Eurocup 2012-2013 - Galatasaray

• Konbuyu başlatan Ali Parlak
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezonun en kritik anlarında bu kadar badireler olmasaydı ince hesap flan demeden hepsini ezip geçecektik şu grupta. Allah'ım sen yardım et şu zor durumumuzda.

Kazan(+16)-Ulm(+8)-Galatasaray(-1)-Kızılyıldız(-23).
Kızılyıldız-Ulm maçından önce gruptaki averaj hesabı bu.Kızılyıldız kaybettiği anda eleniyoruz ama Kızılyıldız kazanabilirse ve farkı çift hanelere doğru çekerse son hafta lider çıkmakla elenmek arasında ince bir çizgi olur.Kazan deplasmanda Ulm'u yendiği anda Kızılyıldız'ı İpekçi'de devirmek bize yeter,Ulm kazanırsa Ulm'le aramızda amansız bir averaj yarışı başlar dörtlü averaj özelinde.Bu hesapların arasında Kazan da topu dikebilir.Basketbol gibi bir sporda bu hesaplar can sıkıcı olsa da tablo o kadar umutsuz değil bence.
Takıma yeterince ayıp edildi.Sadece saha içini düşünebildiğimiz sürece olmayacak bir şey yok,iş normal skorların çıkmasına bakıyor.

Normal şartlarda Ulm'un 2'de 0 çekmesi sürpriz olmaz. Ancak sezon başından beri öyle anormallikler yaşadık ki, "millet deliye hasret biz akıllıya" gibi bir şey oldu.

Kazan bize oynadığı oyunun çok üstüne çıkamazsa, Almaya'dan eli boş döner. Bugün büyük fırsat teptik. Şu gruptan çıkamazsak çok yazık olacak...

Kazan bize oynadığı oyunun çok üstüne çıkamazsa, Almaya'dan eli boş döner. Bugün büyük fırsat teptik. Şu gruptan çıkamazsak çok yazık olacak...

Abi Kazan'ın hiç bir maça deli gibi asıldığına rastlamadım ki ben. Ama nasıl olursa bir şekilde kazanmayı beceriyorlar, ömrümde bu kadar gıcık bir takım daha izlemedim. :)

Geçen sezon da hiç bir şey oynamadan (ya da oynamamış gibi gözükerek) FB Ülker'i 16 sayıdan geri gelerek yenmişlerdi. Hakeza bizi de Domercant'ın son saniye üçlüğüyle yendiler, sinsi bi karakterleri var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...