Riband alamıyoruz yine.
Can Kırımlıoğlu 0 22 Şub 2011 #89 Berbat başladık en kısa sürede toparlarız umarım. Bir de rakibin faul probleminden faydalanırsak iyi oluruz...
Berbat başladık en kısa sürede toparlarız umarım. Bir de rakibin faul probleminden faydalanırsak iyi oluruz...
A Anıl Yılmaz 0 22 Şub 2011 #94 caserta bizi iyi çözmüş ,direk alan savunmasıyla başladılar maça. Bizim takım iyi hücum yapamıyor alana ne yazık ki:::(
caserta bizi iyi çözmüş ,direk alan savunmasıyla başladılar maça. Bizim takım iyi hücum yapamıyor alana ne yazık ki:::(
Onur Yavuz 1 22 Şub 2011 #95 Kamil Sarper Özsefer' Alıntı: 14-24 iş bitti gibi..... Genişletmek için tıkla ... Forum başta olmak üzere TV´yi de kapatabilirsiniz, madem bitti gibi. Zamanınızı harcamayın boşuna!
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı: 14-24 iş bitti gibi..... Genişletmek için tıkla ... Forum başta olmak üzere TV´yi de kapatabilirsiniz, madem bitti gibi. Zamanınızı harcamayın boşuna!
M Mehmet Nurullah Karahan 0 22 Şub 2011 #97 berbat savunma yapıyoruz hücum da ise felaketiz bir an önce toparlanmazsak işimizçok zor haydi aslanlar..............
berbat savunma yapıyoruz hücum da ise felaketiz bir an önce toparlanmazsak işimizçok zor haydi aslanlar..............
Süleyman Aytaç Gümüşçü 0 22 Şub 2011 #99 caserta ne atsa giriyor ama bu boyle devam etmıcek emınım,2. yarı düşerler,bu macı kazanacagız buraya yazdım
caserta ne atsa giriyor ama bu boyle devam etmıcek emınım,2. yarı düşerler,bu macı kazanacagız buraya yazdım
Can Kırımlıoğlu 0 22 Şub 2011 #100 12 dakikada biten maç hayatımda ben hiç görmedim vallahi, maçlar 40 dakika oynanıyor diye biliyorum ben ? Neyse..
12 dakikada biten maç hayatımda ben hiç görmedim vallahi, maçlar 40 dakika oynanıyor diye biliyorum ben ? Neyse..