Re: Eurochallenge | Galatasaray-Virtus Bologna
Şu an elimizde Graves,Murat Kaya,Erdem,Gurovic,Polat,Hüseyin,Cemal.Yani yine Daçka maçında olduğu gibi 7 kişilik bir rotasyonumuz var.Ben tüm bu sakatlıklara,saf bir guardsız oynayacağımıza rağmen takımımıza güveniyorum.Bu takım arkasında tarftar oldukça 5 kişi çıkacak maça;ki Virtus Bologna'da eskisi gibi değil.Ben şu kadroya bile güveniyorum ki eğer bir de bu kadroya Atkins katılırsa o zmn kesinlikle yenebileceğimizi düşünüyorum.Maça büyük ihtimalle Graves-Murat-Gurovic-Polat-Hüseyin ile çıkarız.Bu maç Graves yine hiç çıkmadan oynar büyük ihtimalle.Hüseyin son zamanlardaki oyunu sürdürürse,Murat ve Polat ceza üçlüklerini potaya yollarsa kazanmamamız için hiç bir sebep yok.Guroviç'ten artık büyük bir patlama beklemiyorum,yine 10-12 sayı civarı atacaktır.Ama tabiki tecrübesiyle maça ağırlığını da koyabilir,bu da bizim için ekstra bi katkı olur.Bu durumda tek sorun rotasyon darlığı sebebiyle oluşabilecek yorgunluk.Bu konuda da Cemal ve Erdem'e de büyük iş düşüyor.Ayrıca Avrupa'da alınan kötü sonuçlardan dolayı oyuncularımızın bu maçın ne kadar önemli olduğunun bilincinde olacağını düşünüyorum ve tüm bu nedenler dolayı bu maçı ALICAZ..