Eurochallenge 2. Tur 1. Maç | Galatasaray CC 91 - 104 Virtus Bologna

Re: Eurochallenge | Galatasaray-Virtus Bologna

Adamlar 3lük atıyo kaçırıyo..Hücüm rebaundunu alıp bidaha atıp sayı buluyolar...

bu kadar parayla bu kadro kurulduysa başka söylenecek söz yok..yaşlı bir kadromuz var ve türk kadromuz hüseyin ve cüneyt hariç çok vasatligde iterek gidiyoruz avrupada zaten yoguz yenilmedik takım kalmadı daha ne olacak.....

rezil bir mağlubiyet.SOSYETİK,TIRNAĞI KIRILAN BASKETÇİ İSTEMİYORUZ(MESELA GUROVİÇ)..RUHSUZ TAKIM HİÇ İSTEMİYORUZ.YAZIKLAR OLSUN,İNSAN 2 DAKİKA SAVUNMA YAPMAYA ÇALIŞIR

mücadele eden bütü oyuncularımızı kutluyorum bu kadar eksik olmamıza rağmen aslanlar gibi oynadılar

Çok ilginç bi istatistik...Tüm takmın şu ana kadar yaptığı asist sayısı 8...Earl boykinsin tek başına yaptığı ise 7...ve 1.65lik boyu ile topluadıgı rebaund 7...bizde hüseyin cemal polatı toplasak 7 etmiyo...ilginç gerçekten...

Şu kadro ile bundan fazlası olmaz zaten. Hem de Avrupa kupası maçında. Taraftar çok az, rakip üst süviyede, sakat bol, yönetim Avrupa kupasını zaten pek önemsemiyor. Takılmamak lazım. Teknik bir yorum da yapamam bu maç için. Diyebileceğim tek şey yenilince farklı yeniliyoruz o kadar. Bunuda bir şekilde çözmek lazım. direnç lazım. İsyan lazım. bu maç özelinde bunun olmaması normal tabide sakatlar geldiğinde böyle maç vermemek lazım. Verecekseksekte maçları sonuna kadar savaşmak gerekli, rakip takıma o yıkılmayan takım izlenimini vermek lazım, aynen geçen seneki gibi. He bu olmazsa nedeni bellidir ama bekleyelim.

91 - 104 bitti .

Sakatlarımız sahada olsaydı kesin yenerdik , o kadar iddalıyım.

7-8 kişiyle 2,5 mücadele eden takımımıza teşekkür ediyorum .

Asıl Galatasaray'ı Milojevic , Cüneyt , Atkins ve yeni uzun gelince göreceğiz . Bundan kimsenin şüphesi olmasın

Maç saati 20.30 görünüyor ilk sayfada. Yanlış bilgi sebebiyle maçı seyredemedim. :oops:

Ben Galatasaraylıyım deyipte takımı için hiçbirşey yapmayıp yenildiğinde atıp tutan sözde Galatasaraylılar için üzülmüyorum takımım yenildi diyede üzülmüyorum ama başarıyı çok ama çok fazla hakeden Hüseyin Beşok gibi büyük yüreği olan Galatasaraylının layık olduğu başarıyı elde edemiyoruz diye üzülüyorum. Benim son zamanlarda Bülent Korkmaz dan sonra tanıdığım en büyük Galatasaraylı odur inşallah bu takım o buradayken başarılı olur çünkü çok fazla hakediyor. Bu takım Hüseyinin hakettiği başarıyı elde ederse şampiyonuz demektir.