Eurochallenge 2. Tur 1. Maç | Galatasaray CC 91 - 104 Virtus Bologna

Re: Eurochallenge | Galatasaray-Virtus Bologna

Gruptaki diğer en önemli rakibimiz BC Kyiv, Almanya da Ewe Baskets'i yendi.. Bizde haftaya Kyiv'e gidiyoruz.. Hadi bakalım bir daha yenilirsek gruptan çıkmak için bütün maçları kazanmamız gerekecek sanırım..Umarım Atkins ve Milo bir an önce dönerler..

Kerem SEÇER' Alıntı:
Skor 60-52 iken üstüste yediğimiz sayılarla 62-60 iken mola alındı ama bu mola 62-60 olduğunda alınmadı. Bu skorun üstüne rakip 1 hücumdan biz de 2 hücumdan boş döndükten sonra (40 sn sonra) alındı. Neyse yeterli bir zamanmış demek ki kusura bakmayın ;)

Gökçe ben de suçlamıyorum ama kusura bakma Özyer olsa suçlardın.
Böyle bir kanıya vardığın için teşekkürler Kerem ama Özyer'i suçlamak için mola alıp almadığına bakmaya gerek yok. Budoc. maçında 5-5 ile başlayan Zizic'i kenarda 10 dakika otutuktan sonra Özyer benim için bitmişti, o yüzden eleştirmezdim bu maçtada. Hele ki şu kadro ile hoca eleştirmek pek gerçekci bir yaklaşım olmaz. Budoc. maçında baya sağlam bir kadromuz vardı değil mi?

Neyse Özyer tartışmak saçma oluyor burada. Sonra kızıyorlar. Ama sen benim düşüncelerimi bu kadar net okuduğun için sana tekrar teşekkür ederim.

Ender Tunasız' Alıntı:
bu yıl takımdan umudum yok,guroviçte aklını başına toplasın artık rezil oynuyor
Bu maçta dahil olmak üzere son 3 4 maçta gurovicin rezil oynadığı kanısına nerden vardın.

Can Akan' Alıntı:
[quote="Ender Tunasız":a9daumzl]bu yıl takımdan umudum yok,guroviçte aklını başına toplasın artık rezil oynuyor
Bu maçta dahil olmak üzere son 3 4 maçta gurovicin rezil oynadığı kanısına nerden vardın.[/quote:a9daumzl]

Arkadaş kendini tatmin etmeye çalışıyo işte..

Ben Koray Hoca'yı suçlamıyorum sadece bu şekilde yazanların neden aynı şeyleri yazmadığını sorguluyorum.

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Ben Koray Hoca'nın hocası olduğu takımın maçlarına da eksiksiz gidiyorum, takıma da destek oluyorum, Koray Hoca diye bağırılırken hocaya da bağırıyorum. Ama Özyer varken maçlara gitmeyiz diyenleri yine göremiyorum salonda. Neredeler acaba? Bunu söylememin nedeni insanların misilleme yapıyorsun diye gaflete düşmelerini engellemek. Arada dağlar kadar fark var. Ben takıma destek olmaya gidiyorum, destek oluyorum ve Murat Hoca yokken yine takımla yakından ilgileniyorum. Demek ki meselenin kahvaltıyla da pek ilgisi yokmuş.

Aylarca yüzümüze o kadar laf eden insanlara soruyorum ben. Neredesiniz, niye göremiyoruz sizi salonda. Galatasaray kaç maçtır bir avuç taraftara oynuyor, neden gelmiyorsunuz? Sizin için Galatasaraylı olmayan Murat Hoca Galatasaray'ın maçlarına geliyor, tribünde oturuyor da siz neden gelmiyorsunuz? İnsanlara çamur atmak bu kadar kolay olmamalı. Önce aynaya bakılmalı, sonra konuşulmalı.

Kusura bakmayın ama bıktım artık her maçta aynı yüzleri salonda görmekten. Sadece Fenerbahçe maçına geleceksiniz, gelmeyin daha iyi. Kısacası amacım Koray Hoca'ya aynı eleştirileri getirmek değil, böyle bir eleştirim yok ama her nanede Murat Hoca'ya suç bulanlar aynaya baksın artık. Başka birşey istemiyorum.

0-15 lik seride mola alındı,ondan sonra mola alsan ne olacak merak ettim takımımız eksikti ve gereken herşey yapıldı...Olayı Murat hoca olsaydıya çevirmen art niyetliliğini ortaya koymaktan başka birşey ifade etmiyor... Başka bir açıdan bundan aylar önce yaptığımız tartışmaların nedenini anlatan bir tepki vermişsin,yani pek şaşırtmadı verdiğin bu tepki...

