Re: GALATASARAY-Estudiantes (Canlı) %10 altına düştük herelde rekor gelecek :(
M Muzaffer Sert 0 25 Ocak 2011 #241 Re: GALATASARAY-Estudiantes (Canlı) %10 altına düştük herelde rekor gelecek
A Aytac Hersek Misafir 25 Ocak 2011 #242 Re: GALATASARAY-Estudiantes (Canlı) macın donmesı artık mucıze ıkı tane ucluk ard arda belkı.
S Serkan Özer 0 25 Ocak 2011 #244 Re: GALATASARAY-Estudiantes (Canlı) Shipp' ten üçlük geldi potaya yarım metre mesafeden dışarı çıktı !!! Var mı böyle bir şey bunun adı nedir ????
Re: GALATASARAY-Estudiantes (Canlı) Shipp' ten üçlük geldi potaya yarım metre mesafeden dışarı çıktı !!! Var mı böyle bir şey bunun adı nedir ????
M Muzaffer Sert 0 25 Ocak 2011 #245 Re: GALATASARAY-Estudiantes (Canlı) CEZ Nymburk - Pepsi Caserta 68-74
S Selim Cenker 0 25 Ocak 2011 #246 Re: GALATASARAY-Estudiantes (Canlı) Yorumcu hala deplasmandan bahsediyor...İspanyada maç almak kolay mı o kadar sen evinde yeneme de...Sinir oldum kapadım valla izle çıldır ya
Re: GALATASARAY-Estudiantes (Canlı) Yorumcu hala deplasmandan bahsediyor...İspanyada maç almak kolay mı o kadar sen evinde yeneme de...Sinir oldum kapadım valla izle çıldır ya
Can Kırımlıoğlu 0 25 Ocak 2011 #247 Re: GALATASARAY-Estudiantes (Canlı) Kontrolden çıktık iyice fark 11.. Maç gitti gibi , geçmiş olsun
A Aytac Hersek Misafir 25 Ocak 2011 #249 Re: GALATASARAY-Estudiantes (Canlı) sagol jerry johnson yıne yaptın top kaybını!
B Bilal Tokat 0 25 Ocak 2011 #250 Re: GALATASARAY-Estudiantes (Canlı) ya bu nasıl bir hucumdur saçmalıyoruz hucumda..
F Furkan Çolak 0 25 Ocak 2011 #251 Re: GALATASARAY-Estudiantes (Canlı) Ben Galatasaray ın böyle felaket hücum ettiği bir maç hatırlamıyorum gerçekten
Re: GALATASARAY-Estudiantes (Canlı) Ben Galatasaray ın böyle felaket hücum ettiği bir maç hatırlamıyorum gerçekten
Kamil Sarper Özsefer 0 25 Ocak 2011 #252 Re: GALATASARAY-Estudiantes (Canlı) bari az farkla yenilseydik
M Muzaffer Sert 0 25 Ocak 2011 #254 Re: GALATASARAY-Estudiantes (Canlı) Ben hayatımda bu kadar kötü üçlük atan takım görmedim
Mertcan Dönmez 0 25 Ocak 2011 #255 Re: GALATASARAY-Estudiantes (Canlı) 2.yarıda 16 sayı atmışız sadece
B Bilal Tokat 0 25 Ocak 2011 #256 Re: GALATASARAY-Estudiantes (Canlı) 68-57 yazık böyle bitmemeliydi bu maç
A Aytac Hersek Misafir 25 Ocak 2011 #257 Re: GALATASARAY-Estudiantes (Canlı) son 2 perıyot toplam 18 sayı,ben baska bır mac hatırlamıyorm boyle oldugunu.
Re: GALATASARAY-Estudiantes (Canlı) son 2 perıyot toplam 18 sayı,ben baska bır mac hatırlamıyorm boyle oldugunu.
Can Kırımlıoğlu 0 25 Ocak 2011 #258 Re: GALATASARAY-Estudiantes (Canlı) Aytac Hersek' Alıntı: iyi oynadı ne oldu? Genişletmek için tıkla ... Sizinle basketbol polemiğine girmeyeceğim kusura bakmayın. Sizin özgün basketbol bilginiz beni aşar. Kusura bakmayın .
Re: GALATASARAY-Estudiantes (Canlı) Aytac Hersek' Alıntı: iyi oynadı ne oldu? Genişletmek için tıkla ... Sizinle basketbol polemiğine girmeyeceğim kusura bakmayın. Sizin özgün basketbol bilginiz beni aşar. Kusura bakmayın .
Can Kırımlıoğlu 0 25 Ocak 2011 #260 Re: GALATASARAY-Estudiantes (Canlı) Bu yenilgi Avrupa dışına itti bizi büyük ölçüde ne yazıkki..