç.hele bu dönemde bu kadar sakat varken olması berbat ama inşallah kazanırız.

Her türlü olumsuzluğa rağmen ben Tugay'ın yüksek galibiyet oranına güveniyorum :)
TT maçından sonra O'nu istifaya davet edenleri de kınıyorum :)

seni yenmem imkansız imkansız imkansız rüyalarım olmasaaa diye bir şarkı var bilir misiniz.... Point guardsız oynayacağız maçı. Keşke deplasmanda olsaydı. Rica etsek ilk maç deplasmanda olsa olmaz mı???

ya çok kötü olmuş bu durum hem sivas maçı hem de bologna maçı aynı saatte yoksa bu maça gidilmez mi yaw