Ekleme:Son mesajınızı görmeden yaptım bu yorumu

Ali Bozgeyik' Alıntı:
0-15 lik seride mola alındı,ondan sonra mola alsan ne olacak merak ettim takımımız eksikti ve gereken herşey yapıldı...Olayı Murat hoca olsaydıya çevirmen art niyetliliğini ortaya koymaktan başka birşey ifade etmiyor... Başka bir açıdan bundan aylar önce yaptığımız tartışmaların nedenini anlatan bir tepki vermişsin,yani pek şaşırtmadı verdiğin bu tepki...

Gereken herşey yapıldı olayına kesinlikle katılmıyorum. Affedersiniz Virtus koçu kı...nı yırtarken fark 20 iken bizim benchimiz neden yerinde oturup maçı seyretmeyi tercih etti. Benim tartışma yarattığım falan yok. Geçmişte yaptığınız eleştirileri yapmıyorsunuz biraz objektif olmayı deneseniz.

Maçtaydık arkadaşla.Az ama öz kişiydik denilebilir(serbest atışta bağırmalarına rağmen).
Takım eksik olduğu için ve rotasyon yapmak çok zor olduğu için savunmada fazla yıpranmayıp hücüm etmek istedik.Nitekim yaptıkta 55 sayı attık ama sanırım rakip takım yorulmamızı beklemiş yada biz yorulunca daha çok boş atış buldular.Buducnost gibi bir takımla oynadık denilebilir.Tam farkı 15lere çıkaracakken 6 numaralı oyuncuları 3 veya 4 hücüm üst üste 3lük isabet buldu.İkinci yarıda Boykins kıpırdanınca basket faullerle fark açıldı.
Kırkyılda bir foruma girip takıma sallayanlar fener maçından sonra neredeydi merak ediyorum.Takım mücadele etmiyor koşmuyor diyenlerin kaç kişi olduğumuzdan haber yok sanırım.Bir tek Guroviç gözüme çarptı.Ben mi eskiden farklı oyuncu ilzedim yoksa asıl hali mu bu şaşıyorum oldukça.
Ayrıca rakip takımın koçuda gözüme ilişti.Fark 15lerde iken iki kez mola aldı, Hüseyin atış atarken birşeyler söyledi ve sürekli bir adrenalin yüklü idi.Mola almaktaki amacı ise ikili averajdı sanırım gözümü korkmuş ne...
Son olarak maçta İmparator Özyer diye bağrılmasını yadırgadım.Yeni bir koçumuz varsa önce ona destek vermeliyiz sonra eski koçlarımıza sevgi gösterisi yaparız...

Kerem SEÇER' Alıntı:
Gereken herşey yapıldı olayına kesinlikle katılmıyorum. Affedersiniz Virtus koçu kı...nı yırtarken fark 20 iken bizim benchimiz neden yerinde oturup maçı seyretmeyi tercih etti. Benim tartışma yarattığım falan yok. Geçmişte yaptığınız eleştirileri yapmıyorsunuz biraz objektif olmayı deneseniz.

7 kişili rotasyonu olan bir takımın 1 numarası hiç olmayan bir takımın ikide bir mola alması neyi değiştirirdi merak ediyorum...Mesala siz düşüncenizi söyleyin fark 20 iken mola alıp neyi değiştirebilirdik...Yolunda gitmeyen birşeyler olduğu ortadaydı ancak bu olumsuzluğu nasıl bir hamle yaparak değiştirmek mümkündü merak ediyorum...Dalga geçmek için filan sormuyorum hakikaten merak ettim acaba ne yapılabilirdi...Bu arada bir mesaj önce yazdığım yazıda bende sizi aynı şeyle suçlamıştım...Murat hoca konusunda maalesef objektifliğinizi kaybetmişsiniz...Romantik bir duruma dönüşmüş bu olay...

Re: Eurochallenge | Galatasaray: 91 - Virtus Bologna:104

Son olarak maçta İmparator Özyer diye bağrılmasını yadırgadım.Yeni bir koçumuz varsa önce ona destek vermeliyiz sonra eski koçlarımıza sevgi gösterisi yaparız...

Sadece merak ediyorum Kerem bey bağıranlar arasında sizde varmıydınız,yoksa tüm objektif duruşunuzla böyle bir olaya girişmedinizmi...

