Eurochallenge 2. Tur 1. Maç | Galatasaray CC 91 - 104 Virtus Bologna

Re: Eurochallenge | Galatasaray-Virtus Bologna

Allah rızası için otobüs koysunlar taksimden veya mecidiyeköyden.Biri iletsin lütfen bu isteğimizi...

Maç her bakımdan çok sakat bir tarihte.Hem seyirci gelme açısından hemde bizim kadro yapısı açısından :).Ne olup biticek göreceğiz :)

Emrah Bakın' Alıntı:
Her türlü olumsuzluğa rağmen ben Tugay'ın yüksek galibiyet oranına güveniyorum :)
TT maçından sonra O'nu istifaya davet edenleri de kınıyorum :)

Eyvallah abi teşekkür ederim. :)

Bugün CSKA,Pana,Madrid,Maccabi vb. hangi takımlarla oynarsak oynayalım konuyu yine açarım.
Çünkü bu takımın adı Galatasaray. 8)

Yeminimi bozdum maça geliyorum arkadaşımla.Final haftasıın ortası ama 4 önemli dersin sonuncusu salı günü.Maçın ertesinde ise İnkilap tarihi sınavı var havada karada yaparım 8)

Gerçekten zor bir maç olucak.. Kendi liglerinde şu anda 4. sıradalar..Geçen sene euroleague de oynadılar.. Oyuncularından Sharrod Ford tam bir ribaunt ve blokcu şu andaki ortalamaları 10.3 sayı 8.8 ribaunt, Earl Boykins (Bobcats de oynamış NBA'de) inanılmaz top çalıyor ve asist yapıyor takımın sayı lideri(14,6) , sayı dağılımında ise tam bir takım oyunu oynuyorlar.. Dusan Vukcevic, Chiacig kadrolaronda.. Lottomatica Roma'yı, Benetton'u, Armani Milano'yu deplasmanda yendiler bu sene. Gerçekten zor bir maç bizi bekliyor.. Umarım seyircimiz yine salonu full doldurur..Milo ve Atkins'de oynayabilir inşallah..

Bencebu maçı alabiliriz..Antonionun 20 sayı ile oynaması,Gurovic in verim vermesi,guardlardan birinin oynaması uzunlarda sorun yaşamamamız gerekli...

Atkinsin bugun antremanlara başlıyacağı söyleniyordu. yarın forma giyebilecekmi acaba? bana göre maçı kazanmamız için kilit nokta atkinsin oynaması, aksi halde zaten bu kadar eksiğimiz ve sıkıntımız varken birde guardsız oynamak zorunda kalırsak galibiyet mucize olur

Virtus Bologna Maçı Biletleri Satışta!

Galatasaray Cafe Crown, Eurochallenge Top 16'da ilk maçına çıkıyor. Takımımız, J Grubu'nda İtalya temsilcisi Virtus Bologna'yı konuk edecek. 27 Ocak 2009 Salı günü Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda saat 18:00'de oynanacak karşılaşmanın biletleri, tüm Biletix gişelerinden 5 TL karşılığı temin edilebiliyor.

Bu maçın havasına taraftar yeterince girememiş gibi gözüküyor ama grubumuz Eurocup gruplarının önemli bir kısmından daha zorlu,unutmayalım...

Atkins ve Milojevic hala ülkesinde. Milo Çarşamba günü dönecek, Atkins konusunda henüz gelişme yok. Transfer konusunda da henüz gelişme yok. Açıkçası işimiz çok zor.