Eurochallenge 2. Tur 5. Maç | Galatasaray CC 73 - 80 BC Kyiv

Re: Galatasaray-Bc Kyiv

foruma yeni uye oldum arkadaslar izin verirseniz artik bende fikirlerimi paylasicam bu arada bu maca gelince inanirsak 34 fark atacagimizi dusunuyorum dis sut tehdidimiz hosley ve tolliverin gelmesiyle daha da artti ancak mac ilk mactaki gibi 33 farkla biterse ne olur bileniniz var mi atilan sayiya mi bakilir ?
 
Re: Galatasaray-Bc Kyiv

Dexia full Amerikalilari ile oynuyor idi. Sanirim sorun olmayacak.
Eren yok maca gelmedim malesef. Biliyorum trafigin ne denli sikintili oldugunu. Yanliz Ayhan Sahenk'e bir kitle gelmeli her mac ayni kitle.

Oda olmuyorum ki burda seyirciler hakli. Yerlerinde oturamiyinca insanlar birdaha soguyor maca gelmekten. Insallah onumuzdeki seneler bu cileleri cekmeyiz.

Kendi salonumuzde herkes istedigi yere oturur. Ve umarim Aslantepeye salon gerceklesir ise Futbol macindan once basket maclari oynanir disarida futbol macina gelenler basket maci icin salona destek vermeye gelirler. Bunlari konusmak daha erken. Herseyi zaman gosterecek.
 
Re: Galatasaray-Bc Kyiv

sorum konu dışına çıkacak ama ligde 6yabancıdan illa bir amerikalı mı dışarda kalcak ?? 3amerika +2 avrupalı kuralı vardı sanırım ??
 
Re: Galatasaray-Bc Kyiv

Abiler kardeşler link var mı ya? Yine futbol maçı ile çakışıyor bizim maç off ya?
 

Üst