Re: Eurochallenge | Galatasaray-Virtus Bologna
arkadaşlar takımımızın bu gruptan çıkma şansı nedir
arkadaşlar takımımızın bu gruptan çıkma şansı nedir
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:arkadaşlar takımımızın bu gruptan çıkma şansı nedir
Sakatlar + İyi bir uzun geldiği taktirde cok yüksek buluyorum şansımızı . Neden diye sorarsan , bu takım 7 - 8 kişiyle 2,5 çeyrek mücadele ediyorsa (Faul problemine rağmen) Tam kadro takım hayli hayli bu grubu sallar .Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:arkadaşlar takımımızın bu gruptan çıkma şansı nedir
Ligin en az sayı yiyen takımıyız.En azından burada ciddi insanların yazıları olsun.Dalga geçer gibi yazmayın.Ender Tunasız' Alıntı:basketbola fransız murat özyer yüzünden bu maçı kaybettik..0 savunma gücüne sahip bir kadro kurmuş.BRAVO ONA
10 sayı olduğunda mola alındı diye hatırlıyorum Kerem. 15 olduğunda da almalıydı diyorsan o senin görüşün. Ben Koray hocayı suçlayacak birşey bulamam bu maçta. Murat Özyer de olsa suçlamazdım heralde, bariz şekilde kenarda birini unutmazsa ki unutacak oyuncu sayısı yoktu zaten saha kenarında.Kerem SEÇER' Alıntı:Neden kimse fark açılırken almadığımız moladan bahsetmiyor. Takımın başında Özyer olmadığı için mi acaba?
Bugün mağlubiyet bekliyordum açıkçası. Takım da elinden geleni yaptı. Biz de az da olsak tribündeki yerimizi aldık. Güzel bir maç oldu yenilsek de. Sakatlarımız iyileşene kadar bu tür maçları en az sayıda görürüz inşallah.