Eurochallenge 2. Tur 1. Maç | Galatasaray CC 91 - 104 Virtus Bologna

Re: Eurochallenge | Galatasaray-Virtus Bologna

Bolognayıda büyütmeyin bu kadar bizi de küçümsemeyin.
Ben kazanacağımıza inanıyorum.
Bazı şeyler oturuyor gittikçe.

metin eren' Alıntı:
ya çok kötü olmuş bu durum hem sivas maçı hem de bologna maçı aynı saatte yoksa bu maça gidilmez mi yaw

Sivas maçı cumartesi saat 14.00 de oynanacak bildiğim kadarıyla bu maçla çakışmıyor...

Şu eşleşmeyi duymak bile heyecanlandırıyor insanı.Çocukken az hayalini kurmuyordum Virtus Bologna maçlarımızın. :)
Gurovic'in zamanı çoktan geldi.Ben de takımın genel halinden memnunum ama sırf doğru basketbol yetmez galibiyete.
Ayrıca saat ve tarihe nasıl sövdüğümü anlatamam.İmkansız gibi dursa da bir ayar çekilmeli.

Tabiki salonda olacağız...

Safa Erülken' Alıntı:
[quote="metin eren":14v2mscl]ya çok kötü olmuş bu durum hem sivas maçı hem de bologna maçı aynı saatte yoksa bu maça gidilmez mi yaw

Sivas maçı cumartesi saat 14.00 de oynanacak bildiğim kadarıyla bu maçla çakışmıyor...[/quote:14v2mscl]
o lig maçı ,türkiye kupası maçı yla aynı gün aynı saat :S

Murat İNAL' Alıntı:
Bolognayıda büyütmeyin bu kadar bizi de küçümsemeyin.
Ben kazanacağımıza inanıyorum.
Bazı şeyler oturuyor gittikçe.

Bence de oynayacağımız takım 90'lı yıllardaki Bologna değil.Tehlikeli bir ekip ama yenemeyeceğimiz bir takımda değil.
İtalya da basketbol bir Siena, bu sene birazda şanslarınız yardımıyla L.Roma ile ayakta.Atkins de büyük ihtimal oynayacak herhalde, yeneceğimizi tahmin ediyorum bende...

bence bu maçı saat 4 gibi olmalı, nasıl olsa öğrenciler için okul yok. yoksa 8:30 da 50 kişiye oynarız

Haklısın Yunus ama maç büyük ihtimalle 8 gibi olacak.Yayın hakları vs. gibi şeyler yüzünden.Taksimden otobüs kaldırmaları lazım bu maç için...

Sakatlıklar yüzünden çok dar bir rotasyona düştük. Umarım faul problemi falan yaşamayız... Zorlu bir maç olacak ancak Gurovic ve Hüseyin önderliğinde bu maçı kazanmamız gerekli...

Mustafa Yanar' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":22km9big]Tabiki salonda olacağız...
Helal olsun abim sana !!![/quote:22km9big]
Sivas maçına herkes gidecek zaten, tribünler full olacak, benim yerim salondur....

gelde millete anlat abi, ben, sen, o gidecek basket maçına.ama 4 gibi olursa , ordan sivas maçınada gidilmiş olur!

yunustaylan' Alıntı:
gelde millete anlat abi, ben, sen, o gidecek basket maçına.ama 4 gibi olursa , ordan sivas maçınada gidilmiş olur!
Yunus maç saatini Türkiye'den bir organ belirlemiyor.En fazla futbol maçı erken saatte alınır 4veya 5 gibi oradan basket maçına gidilir ama böyle birşeyin olacağını düşünen yoktur sanırım :)

basket maçının önde olması daha mantıklı :) salonda dolmuş olur , yoksa 50 kişi olur güzelim ayhan şahenk te !

yunustaylan' Alıntı:
basket maçının önde olması daha mantıklı :) salonda dolmuş olur , yoksa 50 kişi olur güzelim ayhan şahenk te !
Ama işte o saati Türkiye'den ayarlamıyorlar.Sonuçta avrupa kupası maçı ;)

Şu an elimizde Graves,Murat Kaya,Erdem,Gurovic,Polat,Hüseyin,Cemal.Yani yine Daçka maçında olduğu gibi 7 kişilik bir rotasyonumuz var.Ben tüm bu sakatlıklara,saf bir guardsız oynayacağımıza rağmen takımımıza güveniyorum.Bu takım arkasında tarftar oldukça 5 kişi çıkacak maça;ki Virtus Bologna'da eskisi gibi değil.Ben şu kadroya bile güveniyorum ki eğer bir de bu kadroya Atkins katılırsa o zmn kesinlikle yenebileceğimizi düşünüyorum.Maça büyük ihtimalle Graves-Murat-Gurovic-Polat-Hüseyin ile çıkarız.Bu maç Graves yine hiç çıkmadan oynar büyük ihtimalle.Hüseyin son zamanlardaki oyunu sürdürürse,Murat ve Polat ceza üçlüklerini potaya yollarsa kazanmamamız için hiç bir sebep yok.Guroviç'ten artık büyük bir patlama beklemiyorum,yine 10-12 sayı civarı atacaktır.Ama tabiki tecrübesiyle maça ağırlığını da koyabilir,bu da bizim için ekstra bi katkı olur.Bu durumda tek sorun rotasyon darlığı sebebiyle oluşabilecek yorgunluk.Bu konuda da Cemal ve Erdem'e de büyük iş düşüyor.Ayrıca Avrupa'da alınan kötü sonuçlardan dolayı oyuncularımızın bu maçın ne kadar önemli olduğunun bilincinde olacağını düşünüyorum ve tüm bu nedenler dolayı bu maçı ALICAZ..

Maç 18.00 e alınmış.

Bu maci kim alir bilemiyorum ama en buyuk kozumuz Ayhan Sahenk cemberleri ve seyirci olacaktir.