Eurochallenge 2. Tur 1. Maç | Galatasaray CC 91 - 104 Virtus Bologna

Re: Eurochallenge | Galatasaray-Virtus Bologna

Galibiyet görmek için orada olmayacağız.Takımımızı desteklemek için orada olacağız...

Eren Aydın' Alıntı:
Galibiyet görmek için orada olmayacağız.Takımımızı desteklemek için orada olacağız...
İyi bir motivasyonla ve yerli oyuncuların ekstra oyunuyla galibiyet alabiliriz ben o kadar da umutsuz değilim
Bu maçı kazanmamız için
Çok iyi maça etki eden bir taraftar grubu
Yardımlaşmalı Koray Mincinozlu savunması
Gurovicin gurovic gibi oynaması ve maçın içinde olması.Taraftarın bu maçta Gurovice tezahürat yapması maçı bizim lehimize çevirebilir
Murat Kaya ve Hüseyin beşokun ekstradan daha ekstra oynaması
Daha da önemlisi oyuncuların bu maçı kazanmayı çok aşırı istemesi çünkü eğer bu maçı kazanırlarsa küçük bir basketbol mucizesini gerçekleştirecekler bunun farkında olmaları lazım...

guroviç kendini hatırlatmak istiyorsa bu maç onun için biçilmiş kaftan. hani yılda bir iki kez gelir böyle maçlar onun için bence kendini hatırlatmak isteyecektir

Kadroyu toparlarsak;

Murat
Graves
Erdem
Gurovic
Polat
Cemal
Hüseyin

Altay
Alican
Teoman

Burada en önemli görev Murat'a düşüyor sanırım. Muhtemelen 1 numara oynayacak. Aslında sayı bulabilecek çok isim var da benim tereddütüm savunmada. Murat,Graves,Gurovic,Polat,Hüseyin beşlisi ne kadar savunmada etkili olur bilemiyorum. Ama sayı atacak kapasiteleri oldukça mevcut.

graves hucumda kilit oyuncu. Kolay oyun kuramayacagımız için graves'İn bireysel cabaları öne cıkabilir.Kerem bey'in dedigi gibi savunmamızı merak ediyorum bu macta büyük bi sınav olacak bu mac umarım basabas götürebiliriz.

Yarınki maçta tribüne büyük iş düşecek ama aynı sivas maçı olduğu için tribünün dolacağını zannetmiyorum.100 kişi felan olur salonda.

Gercekten seyirci sayısı komik bir rakam olabilir.Şube ayırmadan full dolsun ister iki tribünde ama ben evde kalıp iki macıda takip etmek gibi bir yöntem sectim.

Veysel Kaya' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":3asmxn3p]Bugün ilk beş nasıl olacak acaba bilgisi olan var mı???

maç yarın değil mi[/quote:3asmxn3p]

Yarın sanırım. Yanlış olmuş.

Bunun yanında Murat'ı genel manada severim ama bir numara olarak pek sevmem...

Geçen sene buradaki maçta 20 sayıyı geçmişti fark sonra üçüncü çeyrek Murat 1 numara oynamaya başlayınca fark kapanıyordu neredeyse...

Tolga Kaplan' Alıntı:
graves hucumda kilit oyuncu. Kolay oyun kuramayacagımız için graves'İn bireysel cabaları öne cıkabilir.Kerem bey'in dedigi gibi savunmamızı merak ediyorum bu macta büyük bi sınav olacak bu mac umarım basabas götürebiliriz.
Graves in zorlamalarıyla bu maçı kazanamayız bu maçı kazanabilmemiz için Gurovicin ciddi sayı ve savunma katkısı gerekir.Bu maçı kazanacaksak takım halinde iyi savunma iyi hücumla kazanacağız.Gurovic 1.skor opsiyonu olmalı Graves ve muratta sayı atmaktan çok attırmayı düşünmeli içerde hüseyini iyi beslemeliyiz

Kerem SEÇER' Alıntı:
Atkins ve Milojevic hala ülkesinde. Milo Çarşamba günü dönecek, Atkins konusunda henüz gelişme yok. Transfer konusunda da henüz gelişme yok. Açıkçası işimiz çok zor.
Atkins 24 ü deniliyordu .

Çok çok zor maç. Bu maçıda kazanırsak mucize olur benim gözümde. Hücumda çok zorlanmayız, savunma konusunda ciddi şüphelerim var. Graves, Gurovic, Hüseyin üçlüsü bu maçta 40 dakikaya yakın süre alacaktır, çok dikkatlı ve kendilerine dikkat ederek oynamalılar. Maçı son dakikaya kadar kovalayabiliriz ancak son dakikalarda bench farkı ortaya çıkacaktır. Bu yüzden kondisyonumuzu iyi ayarlayıp maçtan asla kopmadan, son ana kadar aynı çizgide olmalıyız.

Saygılarımla

Atkins yok,
Milojevic yok,
Yeni yabancı yok,

Yerli rotasyonu kötü olan takımın yabancılarınında yuzde 60 ı yok..Guroviç in nasıl oynayacagıda mechul..+ guard yok

Optimist bir insan olasamda bu maç için fazla beklenti içine girmemek en mantıklısı...

Hakan Oksuz' Alıntı:
Atkins yok,
Milojevic yok,
Yeni yabancı yok,

Yerli rotasyonu kötü olan takımın yabancılarınında yuzde 60 ı yok..Guroviç in nasıl oynayacagıda mechul..+ guard yok

Optimist bir insan olasamda bu maç için fazla beklenti içine girmemek en mantıklısı...
yerli rotasyonu kötü olan takımda cüneyt te yok, birde tufan ı eklersek 2 oyuncu daha yok. :oops: yani işimiz Allah a kalmış :)

Onur Karakuzu' Alıntı:
maça çıkmayınca 20sayı farkla yenilmiş sayılıyoduk dimi daha ii olur sanırım
Onur selam

''Galatasaray isminin geçtiği her yerde umut vardır'' sözünü hatırlatmam gerekiyormu ?

Bu kadar umutsuz olmayalım , lütfen .