Eurocup 2012-2013 - Galatasaray

• Konbuyu başlatan Ali Parlak
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ümitlenmeyelim geçen yılda vardı olimpija söylentileri bence direk bizi almazlar...ön elemede türk olmayışı nedeniyle belki ama bize gelene kadar daha ciddi takımlar var bence yani ümitlenmeyelim...

Borcun olduğu, borcun ödenmezse Olimpija'nın lisansının alınacağı ve yerine Le Mans'ın gideceği doğru. Yerine bizim alınacağımız kısmı söylenti..

Union Olimpija Başkanı Jani Möderndorfer : Euroleague'in kararı bizim için sürpriz değil.Bu lig disiplinli ve istikrarlı kulüpleri hakediyor. Mümkün olan en kısa sürede borçlarımızı ödeyeceğimizi taahhüt ettik..

Bizi ön elemeye alsalar bile bu sefer elemeyi geçeceğimizi pek sanmıyorum. Kazan çok ciddi yatırım yapmakta onları elemek kolay olmaz. Hemde bizi alacaklarını sanmıyorum umutlanmayalım bence.

bence euroleague hakkını beklemeyelim kuralım iddaalı kadroyu eurocup ta final yapalım salon için başlayalım yapımına ... seneye euroleague yönetiminin karşısına ilk yıl ligde final 2. yıl euroleague de top16-3.yıl eurocupta final/şampiyonluk bütçe devamlı artarsa-taraftar desteği süper-yatırım yapılıyor 3 yıldır ve üstüne koyarak ilerleniyor-salon yapıyoruz diyerek çıkarız ve A lisansı için zaten avrupada kriz varken bence iddaalı oluruz efes euroleague sponsorluğundan fb salon yaptığı için en az 3-5 yıl daha euroleague de oynar yani birisi çıksa da bizi alsınlar işi geçici ve zor bir olay bence şansımızı biz yaratmalıyız

Fazla ümitlenmeyelim Olimpja borcunu öder ve devam eder. İş buralara kalmamalıydı zaten bu takım en azından bir ön eleme oynamalıydı. Geçen yılın lig birinsicisi play of yarı finalisti. Yöneticilerimiz sağ olsun biraz lobi yapamadılar.

Euroleague 'e direk katılan ve elemelere alınan takımları görünce üzülmemek elde değil.Neredeyse köy takımlarını almışlar ama bizim gibi hedeflerini sürekli büyüten buralarda kalıcı olmak isteyen çok iyi bir taraftar kitlesine sahip olan bir takımı almamalarını manidar buluyorum.

EL'nin takım seçme mantığını anlamış değilim. Prokomun ne işi var mesela orada? Sadece ülke temsili açısından mı bakıyorlar olaya?

EL'nin takım seçme mantığını anlamış değilim. Prokomun ne işi var mesela orada? Sadece ülke temsili açısından mı bakıyorlar olaya?

Onlar basketbolun her yere ulaşmasını ve katılımın daha fazla olmasını istiyorlar. TBF Başkanı gibi basketbolu şifreli yapıp parada para mantığında değiller. Kaldıki Prokom belli bir saygınlığı olan itibar gören bir kulüptür...

Hawkins konusunda bende soğuk tabiri az kalır buz gibi hatta dondurucu soğuk gibi bakıyorum, bizden uzak olsun. Evet para için karşı tarafı seçmiştir kendince haklı yanları vardır ama orası vazgeçtik istemiyoruz deyince tekrar bize dönmesi hiç olmaz, kaldıki maliyeti çok çok yüksek avrupa da kim acaba 1'in üzerinde verir çok merak ediyorum ? Bizimkiler bol keseden 1.1 - 1.5 uçmuşlar resmen...

Şu kadromuzla el de olsak o kadar emiinimki f4ü zorlayacağımıza geçen sene kapısından dödüğümüz f8i mutlaka yapardık bence ama eurocup kesin diyorum bu sene bu kupa türkiyede..

Eurocup'ta da çok sağlam takımlar var. Le Mans bir sürpriz daha yapıp Cantu'yu da Eurocup'a yollarsa baya zorlu bi yoldan geçeceğiz gibi görünüyor.. Allah yolumuzu açık etsin şimdiden, tüm takımlar belli olunca daha detaylı bir yorum yaparız artık...

Grup kuraları 9 Ekim'de Barcelona'da çekiliyor.

CEZ Nymburk,Telenet Oostende,Lukoil A. Sofia, Ulm, Unics Kazan, BC Donetsk ve Le Mans'ta Eurocup'ta mücadele edecek takımlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...