Sivasspor maçına gittiğim için ne yazık ki izleyemedim. Biri sevaplarımız ve günahlarımızla birlikte, maç analizi yaparsa ben ve benim gibi izleyemenler aydınlanır. Yazana çok teşekkür ederim.

İyi akşamlar.

Eleştirmiyorsunuz diye sitem eden arkadaşlar sanırım o eleştirdiği taraftarların gerçekleri gördüğünü anlayamamış ya da anlamak istemiyor.

Öncelikle tam kadro halinde bu takımdan(V.Bologna) daha aşağı seviyede bir takıma rezil olarak elenip, buralarda tartışmamıza neden olan eski Koçu düşününce zaten vicdanı olan insan karşılaştırma veya eleştirme gereği bile bulmaz!...

İnsanların o takım ile bu takımın arasındaki mücadele gücü ve oyun anlayışını görünce hele bir de takımın yarısı yok iken bu kadar iyi oyunu götürüp sadece rotasyon darlığından kopan bir maçı eski bir hesaplaşma olarak görmeleri ve eskiyi yad etmeleri çok ama çok manidar...

Bunca eksik var iken ve 1 numara tek oyuncu kalmış iken halen benchte birşeyler aramak çok garip.

Evet Koray Hocanın elinde tam kadro olsaydı ve bu seri yenilip yenilseydik muhakkak eleştirirdik ama yokluk içinde bile kimsenin beklemediği bir oyun ve mücadele ile takımı maça çıkarması ve yönetmesini yadırgamamak gerekir ama olayı farklı yönlere çekenler çıkıyor maalesf...

Berk Tuna Tertipli' Alıntı:
Sivasspor maçına gittiğim için ne yazık ki izleyemedim. Biri sevaplarımız ve günahlarımızla birlikte, maç analizi yaparsa ben ve benim gibi izleyemenler aydınlanır. Yazana çok teşekkür ederim.

İyi akşamlar.

Kısaca özetlemek gerekirse....Kısıtlı rotasyon ile elimizden geleni yaptık fakat yorulduğumuz için aşırı şekilde hücüm rebuandu verdik özellikle son periyotta...20-0 lık bir seri yedik...Molaların zamanları hakkında bir fikrim yok bana doğru zamanlarda alınmış gibi geldi...Gurovicin hayalimizdeki Gurovic olmasına daha çok var herhalde, kıpırtı var ama Gurovic Gurovic değil bence...Hüseyin her zamanki gibi ASLAN gibi oynadı....

Ali Bey ben bağırıldığını duymadım açıkçası, duysaydım bağırırdım. Geçen maçta bağırdığım gibi. Salonda bulunan insanlar kimlere bağırıp bağırılmayacağına kendileri karar verirler. İsteyen de isteyeni bağırır. Burada yadırganacak ne gibi bir durum var anlamıyorum. Koray Hoca'ya bağırmıyor mu sanki taraftar, bağırdı da.

Objektifliğimi yitirdiğimi söylüyorsunuz ama ben Koray Hoca'ya destek oluyorum. Bu yorumları Galatasaray'ı kişilere göre tutanlara yardımcı olması açısından söylüyorum, maç içinde bunlar diye. Muhtemelen izlememişlerdir de ;)

Kendinizi bu grupta görmüyorsanız tartışmaya katılmanıza yada bana cevap vermenize gerek yok. Bu grup içine katılıp katılmamak sizin tercihiniz eğer değilseniz yazdıklarım neden rahatsız ediyor sizi anlamıyorum.

@Ali Demirci,

Ben maçı kaybetmemize ilişkin herhangi bir eleştiride bulunmuyorum. Maçı kaybetmemizi normal karşılıyorum. Sadece teknik hatalar yapıldığından bahsediyorum. Maçı kaybetmemizi bu teknik hatalara bağlamıyorum, sakatlara bağlıyorum. Sizin adınızla söylüyorum siz bir kere yazdınız ama devamlı eksik kadroya ilişkin bilgi vermenizi bu yüzden yersiz buluyorum. Ben sadece herley yapıldığına katılmıyorum, tribündeki herkes mola mola diye bağırıyordu benim kulaklarım Murat Özyer tezahüratını duymamış ama bu tepkileri gayet rahat duydu. Çünkü tribündeki taraftar o anda maçı bırakmamıştı.

Neyse.

berk ben sana özetliyeyim.........

ilk beş mükemmel oynadı.........

ancak polat ve erdem hiçbir katkı vermeyince sonuç bu noldu........

Sadece merakımdan sormuştum,suçlamak filan için sorulmuş bir soru değildi,merakımı giderdiğin için t.ederim...