Eurocup 2012-2013 - Galatasaray

• Konbuyu başlatan Ali Parlak
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada programa baktım. 13 şubat saat 5'te Kazan'la oynayacağız. O maç sonrasında da Kızılyıldız-Ulm maçı var.

Eğer Kazan'a kaybedersek Kızılyıldız-Ulm maçı kaderimizi belirleyecek ve Kızılyıldız'ın kazanması için dua edeceğiz.

Takım değilde, takıma harcanan para gruptan çıkmayı hakediyor..Ne yaparsınız bilmiyorum ama Rusya'da kazanmaktan başka çare yok!

Şu gruptan çıkamazsak net fiyaskodur. Sezon başı ciddi bir para harcadık yine harcıyoruz. Şu EL biletini öyle yada böyle almamız lazım yatırımın devam etmesi için. Başarızlığa yatırım yapılmıyor benim bu sezondan en büyük beklentim EL biletini almaktır.

Bu konunun geride kalması içime sinmedi.Riga kendi evinde kazanırsa büyük ihtimalle Valencia devredışı kalıyor ve Riga grubu lider bitirmeye çok yaklaşıyor.Başka zaman olsa burada seviniyor olurduk ama beceriksizler yüzünden kimsenin umudu kalmadı.Ben herkese Semih kardeşimizin Efes maçı öncesi açtığı konuyu hatırlatıyorum.Evet umutsuzluk bize yasak. Ergin Hoca ve oyuncular bunu bize herdefasında gösterdiler.Bence hem Çarşamba günü hemde lig sonunda mücadelesinden gurur duyduğumuz bir takım görmeye devam edeceğiz.Sosyal medya üzerinden saçmalamayı idarecilik zannedenlerin bu mücadele ve duruş karşısında azıcıkta olsa yüzleri kızarıyormudur acaba ?

Son 8 dakika Riga 76-75 önde Valencia karşısında. Valencia kaybederse gruptan çıkması imkansız gibi. Riga kazanırsa Bilbao deplasmanına liderlik için gidecek. İçeride Bilbao'yu farklı yenmişlerdi.

Riga maçı kazanma fırsatını 2-3 kez tepti. 90-90 ile uzadı maç. Uzatmalarda 100-96 Valencia önde ve 2 atış gelecek. Kazandı Valencia artık. Riga kazansa lider çıkacağı gruptan elenecek. Riga'yı merakımdan izledim. Keşke kazansalar ve lider olsalardı. Bizle eşleşmeleri durumunda çok rahat geçerdik. Konsantre bir Galatasaray'a rakip olamazlar.

Riga maçı kazanma fırsatını 2-3 kez tepti. 90-90 ile uzadı maç. Uzatmalarda 100-96 Valencia önde ve 2 atış gelecek. Kazandı Valencia artık. Riga kazansa lider çıkacağı gruptan elenecek. Riga'yı merakımdan izledim. Keşke kazansalar ve lider olsalardı. Bizle eşleşmeleri durumunda çok rahat geçerdik. Konsantre bir Galatasaray'a rakip olamazlar.

Abi dur hele :) Bİz önce İnşaAllah bi Kazan'ı yenelim sonra gruptan çıkalım sonra gelecek rakipleri düşünürüz inşaAllah..

Riga faul çizgisinde sapıtmasa kazanmıştı maçı.Valencia baya sıkıntılıydı,Perasovic'e dair olumsuz düşünceleri desteklediler.

Tam hesap yapamadım ama Ulm'ün galibiyet almaması veya son maçta UNICS'e ağır fark atması gerekiyor. Veya Kızılyıldız öyle bir fark atacak ki dörtlü averajda hem Ulm hem de Kızılyıldız gerimizde kalacak. Veya biz onlara fark atacağız. Karışık yani.

Bugün Kızılyıldız Ulm'u yener. Son hafta biz Kızılyıldız'ı burada yeneriz. Ulm-Kazan maçını Kazan kazansında lider çıksın biz 2.olalım diye bekleriz işte. Şu grupta şu hesabı yapmamız bile büyük sorun. Ama çıkacağız gruptan. Sonrası ne olur bilemiyorum.

ULM'ün 2 maçınıda kaybetmesine kaldık.Averaj konusunda çok sıkıntı olmayacak çok yakınız.-1 ve 8 ULM lehine ancak iki maçıda 1 sayı ilede kaybetseler 8 sayı yetecek Kızılyıldız maçında.Oraya takılmamak lazım Ulm 2 maçıda kaybeder mi!! Bugün gördüğümüz Kazan zaten işi bitirdi.Asılacaklarını düşünmüyorum bu gruptan elele çıkarlar.

Edit : Kızılyıldızı hesaba katmıyorum bugün 22 sayı fark atsa dahi son maçta kazanması lazım..22 üstü olursa konuşuruz.

Bugün kızılyıldız kazanırsa ve son maçlarda biz ve ULM kazanırsak olay 4 lü averaja kalacak. bu nedenle kazan ın son maçı önemsememesi gibi bir durum olmaz. bu akşam güzel haberler alırsak son maçta 10 sayılık bir galibiyet bize yetebilir.

Az önce baktım bugün kızılyıldız ULM u yenerse, genel averaja kalıyor her şey. Yani ULM un iki maçı da kaybetmesi gerekmiyor. Bu maçı kaybetmesi yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...